36

Българин

преди 8 години

ЗАКРИВАИ!!!!!

35

Shark

преди 8 години

До Daa. Напритв, така ще е, хората ще се върнат. Ако тръгне разпад на ЕС хората и от други страни ще започнат да се връщат. Но те вече са с друго мислене. Децата им също. Няма да се примирят с мизерни заплати и такава корупция. И ще започнат масови протести. Това е само началото на разпада на ЕС.

34

89988798

преди 8 години

До (-_-)банките не работят , защото в Гърция се получи кошмара за банкерите -> много вложители да хукнат да теглят парите си , ей имат 140 млрд на хартия , ама 1 млрд. кеш . Ииии или затваряш , или национализираш , или двете А Ципрас сам отказа сделка Кой ще ти налива пари - даваш заплати по 7000 евро на машинисти по " глухи " направления / 5 човека във влака , 10 човека персонал / , а икономически може да си позволиш 800/1000 евро . Е как няма да фалират ???

33

Берлин

преди 8 години

Дойде комунизъмъ и започнаха запасяване със стоки, бензин в туби и прочие евразийски ценности... хахахаха. :)))

32

Даниел

преди 8 години

До АнонименМерси, че ни позволи да ходим, където искаме. Ти като не-чалгар може да се забиеш в Слънчев бряг - кеф ти бетон, кеф ти чалга певици, кеф ти мутреси, кеф ти мутри. Аааа и да не забравиш да си пиеш "Имодиум"-а редовно, ако не искаш да си герой в реклама на тоалетни чиниии :))))))

31

Китов

преди 8 години

Пише се "гъркът", не "гръкът" :D

30

до 35

преди 8 години

Пише се гъркът, а не гръкът.-Както и да го напишеш, все си остава куха глава и голяма уста.

29

Shark

преди 8 години

До 36. Няма да е така. Гръцките фирми масово ще започнат да преместват производствата си в България, ако не искат да фалират. Не за друго, а защото е най-близо. Което ще отвори нови работни места. Разбира се трябва да се регламентира заплащането, което да е прилично, защото знаем гърците как все гледат да излъжат. Ако сме умни можем да използваме това положение и да извлечем максимална полза.

28

Daa

преди 8 години

До АнонименДа , щеше да си прав, ако не бяхме тежкокорумпирани. Всичко ще отиде в Румъния...

27

Анонимен

преди 8 години

До Съвет36Човече, след като имаш приятели само, за да им даваш заеми, значи имаш по-сериозни проблеми, дори и от фалирала Гърция.

26

GR

преди 8 години

До АнонименНе, драги, няма да стане това. На теория е така, но на практика често става друго. Повечето от завръщащите се имат поне по 2 деца. С мин. заплата не може да се изхранва семейство. Хората са казали, че сиромах човек е жив дявол и така ще стане. Ще започнат из тези райони да сноват емисари - "България ви е оставила да умрете от глад. Вдигнете се и поискайте отцепване, присъединяване към Х. Ще ви подкрепим с оръжие.". На службите минава ли им през акъла?! Празният стомах ражда безумия.

25

до 33

преди 8 години

Точно така Илийка, колко империи минават и заминават.

24

Борислав Кръстев

преди 8 години

Пише се гъркът, а не гръкът.

23

Съвет

преди 8 години

Прегледайте кой от приятелите ви във фейсбук подкрепя гърция за да знаете да не му давате пари на заем :D

22

vesko02

преди 8 години

Някой отчита ли какви ресурси има в населението,и че това не са никому ненужни хартиики

21

Анонимен

преди 8 години

Сега ако сириза срине още гърция и ние имаме малко късмет. Големите компании които имат централи в Гърция няма да имат избор освен да се преместят в България и Румъния. Много голям брой работни места ще спечелим за сметка на глупавите византийци.

20

Анонимен

преди 8 години

28Естествено, че си прав. ЕЦБ държи парите на целия ЕС. Варуфакис точно това каза, че ако парите се махнат от центъра на икономическите отношения, всички банки ще увиснат във въздуха. От това се изплашиха най-много еврейските банкери.

19

до 30

преди 8 години

ТО И ТИ СИ ЗА БОЛНИЦА С ТАЗ БУДНА КОМА КОЯТО ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ С БОРИСОВИЯ И СЛУГИТЕ НА СОРОС И РОТШИЛД .БОРИСОВИЯ МУ ДАЛИ БИЛЕТЧЕ ЗА ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД,И ТОЙ РАДУСТЕН И УПРАЖНЯВА ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА ГОРЕ СПОМЕНАТИТЕ.

18

(-_-)

преди 8 години

Коя е причината банките да не работят? Защо е толкова неудобен за ЕС тоя Ципарис, че въртят мръсни номера чрез банковата система? Ако у нас дойде на власт някой, който вземе, че се излъже да защити някой друг национален интерес дали и на нас ЕЦБ ще ни спре средствата, които ни се полагат в случай на проблеми с ликвидността на банките?

17

Анонимен

преди 8 години

До 21По-скоро да очакваме от вълна завръщащи се българи-гастарбайтери от Гърция.