33

българина

преди 8 години

борбата е до последния европеец, гърция е малкия бушон, който ще изгори по големия бушон германия, а централното табло сащ ще изключи и самозапали малко след това, стискам палци на гърците да освободят европа от американско робство!

32

българина

преди 8 години

голяма змия е този само интриги празни прикази и нищоправене. дано пукне в мъки този баш башибозук и ***. винаги гледа да скара и унищожи останалите, който се докосне до него не оцелява, същото е и с България, докато диша на тази земя България няма шанс

31

Анонимен

преди 8 години

Голям артист и циркаджия :))) как само сваля матриала си голям смях, и най-тъжното е че матриала върви под строй зад него :))) *** народ - слаба държава

30

odessa

преди 8 години

amerikanski tank se karaa samo za remont. tankovete obache veche stavat samo za skrap. russland ima dovolno kolichestvo iadreni podvodnici.

29

До спящите

преди 8 години

Ей хорааааа, 16 сухи милиарда ви нахлузиха да плащате! Помните ли когато Ореха рефинансира как Борисов по детските градини говореше на нищо неразбиращите малчугани как те щяли да плащат този милиард??!!

28

Кукувица

преди 8 години

Верно! Прилича много на Моаи от Великденския остров.

27

Писна ни

преди 8 години

Истината е че на ДПС много ,ама много им се иска Борисов да е сключил тайна договорка с тях .И по цял ден обесняват на лековерния избирател.Та да им се върже народа и после пак едни тройни ,четворни .Но този път няма да им мине ,ни на Кънчо ,ни на Райчев.

26

Четвърти грък

преди 8 години

Шшшшшшт , тихо да не събудим българите да не свалят Борисов от власт ,че ще станат по-добре от Гърция след това ! По-тихо нека си стоят в батака с мизерните си заплати и пенсии!

25

Анонимен

преди 8 години

Господари на ефира вече се е превърнало в предаване за политически поръчки на Тиквата

24

BOC

преди 8 години

Искам да съм гръцки пенсионер в криза и да вземам с чакане на опашка 120 евра на седмица, вместо да вземам 120 евра на месец, но без чакане!

23

Анонимен

преди 8 години

Абе гърците уж били в криза, а половината българки гледат напикани гръцки пенсионери за половината от пенсите им (1/2 гр.пенсия = 400 евро = 800 лв).Ще повярвам на Тиквата, Плевела и Очилатия безроден *** от снимката, че Гърция е зле, когато видя гъркиня да сменява памперсите на опикан български пенсионер за половината от пенсията му (1/2 бълг.пенсия = 100 лв = 50 евро).

22

Питанка

преди 8 години

Винаги съм се питал защо като Орешарски взе един милиард на улицата излязоха Ранобудни, Платена мрежа, Красиви и Интелигентни протестиращи, Барабанчици, Ани Цолова И Николаев ореваваха всяка сутрин студиото, Господари на ефира посвещаваха предавания .....а когато ГЕРБ изтегли 16 милиарда никой не казва копче, всички мълчат, Ранобудните спят, Сутришните блокове са занимават само с каквото и за каквото им е платено....Чудна работа!Дали някой плаща яко за това???????????

21

Професор

преди 8 години

Уважаеми зрители. В момента съм зает. Имам запек и вземах една таблетка Бисалакс защото имам запек. Имам запек защото гълтам успокоителни през два часа. И от тези успокоителни получавам лениви черва и т. на. Та сега отивам в тоалетната но ще си взема и един вестник да не скучая. После ще продължим нашето предаване за да дискутираме проблемите на нашата мила Родина Народна Република България.

20

Грък

преди 8 години

Шшшшшшт , тихо да не събудим българите!

19

Анонимен

преди 8 години

Това Борисов и еманципация са две взаимно изключващи се понятия.

18

Анонимен

преди 8 години

Човека си направи 3 бързи милиарда а ние викаме ура и сме с 16 милиарда назад

17

Анонимен

преди 8 години

На снимката: Овчаря на стадото ! Заспалото стадо , толкова заспало че нищо не може да го събуди!

16

какво повече

преди 8 години

Близнашки не е просто падение.Той е национален предател.Човекът повишил цените на тока от омраза към онези хора,които честно се бориха срещу цените за тока.Това е измекярът заплашил гражданите на Мизия,че няма да им даде помощите ако не гласуват.Това е нищожеството защитаващо една конституция след която България беше хвърлена в криминален преход.И това е *** отишъл при ДПС.Проклятието на България. Което се свързва в Америка с мафията.

15

Анонимен

преди 8 години

Професоре, професоре, слез на земята и си отвори очите. Или не си си взел хапчетата?

14

До надолу

преди 8 години

Точно така доста хора разбраха ,че ДПС поддържа ГЕРБ и имат задкулисна уговорка! Да не би кафето на Боко с Местан да е било случайно? Да бе, наивниците да верват! Даже се видя на гласуването на пенсионната реформа как ДПС им даде рамо с гласове за по-сигурно, направете изчисления и ще видите!