28

Анонимен

преди 8 години

E то екипа на ройтерс какво очаква, туристите да си разпелатат чорапите заради малоумите на Сипрас :)

27

MG

преди 8 години

Е, аз ако съм на море да се интересувам от това какво прави Мадафакис ли. *** тъпата статия!

26

до 24

преди 8 години

100% прав сина майка ми цялата пенсия е 75 еуро.Ще може да тегли два дни по 30 еуро...така че я пращамв Гърция:)))А между другото....от банкоавтоматите на КТБ по колко могат да се теглят дневно?

25

ах ти черно море

преди 8 години

Нашите курорти не могат да се мерият с гръцките(обслужване,сезон и тн..)На много места още не е решен проблема с отпадъчните води.Безумни цени и отношениекъм редовните клиенти (Руснаци и Българи).Някакви измислени хотелиери, които наемат хорада им работят за жълти стотинки, после цяла година рев и пресконференции че бизнеса е зле. Щяха да търсят китайски,индийски,извънземни туристи за този сезон.Не можете да разчитате на атентати в други държави да си пълните хотелите......

24

На

преди 8 години

БГ пенЗионерите не им трябва да теглят - само си дават парите за климатици :))

23

Анонимен

преди 8 години

дай боже и БГ пенсионерите да могат да теглят всеки ден по 60 евро...

22

Анонимен

преди 8 години

Преобладаващата част от туристите около 80 % планират почивката си няколко месеца предварително, така че тези които сега са в Гърция в преобладаващата си част са платили пакетите си още зимата, самите хотели могат без проблем да изкарат около седмица при затворени банки, може би ще устискат и 2 седмици, но повече ще е доста трудно

21

555

преди 8 години

Екипът на Ройтерс е направил направо аматьорски снимки. Явно или са били пияни през цялото време или е била жената на някой от шефовете, която е почивала и се е правила на фото-екип.

20

прав си

преди 8 години

До Истинатаабсолютна истина.....много скоро бях в Солун.Тук по медиите дават за някаква друга държаваспоред мен.Нескопосан опит да заблодят хората.

19

до 14

преди 8 години

Приятелю, не се плаши за гърците, те имат опит с финансови кризи още от 1885-9години.Ако не се лъжа 6-7 до сега.Лошото е че ние сме в перманентна финансова криза от 1990г.Кражби,олигарси,некомпетентни правителства,лакоми и подкупни дипломати.Това е Българиявече четвърт век за огромно съжаление.От когато султан Мурад основава еничарския корпус 1365г. та чак до сега еничари вилнеят из България....просто сменят султана :((((

18

Анонимен

преди 8 години

Търся гъркиня за домашна прислужница.

17

Истината

преди 8 години

Кризата в Гърция е в големите градове, където има безработица, а свикналите на 2000+ евро държавни чиновници са с намалени заплати. По курортите е пълно с хора и парите текат като река. Всичко друго са платени съобщения на хотелиерската мафийка в България. Каквото и да пишете за Гърция, софиянци масова прекарват отпуските във "фалирала" Гърция, а на Черноморието е глад и мизерия. И така ще бъде :)

16

I

преди 8 години

Понятието "криза" предполага временно състояние (2-3-5 години), докато България е в състояние мизерия. Та кризата ще "удари" по следния начин гърците - ако сега живеят 4 пъти по-добре от нас, ще бъдат принудени да живеят само 3 пъти по-добре. А не да оцеляват като тук.

15

ъндерстенд

преди 8 години

Пък и то едни съюзници УСА и ЕС. малки клети соросчета,вашата любима приятелка ВикторияНюлънд не беше ли казала преди годи две *** THE EU?Атомни бомби искаше да пуска над европа Русия.....е то дулгогодишната употреба на антидепресанти и тежки наркотици до там водят.

14

дано не стане, но

преди 8 години

Някой дава ли си изобщо сметка, че Гърция в момента върви по инерция и ако след понеделник не се вкарат пари в тази страна, всичко блокира и отива по дяволите. Да не се окаже така, че милиони туристи да искат да се изнесат едновременно. Кризата ще стане и хуманитарна.

13

ъндерстенд

преди 8 години

Май малко хора разбират, или поне се правят,не искат да разберат,че ЕС и УСА са във фактически фалит.Уса не могат сами да спонсорират война дори с/у Иран камо ли Русия и Китай.Искат да завлечат и цяла европа в този конфликт.Преди поне насъкваха народи да се бият един с/у друг а те даваха парите.Сега хем насъскват,хем пари не дават(то няма и от къде да ги вземат).Единствения изход за тези *** е война.....е чичко Сорос няма да се биередом до вас тролоиди,това е сигурно

12

докога ли

преди 8 години

Това хубаво, но в момента си е риск да почиваш в Гърция. Засега нещата не вървят на добре, а след рефереднума не се знае какво ще стане в страната. Щяло да се подпише споразумение на всяка цена - пълни глупости, ако се гласува "против" споразумение скоро няма да има. Според мен страната ще потъне в хаос и мизерия, може и размирици. Който си мисли, че няма да засегне туристите жестоко се заблуждава.

11

Анонимен

преди 8 години

До всички написали минуси на коментар 9Последното изречение в коментара е "Европа-2015, срамно и тъжно и не само в Гърция"Значи на практика излиза, че ние сме цъфнали и вързали...

10

браво гърци...

преди 8 години

Тия американците и европедерастите не могат ли да разберат, че в момент на криза,ембаргои тн., ние балканците живеем по-добре от тях,тези *** кредитно затънали роботи.

9

Анонимен

преди 8 години

"За кризата говорят единствено опашките от пенсионери пред банкоматите, които отпускат само по 60 евро на ден на местните жители."Не г-н Попов,за кризата говорят и опашките пред социалните кухни от гладните,пред Бюрата по труда от безработните,пред църквите всяка неделя от милосърдни гърци,които събират лекарства,говорят и количките в супермаркетите,в които хората оставят дарения за кухните,организирани от кметствата за изхранване на бедните....Европа-2015, срамно и тъжно и не само в Гърция