91

икономист

преди 8 години

Нека си гласуват каквото искат Гъците , но ще мизеруват , защото на ЕС му писна от празните приказки на един ортодоксален комунист Ципрас. Интересно каква наглост трябва да имаш да поставяш условия на хората , които са ти дали над 330 милиарда евро заеми и ти нищо не искаш да връщаш . Просто нямам думи .

90

Станислав неексперт

преди 8 години

До 124 : И според теб 200 млн. са много пари ли? Продължавай да мислиш. ;-)

89

odessa

преди 8 години

ot koi vas kaval takyv? gyrcia da vrycta parite. kravarite i te da vrychtat zlatoto, star nomer. yadech i piechs v restoranta i izvednyj ti se dohodi do toaletnata:)

88

dedoviami

преди 8 години

В тази каша без посредник няма да мине!Сега е момента Меркел да даде тайно парите за Гърция на Путин и той от свойа страна като закрилника и големия брат да оздрави фнансово Гърците и така Русия се завръща на голямата сцена и всички са доволни!Меркел не се пречупва,Гърция постига своето,а Русия напомня колко е велика и как без нея не може!

87

Georgi

преди 8 години

Mnogo e zabavno da gledash zlobata na edna grupa ot hora koito tunat v taq zloba 25 godini i ne osuznavat, che ot tupiqt si mantalitet si patqt cql jivot. Az ne moga da razbera za kakvo iskate zloto na Gurciq? Gurcite sa poeli edna mnogo dobra kauza da go nachukat na celiqt Evropeiski sauz koito umishleno gi dokara do tova polojenie.. I sushto ako vie zlobarcheta malki ne zlobeehte ami poglednete realno na neshtata shte vidite, che Gurcite i pred *** jiveqt po dobre ot nas v BG.

86

Насрадамус

преди 8 години

Конниците на апокалипсиса препускат към Гърция, дишащи огън и жадни за кървава сеч! Идат години на плач и скърцане със зъби! Костеливата Смърт точи своята коса за черна жътва. Навсякъде писъци, ужас, ритуални самоубийства пред кухи банкомати, по улиците макарони, ориз, леща, боб и грах, омесени в прахта. Ужас е сковал древна Елада, Зевс Гръмоверец отчаяно призовава за НЕ на референдума, боговете се щурат като луди по олимпийските баири в търсене на последната матрица за драхми!

85

чвор

преди 8 години

Меркел няма да им пусне гювеч тоя път, ако ги оставят да си прават каквото си искат и "сиризите" в Италия и Ипания надигат глава и тогава за еврозоната става страшно, греция ще стане пример за назидание или с други думи издухаха го зловещо този път ;)

84

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКакви фашисти бе... Боже колко болни мозъци

83

икономически експерт

преди 8 години

След 20-на години когато турския поток е готов ще потекат неимоверно много капитали от 200 млн $ годишно в Гърция...

82

Ангел

преди 8 години

Ако гладуват с ДА - това означава строги мерки намаляване на заплати и пенсии с най- малко 50% ,стандарт подобен на нашия. Ако гласуват с НЕ -това означава фалит, излизане от еврозоната. Връщане на драхмата, чудовищна хипер инфлация и пак стандарт близо до нашия. С 2 думи и Да и Не ,резултата е един и същ

81

Анонимен

преди 8 години

На площад "Синтагма" пред парламента, събралите се са против строгите мерки, предлагани от кредиторите ЕС и МВФ. Те развяват плакати "Нито крачка назад" и "Не на шантажа".--------Га ядоха кифтета не реваха...

80

Анонимен

преди 8 години

Гърците отдавна са унищожили тава с което се работи /произвежда/ смятайки, че комунизма е необратим. Тяхната трагедия ще е по-екстремна отколкото при българите защото падането е от по-високо. Само Европа може да омекоти и съкрати страданията особенно на живеещите в градовете бедняци.

79

Анонимен

преди 8 години

60 % от гърците са безработни и разчитат на бързи кредити от мафията или ЕС или на социални помощи пак от ЕС.

78

Анонимен

преди 8 години

Всичко е парлама и ***.Нема Евросъюз и Евро има Долар и братя Американци, който казват какво има, какво ще има и докога ще го има.Беше им изгодно да има Евросъюз за да удържат долара стабилен,сега долара *** мамата на еврото и повече не им нужен ЕС а всичко ненужно трябва да се изкорени - Старта бе даден !!!

77

Анонимен

преди 8 години

Да ги изгонят! И ние от Черното арийско слънце ще гоним наред, но първо да си дойдат от Гърция нашите българи и вземаме властта.

76

Анонимен

преди 8 години

До Алекс"Само седмицата без банки им е изяла повече от БВП от колкото щеше да е плащанато по дълга. :)".........................Евала че има хора които разбират за какво става дума !

75

Анонимен

преди 8 години

Ципрас ще подаде оставка и в двата случая и тогава неонацистите от Златна зора ще вземат властта и ще изгонят всички емигранти.

74

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо, тия 25 години да фабират, пак ще са по- добре от нас. Тук за да си добре, трябна да си ТИКВА, пфу!

73

Анонимен

преди 8 години

Не могат да върнат драхмата, унищожили са си пресите, освен цар Киро да им даде някоя от неговите. ХАХАХАХАХА!

72

Анонимен

преди 8 години

Да гласуват не и после да вадят 1.7 млрд които дължат и да си платят сметката. То лесно да викаш запада ни изнудва ама запада не е дал насила пари гърците. Те сами са искали, да не реват а да плащат.