66

Анонимен

преди 8 години

До сократ Сократе Сократе Кутев се умни ви събира добре 4е го махнаха ЕВРОПА НЕ Е БОГИНЯ Я ФИНИКИЙСКА ПРИНЦЕСА В МИТОЛОГИЯТА

65

Анонимен

преди 8 години

"Ние отчаяно желаем да останем в еврозоната, въпреки че критикуваме институционната й рамка", повтори днес Варуфакис------------ Наглеца си е наглец! Хем иска да е на гости, хем да не спазва правилата на дома, хем псува домакина.... Наглякис, има две български поговорки: 1- НЕ ХАПИ РЪКАТА КОЯТО ТЕ ХРАНИ! 2- КОЙТО НЕ ЦЕЛУВА РЪКА НА ВРЕМЕ - ПОСЛЕ ЦЕЛУВА ДИРНИК, НА КОЛЕНЕ!

64

Анонимен

преди 8 години

Умните нации се учат от грешките на другите. А гърците, ако са умни, няма да повторят грешките на съседите си, на българите. Ако егоизмът надделее и илюзията, че ще се спасяват поединично ги обсеби, ще получат това, което получи българският народ - разруха и мизерия за мнозина..

63

сократ

преди 8 години

Каква наглост от западните ***.Защо забравят,че ЕВРОПА е името на гръцката Богина.Абе *** ,това понятие е създадено от люлката на две супер културни цивилизации.Това са ГЪРЦИТЕ и БЪЛГАРИТЕ, след което те приемат и цивилизован РИМ. Всички други са били простичко и тъпо население,недостойно да членува в ЕВРОПА.Сега тези *** се наричат цивилизация и стопанисват къщата ЕВРОПА,т.е.ХАЗЯЙТЕ вън, а квартирантите наглеци станаха собственици.Време е да възтържествува истината.

62

П.Петров

преди 8 години

До Кукувица 119,Защо да си повишават транспортните разходи, като БНБ има опит в печатането на много пари, благодарение на другарите Луканов и Виденов? Само трябва да кажат в купюри от колко хиляди да започнат.

61

САЩ

преди 8 години

*** *** загуби армения и молдова няма да ти мине номера и в гърция

60

Кукувица

преди 8 години

Нямат проблеми с печатането! Да си платят на немците, в Берлин има Федерална Печатница, там могат да им отпечатат колкото искат дахми.Немците нямат проблем с техниката, това не са гърци.

59

Анонимен

преди 8 години

Шулц и той казва, че ако на референдума гърците кажели "ДА", трябвало да се проведат нови избори. Целта е да се сложи временно правителство, така, както го направиха когато Папандреу поиска референдум и след два дена го накараха да си подаде оставката.Това са машинациите на демократичните от Брюксел.

58

Пук

преди 8 години

До АнонименГърция е известна с това, че не може да събира данъци. Нямат фискални бележки за ДДС, здраво мамят в счетоводни отчети. Каквито и данъци да въведат, много трудно ще почнат да влизат пари от тях в хазната.

57

Анонимен

преди 8 години

Уж гърците щели свободно да гласуват на референдума,а на всеки час по тв се дават изказвания на Лагард и още куп лидери как ако на референдума гласували с "НЕ" щяло да се счете като желание за излизане от еврозоната,като по този начин влияят на общ.мнение.Банките ги затвориха,за да предизвикат недоволство с/у Ципрас и да могат да смъкнат правителството му,щото ги е страх от заразата му в Европа.Успех на гърците в борбата с икономическите убийци с куфарчета!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ СИ ПОРЪЧАТ ДА ИМ ГИ НАПЕЧАТАТ!!БЪЛГАРИЯ С РАДОСТ ЩЕ ПРИЕМЕ ПОРЪЧКАТА :DЕВРОЗОНАТА НЕ Е ЗА ГЪРЦИТЕ ТЕ ИМАТ ПОТЕНЦИАЛ И ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ОТ НЕЯ :DВАЛУТЕН БОРД СЪЩО НЯМА ДА ИМА ЩОТО МВФ БЕШЕ ДОБРЕ ЗАВЛЕЧЕН :D

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Годишните държавни разходи на Гърция са над 140 млрд евро"Те не разбират и как Гърция с 11 млн население има в пъти по-високи годишни разходи от 7 млн България. Съвсем спокойно могат да орежат поне 40 млрд разходи!

54

!

преди 8 години

Значи остава варианта Ципрас и Варуфакис да бъдат изгонени от ЕС за престъпления против финансовата система.

53

Анонимен

преди 8 години

Годишните държавни разходи на Гърция са над 140 млрд евро, приходите им заедно с всичките субсидии и помощи от ЕС зорлем достигат 120 млрд, Вие дето защитавате Сипрас разбира те ли за каква дупка иде реч ???

52

Пук

преди 8 години

До АнонименТези ограничения ги налагат още от 2010 година. И си прав - от тях ситуацията става все по-зле. Трябваше още 2010 година да ги оставят да фалират. Предполагам ограниченията ги налагат, за да не им тъпо на онези държавите от еврозоната (Словакия, Словения), при които пенсиите са по-малки от гръцките, пък в същото време дават парична помощ на Гърция.

51

АНТИ

преди 8 години

до ОдисейТурция е южна страна със работливи хора.

50

Пук

преди 8 години

wikipedia: List_of_countries_by_public_debtкоето ще рече списък с държави по държавен дълг. Гледаме втората колонка, която показва процент дълг към БВП.Greece: 161.3% (2012г.) през 2015г. вече е 175%Switzerland(Швейцария) 52.4%(2011г.)UK(Великобритания) 90% (2012г.)Португалия 129%Италия 126%

49

Анонимен

преди 8 години

русия можели да плати 300 милиарда дълг ако не дава пенсий 20 години ДА . Китай ако се лиши от целия си резерв ДА . Гърция никога а искат още

48

vesko02

преди 8 години

Да не очаквате анализи тук да правят Сорос или Стив Ханке,та пада такова *** на коментари.

47

Пук

преди 8 години

До Анонимен"ВЪНШЕН ДЪЛГ - ДЪЛГЪТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА КЪМ ВЪНШНИ КРЕДИТОРИ"----Абсолютна глупост - виж wikipedia:external debtThe debtors can be the government, corporations or citizens of that country