6

Анонимен

преди 8 години

До Пенсии с/у младежи......Доста пенсионери също ще гласуват с "НЕ",понеже Ципрас до сега да беше подписал споразумението,но точно заради пенсиите не го подписа.Трябваше отнякъде да видите по тв как хората заставаха пред репортерите и им викаха да се махат щото поддържат Ципрас и веднага им беше отнемана думата от репортера.Също ще гласуват и младежите над 18год,,на които предишн.пр-во им отне правото на глас,а те са над 100хил.,а Гърците зад граница дето си търсят хляба и те с "НЕ"

5

Пенсии с/у младежи

преди 8 години

Слушах един английски журналист който преживява в Гърция от няколко седмици. Казва следното: пенсионерите ще гласуват с ДА понеже си пазят пенсиите в евро; младежите масово ще гласуват масово с НЕ понеже се надяват на промяна и нямат какво да губят - безработицата при тях е нечувана и перспектива за подобряване няма в рамките на това което им предлагат от Европа и МВФ.Пенсии срещу младежи - това е там.

4

Анонимен

преди 8 години

Гласуват "ДА" ама "НЕ",особено след вчерашния писмен доклад на МВФ, в който се казва, че дългът на Гърция е необслужваем,нещо,което МВФ говори от 2011г.и нещо,което винаги е казвал Ципрас.Мнението на гърците почна да се обръща пак към "НЕ",особено като виждат как всички бивши,които са отговорни за ситуацията в Гърция са се мобилизирали и правят такава кампания с/у Ципрас,че така най-много да докарат Гърция на ръба на гражданска война.

3

икономист

преди 8 години

Каквото и да гласуват гърците все тая, те вече са под водата . Ципрас лъже за последно , защото повече с него никой няма да се занимава в ЕС . Такава наглост никой нормален човек няма да си позволи , освен ортодоксален *** комунист. Да имаш над 330 милиарда евро дългове и да се правиш на велик няма как да стане . Дали ще отворят банките или не все тая , там няма пари освен кламери и карфици.

2

Анонимен

преди 8 години

Искрено се надявам, че гърците ще си дадат сметка за ситуацията и ще гласуват с да. Времето за блъфове отмина, би трябвало да са разбрали, че се решава съдбата на страната им, че трескавите бълнувания на чегевариста и неговият пишман - икономист нямат общо с реалността.

1

Анонимен

преди 8 години

Както и гласуват безриза са пътници - въпросът е дали ще ги гонят с камъне или ще има навеждане преди да дойдат полковниците и да въдворят ред!