41

Анонимен

преди 8 години

Tiq ot Malta sa golqma rabota. ..

40

българина

преди 8 години

еврогейците се *** че муджихидинската им *** ЕС ще се разпадне и ще изгубят контрол и ще опростят 150 млрд т.е. половината и ще е мирно и тихо за известно време. дано гърцивя не се поддаде и да излязат че после сме ние. за 25 г евро геноцид останахме 6 млн, след още 25 ще e софия с със 100 катуна около нея, точно като във District 9!

39

Анонимен

преди 8 години

Търся спешно гъркиня за гледане на възрастен човек на легло.Предлагам храна и отделна стая, обсаведена.Запластане - по споразумение и след Референдум с жена ми !

38

играч

преди 8 години

Игра на нерви. Меркел отсече - Референдум? ОК. После я пари, я среден пръст...

37

Кукувица

преди 8 години

Много харесвам българската злоба по отношение на гърците...Един път да е с право!

36

Анонимен

преди 8 години

До 49 Вярно е .над 90%от не искат да влачат балканци и тем подобни субекти на гърба си.Те да бачката като волове а ние ракиджос и узакис.Скоро не ние ,а те Ще се освобдят от еврозоната с такива ***.

35

до 50

преди 8 години

Икономиката и и външната политика на Турция се води от принципа " Ако на съседите им е добре и при теб ще е добре " -- за това.

34

Анонимен

преди 8 години

До 46-немците два пъти обедняхя след като смениха марката за евро и само чакат момент да се отърват от нас.*** ние не сме искали ЕС-абе истината е че ни разкриха балканския манталитет и скоро ще има Кой От Кадее.И след това Визички -за патуване,Количка ама с високи данъци ,Работа-и по добри пари--аиде у БГ-то.....:-) :-) копай връх Мусала:-) :-) :

33

що се отметнаха

преди 8 години

Жената на Ципрас да не е в мензис.

32

Анонимен

преди 8 години

Ей тая Българска Злоба... Затова ще си умрете бедни гладни и проклети и вие и децата ви.. Днес даже Турция в лицето на външния си министър предложи, да плати безвъзмезно вноската на Гърция... Представете си ТУРЦИЯ!!! А вие се тресете от злоба...

31

Кукувица

преди 8 години

Не е върно, че 70% от немците не искат да бачкат за гърците. Според допитване на N-TV преди 2 дни 93% от германците биха поздравили въвеждане на драхмата в Гърция.

30

Анонимен

преди 8 години

Аз все си мислех, че нашите политици са най-зле, обаче като видях Сириза...

29

Анонимен

преди 8 години

70%от немците не искат да бачкат за такива балкански ***.Ако ЕС се разпадне Германия ще се изтреля във висините,без да има да влачи на гърба си такива Топузи балкански

28

Кукувица

преди 8 години

Съмнявам се дали е имало някога в политиката по-големи дилетанти от сегашните гръцки управници. Като следя какво пише в пресата се чудя наистина доколко тези хора са нормални. Можеби се опитват да надхитрят всички останали, но го правят по толкова глупав начин, че освен да изнервят другата страна друго не постигат. Добре, че еврото е политически проект и европейските политици се опитват по всякъкъв начин да го запазят иначе щяха отдавна да изгонят гърците от масата.

27

Анонимен

преди 8 години

Яжте, пийте и се веселете.Даже и хорце тропнете.Сметката накрая като дойде -Референдумче спретнете.По Емо Чолаков (прогноза за времето по островите..)

26

Анонимен

преди 8 години

И да се разпадне ЕС-Германия и Франция ще си отдъхнат от такива *** като нас...ама ние на маса с ракия и салата ще преборим всички и ще станем най богати...мерцедесите ряпа да ядат,ние какви коли ще произведем.Хай Наздраве...Урааааа...

25

Анонимен

преди 8 години

И като се разпадне ЕС какво от това.Вие по богати ли ще станете-като преди 2007-или през 90-те,мутри и бой с бухаката, щот това много ни харесва.Какви славни и богати времена бяха,помните ли Особено при Жан:-) :-) :-)

24

Анонимен

преди 8 години

Лапето разпрая ,че даскала му разпраял ,че някой му разпраял.....Само *** се хващат на нещо някъде разпраяно. Е и троловете . Ред сълзи ред сополи за мома неродена !

23

да

преди 8 години

До НФБтия смехори,че Гърция отива с Русия и Китай ти сам ли си ги измисляш или някъде ги четеш...боли ги оная работа Русия и Китай за мижавата фалирала Гърция:))))

22

свикнал с бедността

преди 8 години

Да фалират банките, да фалират държави и разни милионерчета свикнали с омар и кока , да се депресират и метнат от високо :)