12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Напротив, Германският народ ще спи много добре ( за разлика от борсите). При "НЕ"Шоибле, Шулц, Меркл няма да искат да преговарят с Ципрас, защото нямат доверие в него. Освен това 3та програма пак няма да се даде без условия. Oфертата която беше предложена от ЕСбеше валидна за 2 та програма, но тя отпадна с обявяване на референдума и напускането на масата на преговорите от страна на Гърция. Който подценява Меркел, вече е изгубил.

11

Анонимен

преди 8 години

Много добър съвет,към 7.Аз също не искам да храндутя с данъци такива злобни комплексирани човечета.

10

Анонимен

преди 8 години

туй то,а сега фрау Меркел и компания тарикати дължат на германците 80 милиарда дадени и профукани от сиртакито.Няма да и се размине.

9

Анонимен

преди 8 години

Както го е казал народа - ще има ИХУ, ИХУ, ИХУ и накрая 3 години ТИХО :)

8

Анонимен

преди 8 години

Много държави са затворени в т.нар. "порочен кръг" заради политиката,която имат банките и заради безотговорни управляващи.България е тръгнала по този път също.Необходимо е цялата банкова система да претърпи колапс и урокът да бъде научен.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Ти, злобна душицо, дето искаш гърците да ги закопаят, *** на родното си село, влез в *** на двора, скочи в дупката му и се закопай за света.

6

слънчеви градини

преди 8 години

БРАВО ГЪРЦИЯ НЕ НАПРАЗНО ДЕМОКРАЦИЯТА Е ТВОЕ ТВОРЕНИЕ.....А СЕГА СЛЕДВА СЛЕДВАщИЯ ЕТАП ОТ РЕВОЛюЦИЯТА,РЕВОЛюЦИЯ ОТ ВЪТРЕ НА ЕС...МАХАТЕ МЕРКЕЛ И РУСИЯ ВЛИЗА В ЕС

5

Меркел

преди 8 години

я по-добре ти им дай от напечатаните си долари в излишък, ние нямаме повече намерение да ги храним тия мързеливи тарикати.

4

Анонимен

преди 8 години

робите надигат глава ,банките ни одират кожата от комисионни и такси ,случвало ми се е такса превод да е по висока от самият превод държавата си трае ,че ни рекетират

3

Анонимен

преди 8 години

Хитрият комунистически гад Ципрас добре го изигра това с референдума и си изми ръцете. Не случайно ходи няколко пъти до Масква за инструкции. Аз лично искам гърците да се самозакопаят, те заслужават да ги управляват точно комунистически *** и руски *** като Ципрас.

2

Обама

преди 8 години

Ало, Меркел...виж там онези 52 милиарда за гърците...

1

Анонимен

преди 8 години

И мързеливите гърчуля като гласуват с НЕ, какво ще направят кредиторите ми е много интересно. Ще им спрат милиардите ли? Става забавно...Цирка е голям.