36

Анонимен

преди 8 години

АКО ПРИЕМАТ ДА СЕ РЕФОРМИРАТ ТОВА ОЗНАЧАВА ВНЕЗАПНА СМЪРТ. РЕФОРМИТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ ПОД ДИКТОВКАТА НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ ЩЕ ИМ НАПРАВЯТ СТАНДАРТА ТОЧНО КАКЪВТО В Е МУТРОЛАНДИЯ. НЯМА СИРТАКИС НЯМА УЗАКИС. ИМА САМО УМИРАКИС.

35

Анонимен

преди 8 години

Гърция направо да им тегли един шут и да ходи в БРИКС с Китай и Русия.

34

Алекс

преди 8 години

До бунчо"много сте пликоумни,ми то това очаква и нас бе.....като почнат да ви вземат 50-60 % от заплатите в данъци,друго ще решете....ей прости бг гошеда...."Мен и сега ми прибират 40% данъци. На тия с доход над 100 000 им прибират 50%. Да ти кажа по-добре е да живееш в държава със силни институции и да си плащаш данъците, отколкото в разграден двор без данъци.

33

Анонимен

преди 8 години

И така ли ще я спасяват като нас? Като обричат на глад бедните и пенсионерите? И на това ЕС му вика "спасение и реформи". Ние тая попара я сърбаме отдавна.

32

ГРЪЦКИ

преди 8 години

ШМЕНТИ КАПЕЛИ

31

юбералес

преди 8 години

Голямото навеждане на гърците започна. Голямото онождане на гръка предстои.

30

П.Петров

преди 8 години

До бунчоКолко мислиш, че са данъците в България? Почти всички фирми са регистрирани по ДДС, това означава, че веднъж фирмата плаща 20% върху заплатата ти заедно с включените данък общ доход, социални и здравни осигуровки и втори път за всичко си плащаш отново ДДС. Пак излиза почти 60% данъци върху труда ти. Но събираемостта тук е доста по-висока, отколкото в Гърция. Данъчните обикалят постоянно по двойки всяка бакалия, дебнат само да те хванат в крачка.

29

Анонимен

преди 8 години

До някой все още неразбралВ момента се води битка м/у голям блак вожд отвъд океана и Меркел, а Гърция е по средата и отнася плувката

28

Анонимен

преди 8 години

Лисицата видяла определени атрибути на коча и си помислила:"каквито са големи,и както се клатят няма начин да не паднат ,и ще ги изям",но си останала само с ходенето подир добичето.Та Ципрас,ще си вземе еврото,а тикварите,ще си останат само с лаенето ,и когато след година се окаже,че българите отново,масово чистят *** по гръцко,се чудя,каква ли амнезия,ще ги обхване соросоидчетата

27

Анонимен

преди 8 години

До всички, написали минусите на коментар 35Личи си, колко сте жалки и злобни, ей затова българите ще ни ритат в г..за във всяка една точка по всички земни кълбета!

26

Реалист

преди 8 години

Обещаното не е като даденото !

25

икономист

преди 8 години

Ципрас и обещание и изпълнение. Просто забрави. Само да вземе парата и заминава при Путин и от там ще вземе и така до края на света. Комунист та дрънка .

24

До бунчо

преди 8 години

В Гърция безработните ги обложиха с данък,като им казаха,разходите ти,за да живееш за храна са толкова,за ток толкова,за да си поддържаш колата толкова, значи, за да живееш ти трябват примерно 8000евро,ти си декларирал нула, но данъчното те облага с доход върху 8000евро.Този данък се казва презумция живот, молете се да не ви го докарат европейците,дето толкова ги защитавате и в Б-я, че жална ви майка тогава

23

Анонимен

преди 8 години

Избирателите вече казаха НЕ на тия реформи и на ЕС и няма смисъл от ЕС. Такъв референдум трябваше да се проведе и в България преди Тиквата да почне да тегли нови заеми за 16 милиарда.

22

онбашията

преди 8 години

гръцкото охи като женското май

21

факт

преди 8 години

За да не излъжат гърчолята пак, този път ще им отпуснат пари едва когато приемат съответните закони за реформите. Само така с кухоглавите гърчоля!

20

Анонимен

преди 8 години

А бе някой да каже, каква е тази борба вече 5 месеца в ЕС, за да се орежат заплатите и пенсиите, а няма борба в ЕС поне 1 ден, за да увеличим някоя ниска пенсия в някоя ниска държава. Ами то е позор в държава от ЕС пенсията на един инвалид да е 65 евроДа им с...ра на демокрацията

19

Анонимен

преди 8 години

До ТинаВаруфакис си подаде оставката като каза, че по-добре да си отрежа ръката, отколкото с нея да подпиша жестоки мерки за своите сънародници. Не е избягал никъде.

18

Бай Гецо

преди 8 години

А защо никоя българска медия не споменава, че БРИКС избра за официална валута.... ДОЛАРА???

17

До който не вярва

преди 8 години

Ципрас се съгласи да приеме това,защото след 5-6 месеца ще им докаже,че това,което искат кредиторите не работи.Напр.мой приятел има бизнес в Г-я, и кредиторите искат увеличаване на данъка от 26 % на 28%, както и внасяне в данъчното като капаро за следващата година данъка на 100%,а така също и за всяка фирма по 650 евро.Така на практика ще стане още по-голяма безработица и още по-голяма мизерия.Цели се затваряне на средния бизнес...