21

Анонимен

преди 8 години

Варуфакис е пич. Нека не забравяме, че той преподаваше като професор в САЩ преди да стане финансов министър на Гърция. Няма да се учудя ако е бил изпратен от САЩ точно с тази мисия - да разкапе ЕС колкото може.

20

Путев

преди 8 години

Евклидис се вози на седалката, наричана в моторджийските среди пуси-сийт. До колко Евклидис ще промени начина на пазарлък - еми изводите си ги правете сами.

19

Боби

преди 8 години

ееее

18

Анонимен

преди 8 години

Dokade q dokarahme sled Tato!Dori i v momenta Garcite jiveqt po dobre ot edin rabotesht Rom! 60 euro na den! A za Roma van ot kashtata koqto si q postroil predi desetiletiq! A za rabota to i za Balgarina nqma!

17

Bb

преди 8 години

Nai gotinia Grak pi4 ta dranka s Motor kato Kalin Balev. Hudojmika raslikata e Kalin ima Kosa i Jena mu e frisiorkata a Raliza Baleva rostbeständig mu Jena uj manikenki v Italia na jeni Jivkova priatelka

16

Анонимен

преди 8 години

Просто един добър артист.

15

Анонимен

преди 8 години

Западът да не възлага големи надежди на следващия. Той също няма да отстъпи от гръцките интереси.

14

Хе-хе-хе

преди 8 години

С тоалетната хартия видеото тук, евродепутатът е италианец - https://youtube/watch?v=ui2LnkkfduE

13

Хе-хе-хе-хе

преди 8 години

Преди малко в Европарламента евродепутат с вдигнати ръце-в едната евро,в другата тоал.хартия иска оставката на Юнкер."Виждате ли др.примери тук,от едната стрна тоал.х-я,от другата страна евро са сведени до едно и също нещо от вашата работа.Никъде не отива Европа,не правите това,което интересува хората,ще трябва в един момент да си подадете оставката и да се извините на Г-я за това,което правите,а и на Е-па,тъй като с вашите ик.мерки докарвате Е-па до самоубийства и имигранти.Какво др.искате?"

12

Анонимен

преди 8 години

Съществува страх в Европа от възраждането на левите идеи, респ.партии сред гласоподавателите. Неолиберализмът и идеята за печалба на всяка цена освен всичко, доведе и до неимоверно разрастване на терорирзма, религиозните и националистични движения като очаквана съпротива срещу глобализацията, която е основен фактор за огромните печалби на мултинационалните компании. Провокирането на локални войни чрез внушения за "демократична пролет" в страни с национални особености, но богати на ресурси, само временно отклонява вниманието и отлага назряващия срив в установеното световно статукво

11

Анонимен

преди 8 години

За какво им е на гърците финансов министър, като нямат финанси? :)

10

Анонимен

преди 8 години

В края на юни т.г. поради саботажа на Еврогрупата, Варуфакис трябваше да избира между плащане на 1.5 милиарда евро на МВФ и изплащане на заплатите и пенсиите на гърците. Избра второто.

9

Анонимен

преди 8 години

И какво направи накрая? Великият боец срещу "гнилият капитализъм" и Запада си подаде оставката и замина да живее в...Тексас!?!

8

Анонимен

преди 8 години

Разбира се ако правителството не е васално и не се кланя ниско на еврогейчетата то и парички нма да има.

7

Червонец

преди 8 години

За България се говори, че където влезе всичко рухва, но забравят Гърция. Елините (гърците) разрушиха Перция, Троя, Финикия и сега е дошъл ред на Европейския Съюз.Браво на Варуфакис и Ципрас.

6

Анонимен

преди 8 години

Чест му прави че си подаде оставката не да седи и лъже хората ще ще ги оправя 800 дни, 4 години не знам си колк,о поне не е *** като нашите политици.

5

Анонимен

преди 8 години

Хайде по-скромно седерасите забъркаха тая голяма криза в Гърция от която излизане няма какво общо има Варуфакис с престъпния банков картел наричащ себе си ЕЦБ със подчинената му хунта със седалище в Брюксел.

4

Анонимен

преди 8 години

На този ако не му говореше толкова устата можеше вече да има споразумение и всичко да е забравено. Преподавал в Тексас, но е трябвало да се информира, че в Брюксел чиновниците са полубогове които размахват пръст и диктуват на цели народи, и с тях трябва да се държиш като полубогове.

3

Анонимен

преди 8 години

Малко като Волен Сайдеров....но в по-мек вариант....тоя нашия дето е по-*** и ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Прав е Варуфакис, ЕС и тая измислена валута е една голяма грешка, когато тая Вавилонска кула се разпадне олелията ще е голяма, а последиците непоправими.