13

Анонимен

преди 8 години

До 18Спада на руската икономика от началото на годината по официални данни е около 4,5 %, всичките валутно златни резерви на Русия са към 335 млрд $, държавни дълг на Гърция е 340 млрд ЕВРО, годишните държавни разходи на Гърция са около 145 млрд евро, приходи им със всичките помощи и субсидии от ЕС едвам достигат 120 млрд евро.....Как виждаш нещата при тия цифри ?:)

12

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че целия свят е в дългова криза и ВСИЧКИ дължат пари, много пари, които за да ги изработят, трябва да си дадат доходи ЗА ГОДИНИ. В същото време ядем не виртуални, а съвсем реални продукти, носим дрехи, пътуваме, потребяваме. Защо, би трябвало в магазините да няма НИЩО, нали всичко това не би трябвало да съществува??? Ами много просто, дълговете са лихварски, дълговете са на книга! Това е ОБИРЪТ В ПЛАНЕТАРЕН МАЩАБ НА БАНКИТЕ!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Понеделник - вторник банките в Гърция остават без пари.А когато една банка в ЕС фалира до 100 хиляди евра и тва е какви депозити какви 30 процента орязване,100 евра на калпак и закривай!Питайте ктбто,а гърчолята да не са извън закона и нещо повече?

10

Анонимен

преди 8 години

Исторически, ако изключим последните 35-40 години, ние българите винаги сме живеели по-добре от гърците, тъй че лека полека нещата си идват на мястото

9

Елл

преди 8 години

До 1Като гледам колко добре е приета българската ***, направо ви завиждам! Към вас струи, вълни от любов и благопожелания!

8

Елемаг

преди 8 години

Ако сега не използваме да върнем Беломорска Тракия и Македония по мирен начин,няма кога друг път!!

7

Анонимен

преди 8 години

Туризма им може да устиска още 10-ина дни при затворени банки, след това ситуацията ще е катастрофална, отделно че при създалата се ситуация много от корабните компании ще сменят флага

6

До 6

преди 8 години

Ти да не си мислиш че в българските банки има пари?

5

Анонимен

преди 8 години

гърция до понеделник ще е в stand by режим, а след това ще стане късо съединение

4

Анонимен

преди 8 години

след като в гръцките банки няма пари то това означава че те са фалирали много отдавнаКТБ x20

3

Анонимен

преди 8 години

Така описано звучи апокалиптично.Но всеки може да си пусне live cam от нета за Гърция в реално време.Автомобилите се движат,хората изглеждат нормални.Бартерна икономика има навсякъде и не е белег за третият свят.Малко май драматизацията идва в повечко?

2

Анонимен

преди 8 години

постна пица за гърция..........скоро може да са само спомени

1

Анонимен

преди 8 години

мисля че българските производители могат да предложат много стоки и услуги с ниска цена за гръцкия пазарбългарската икономика ще спечели а гърците ще вържат двата края