19

Анонимен

преди 8 години

Пресата в Гърция нададе колосален вой, което само доказва, че пресата в Гърция не е гръцка, а служи на чужди интереси.Ако съм на Ципрас - национализация на всички вестници и телевизии.И още нещо - кризата не е в Атина, а в Европа!

18

Анонимен

преди 8 години

До !!! 24Пази боже,сляпо да прогледа!!!

17

Мишо

преди 8 години

OXI OXI OXI, успех на гърците и Ципрас.Воят е голям, някои ще трябва да обяснява защо се наляха толкова пари там...и дали ще си ги върне.

16

ГРЕКО

преди 8 години

НИЕ ГРЬОЦИТЕ СМЕ ГОРДИ И ЯДОХМЕ ПИХМЕ И СЕ ВЕСЕЛИХМЕ НО ТЕСА НЯМА ДА СИ ПЛАТИМ СМЕТКАТА АКО ЩЕ ДА НИ УТЕПАТЕ :)

15

Анонимен

преди 8 години

Когато вземеш пари назаем трябва рано или късно да ги върнеш.Основен принцип който трябва да се спазва.

14

Анонимен

преди 8 години

Нещо се случва с тоя сайт, никакви или минимално количество политически теми! Какво става? Поръчка или?

13

ГРЕКО

преди 8 години

БРАТЯ ГЪРЦИ ДА ГЛАСУВАМЕ СРЕЩУ ЕС, ЕВРОЗОНАТА И НАТО КОИТО СА НИ В ТЕЖЕСТ!!!НИКАКВО ПЛАЩАНЕ НА ЗАЕМИТЕ КОЙТО ГИ Е ДАЛ ДА СИ ГИ ПЛАЩА ТОЙ!

12

до 3 от славянин

преди 8 години

Атлантиците от столетия ядат и пият с чужди пари и чужд труд, затова и външните им дългове са космически - на сащ официално над 19 трилиона $, на ес официално - 39,4 трилиона евро, а реално са няколко пъти повече, те и затова са толкова истеризирани, защото знаят че не могат да ги върнат, а трябва да ги връщат!

11

славянин

преди 8 години

Гърците не са нито роби като ***, нито п.дали като атлантиците, затова са достойни за уважение!

10

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

ПРОПАГАНДАТА Е В ПЪЛНА СИЛА ....И ТУК

9

Анонимен

преди 8 години

До Марио ЕкстриимПирувате ли, ликувате ли злобни татаромонголчета? Внимавайте гърците да не ви депортират обратно над 300 000 мургавитраки, че тогава мамата си е тракало.

8

Анонимен

преди 8 години

Роби, да не мислите, че гърците са ***, като вас, та ще търпят евреи и мафиоти да им ограбват държавата? Со не, со да и со малко кютек - и ще се измъкнат от банковата криза.

7

70 години кражба

преди 8 години

Да 70 години кражба! Другото са ШМЕНТИ КАПЕЛИ...

6

Хитрост

преди 8 години

Сега все още всичко да се прикрие с идеята, че гърците са тунеядци и храненици. Това е лихварска хитрост известна от зората на демокрацията .Обаче обикновеният анализ на макроикономиката е достатъчен, за да се направи недвусмислен извод. -------------------------Макар гърците и сами да допринесоха да краха на своята икономика, основната вина все пак лежи на Европейската Централна банка, пише френското издание Atlantico

5

гого

преди 8 години

До калинкоГлупав ***

4

калинко

преди 8 години

До калинко.допълвам-дълга беше 10 милиарда долара,а собственоста на държавата беше над 130 милиарда.

3

калинко

преди 8 години

Когато вашите предци ядоха и пиха по време на социализма имаше държава,имаше и кадърни ръководители.Тогава дълга беше около милиарда долара,но имаше собственост за над милиарда.Направи сметка сега какво имаме след разбойническата приватизация на ив.костов и след управлението на днешните управляващи,особено тези от герп,когато дълга ни ще достигне около милиарда евро.Това,което направиха предците ти по онова време,няма да може да го постигнете и след 100 години,което е много жалко.

2

Марио Екстриим

преди 8 години

Гърците ядаха и пиха с чужди пари който не са техни. Сега щте трябва да ги връштат.

1

Анонимен

преди 8 години

Треминал 1 или 2 са единствен изход от крадливите демократи и мутри иначе рискуваш заплатата ти или пенсията ти да се обезценят в България или Гърция.