27

Анонимен

преди 8 години

"ГЪРЦИЯ ДА ВЪВЕДЕ ДРАХМАТА..."..ха,ха,хаааааааааааа....И , като я въведе ----КАКВА ЩЕ И Е СТОЙНОСТТА .....??!!!!Ще бъде ли по-скъпа от тоалетната хартия ....или от стар вестник ??!!!!Тогава гърците --наистина ще ходят за хляб с ...пикап , за да си носят парите!

26

екс

преди 8 години

26, в България отдавна е еврото - това е борда - 2 лева за евро. ЗА България няма да има никаква промяна. А това че переди 20 години гърците са били по-добре е абсолютна лъжа. Бяха много по-зле от БГ, и точно тия 250 милиарда им вдигнаха стандарта.

25

до лен-ко

преди 8 години

Проблема лен-ко е, че *** вместо за 20 евро, вече ще се дупи само, за 5 евро бе умник!

24

Все руски дупарници.

преди 8 години

..ТЕ И НАШИТЕ "реформотори", се бъзикат с народа и НЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ---АМА ГЛЕЙ ИМ СЕИРА---- КВО ДЪРВО ШЕ ГРИЗНАТ НАКРАЯ ...!!ВСИЧКИТЕ ИМ "РЕФОРМИ"----са все ..."ПУНТА -МАРА"/по комунистически/...!

23

Анонимен

преди 8 години

Хич не ми се мисли ако България въведе еврото, което едва ли не е обявено за свещено и всички му се кланят...Щото се мълчи какъв ръст имаше икономиката на Гърция преди да се въведе еврото и какъв ръст има след въвеждане на еврото. На аудиторията се поднасят само данни, които са удобни за формиране на обществено мнение.

22

екс

преди 8 години

И къв износ имат тия, дето ще ги вдигне на крака ?! Ей тва не мога да спра да се чудя! Стандарта ше им падне главоломно, защото вноса им ще е на предишни цени, и то в евро, т.е. ако сега кило нещо си струва 10 евро, а драхмата бъде като лева - 2 за евро, то това нещо ще струва 20 драхми! А доходите им по-скоро ще падната отколкото да се качат ...

21

Анонимен

преди 8 години

И без да си експерт е ясно - преди да се оправи положението е лошо!

20

Анонимен

преди 8 години

1. Ще излезнат от евросъюза. 2. Путин, ще дойде и ще им помогне. 3. Чао са и ще стана по-зле от нас.

19

Ганьо

преди 8 години

Абе що ли *** нищо не каза, когато Ирландия, Испания и другите закъсаха? Ами защото хората се стегнаха и си направиха необходимите реформи! В Гърция дойде една *** Ципура на власт, реши че е велик и може да смуче пари без да връща.

18

Алекс

преди 8 години

40 - 50 % ми се вижда оптимистично, но все пак не съм финансист. Поживьом увидим... Нашата хиперинфлация издуха всички спестяванияза 0 време но все пак не бяха в евра. Върнат ли се към драхмата вероятно за година ще са сравнително ок докато изпукат запасите от евро ама после ми е интересно какво ще правят, че за година май не могат да оправят много икономиката.

17

до 12

преди 8 години

Пълни глупости, за гърците ще е многократно по-тежко напускане на еврозоната, връщане на драхмата и излизане от съюза. Ние не сме в еврозоната и ползваме националната си валута, за нас ударът няма да е толкова голям, колкото за гърците, губим европрограмите и дотам. Следващия път се напъни да намериш държава, чието положение е сходно на нашето в ЕС.

16

лен-ко

преди 8 години

Хич не ми дреме за гърците дали ще са в еврозоната, дали ще са с драхми, дали покупателната им сила рухва! Не ми дреме, щото никога не съм ги харесвал, нито пък те са ни харесвали. И няма какво да си кривим душата, та да се правим на загрижени и унили. Ако искат-и към Северна Корея да се присъединят, ако искат- и с Куба да се обединят! Едва ли Путин е толкова глупав, та да иска едни прости ,алчни и мързеливи гърци . Пък ако ги иска-да си *** главата после и тоя с тях .

15

всяко зло за...

преди 8 години

Хубавотоо Узо ще падне от 20 лева на 5 лева. Евхаристо, Ципракис!

14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАма мерцедеса струва навсекъде 100к евро.

13

Анонимен

преди 8 години

Имам една нива, ще дойдете да ми копате за 10 евро на ден. Отивам за камшик.

12

Луда радост за Ганьо

преди 8 години

В "соц-***", цари луда радост и ликуване:Носят се викове ...."Ураааааа...НЕ САМО НИЕ ядем ла""а..!!!

11

Анонимен

преди 8 години

аз си мисля че 60 евро навсякъде са 60 еврода излизат от еврозонатаи да заповядат в българия да копаят за 3 евро на ден

10

Анонимен

преди 8 години

Доживя Вуте, да не е добре, но гърка да е зле !

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕее, ами тва са си 5 лв. на ден - щастливец

8

За главата и сабята.

преди 8 години

Както е казал народа --"Зле , турци да паднат --Зле и руси да бият..."!Най-добре е ---да си ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ РЕДОВНО....и ще се намери некаква "ПРОШКА"!И ГОСПОД , ОБИЧА ДОБРИТЕ И СМИРЕНИ ПИЛЦИ...ха,ха,хааааааааааааТАКА ГО ПИШЕ И В БИБЛИЯТА И ....В "КАПИТАЛА" НА Маркс!!!!!