368

Дадо

преди 8 години

И тримата на тази снимка са от онези неща, от които за да се отървеш трябва да дръпнеш синджирчето за водата за да изчезнат по каналния ред . Срамувам се, че такива *** определят политиката на страната ни в момента. Спокойно можем да ги определим като позор за всяка страна.

367

асд

преди 8 години

Хора забелязахте ли че тази новина нарочно не се сваля от началната страница на ДНЕС.бг...... мръсни кучета са тия от сайта

366

Български

преди 8 години

аз пиша за България не за турция, ако те са приютили евреи проблемът си е техен, относно неблагодарноста тя е позната само на такива като теб истински неблагодарници, ти евреино под номер 469 от коя вълна бежанци си Испанската или Германската? Евреин номер 469 да няма пак Алхамбра Декрий , че няма вече кой да ви даде подслон

365

Анонимен

преди 8 години

По-добре ще е Щатите да си взимат Пасито!Щото никой не го признава за свой - по еврейския закон евреин е само роденият от майка еврейка, а на този майка му е българка! Следователно е гой! Никакво значение няма, че баща му е евреин!

364

Анонимен

преди 8 години

Нещастно човече!Тримата ***!

363

Български

преди 8 години

Така става то като Българите сме мекошави, ти му помогнеш то ти се качи на главата приютили сме десетки хиляди евреи когато Испанците са ги изселили цели 450год. преди мустакатият Германец да ги подгони за втори път в Европа при което пак сме приютили няколо десетки хиляди, храни евреин да те яде после....

362

Кукувица

преди 8 години

За селфито не ми се коментира- перверзна работа!Сетих се за нашите приятели- американците що желязо разпиляха по земята. Къде отидат и после н*ни си заминават. 1. Виетнам- там зарязаха сума ти желязо.2. Ирак- Победителите, които се измъкнаха по чорапки, защото не им се сърбаше собствената супа.3. Афганистан- същата работа, като Ирак4. Сирия/ първо даваха танковете, после ги трепат сами от въздуха- кой улучат, кой не.Лоша работа! Дано им стигне желязото, че както е тръгнало...

361

до плачещите

преди 8 години

Абе чета и не мога да повярвам(щели сме да станем мишена заради 2-1400 танка).Ами,че нали всичките вие жалите за времето на когато имахме повече от 2000 танка над 100 самолета и така на там,ми тога не бяхме ли мишена?Не помня някой да се оплакваше.Чао.

360

Анонимен

преди 8 години

Кога Паси е мислил доброто за нас българите? Когато ни набута в НАТО и в спиралата на безкрайните войни в името на чужди национални интереси, или днес когато ни предлага да бъдем тотално и безкомпромисно окупирани от военната машина на САЩ?"

359

до 452

преди 8 години

Той просто ще избяга, когато тука стане напечено. Американското е в джоба му.

358

Анонимен

преди 8 години

Типично по юдейски, докато едните са загивали в Бухенвалд и пр., другите са продавали оръжие на германците.

357

Анонимен

преди 8 години

Днес е 4 юли ! Излизайте на всенародно веселие и да поднесем венци на паметника на американските летци, загинали докато са бомбардирали България.

356

А бе

преди 8 години

То алчността на чадата Давидови край няма,ама чак пък 1400 танка...Направо се оля Пасито!Пък и когато един политик разчита чужди танкове да му пазят властта и заграбеното(за Плевела става дума)-пиши го бегал!Национална сигурност се гради със силна собствена армия и мъдра политика,не с чуждо присъствие!Сега американците са уж съюзници,ама да не се окажем врагове,ако посоката на американския интерес се промени?!Освен това,те делят съюзниците на категории,а ние определено не сме в първата!

355

Анонимен

преди 8 години

Това не може да го мисли и казва българин! Вече съм сигурен, че Паси е родственик на Юда. Вън от България!

354

Ноком

преди 8 години

По-добро селфи на тези трима и"иоти едва ли е възможно?Формиралата се черна д"пка в резултат на тяхната среща се явява природен феномен неподлежащна изследване.Все пак,уверен съм, че в "трабанта" между двете уши на автора на призива "Пратете ни не 14, а 1400 танка!"е пълен вакуум!

353

Ноком

преди 8 години

По-добро селфи на тези трима и"ити едва ли е възможно?Формиралата се черна д""ка в резултат на тяхната среща се явява природен феномен неподлежащна изследване.Все пак,уверен съм, че в "трабанта" между двете уши на автора на призива "Пратете ни не 14, а 1400 танка!"е пълен вакуум!

352

каймакам

преди 8 години

Здравейте ! Бол да Ви е муабета. Еееей 1400 танка многу жилязу многу нещу бе :)) !

351

до соломон паси

преди 8 години

жалко за името на мъдър човек дадено на едно магаре,майната ти паси,майната ти за вечни времена и *** се скрии някъде

350

доган

преди 8 години

до анон.те соломоновия народ само американци и ингилизи ги аресват

349

доган

преди 8 години

те форумите мн.добре ги знаят.борисов отговаря без да му е зададен въпрос