93

Веско

преди 8 години

Гледат да задържат Гърция в ЕС, защото другия вариант е Брикс, и руски бази по островите...и тогава става една...краварите май ще ходят в Средиземно море, само с круизни кораби на почивка...ха ха ха

92

Спеца

преди 8 години

Гърция е хванала Обама за топките , или оправя лошите им кредити или отиват при БРИКС , при новия валутен съюз и вероятно ще напуснат и НАТО!Хитрия грък не трепна и ще си проведе референдума , защото за него мисълта е да се хареса на народа си , а не на разни "велики сили"!Много по-различно е от действията на нашите дупльовци!Страха на САЩ от разпадане на НАТО е огромен!

91

Гого

преди 8 години

по време на соца ги хранеха като прасета за угояване..е,време е за Коледа!

90

Гърчин

преди 8 години

Ше останем само ако дадете пари! Няма да ви живеем даром я!

89

знайко

преди 8 години

до БерлинТоя *** се бори за страната си,и ще се бори докрай....а ти за какво се бориш в Берлин бе мишко?????

88

каймакам

преди 8 години

Ха ха....Гърция срещу световното лихвено лоби ! Победителя още от сега се знае кой ще е. По важно е кой е следващият.

87

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ НАГЛЕЦ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ДА УВАЖАВА ТЕЗИ ,КОИТО ГО ХРАНЯТ И МУ ОСИГОРЯВАТ ОХОЛЕН ЖИВОТ ГОДИНИ НАРЕД И ДА НЕ ХАПЯТ РЪКАТА КОЯТО ГИ ХРАНИ !

86

каймакам

преди 8 години

Едно обаче е гаранция. Не е хубаво да се радваш на чуждата мъка но за сеирджиите голям голям театър ще има.

85

Берлин

преди 8 години

Хаха... ***. :)))

84

до 103

преди 8 години

МВФ е капан в който ако влезеш няма излизане. И този ход на гърците е грешка.

83

каймакам

преди 8 години

Осем от всеки десет долара които вземаха като заем ги харчеха за военни цели. Не е ли вярно и затова ли сте ми сложили онези два минуса ? Цял късмет извади България за това че тогава беше в соц лагера . И тя щеше да се подведе като гърците.

82

каймакам

преди 8 години

Свикналия е по опасен и от лудия --- народна пословица.Все още си въобразяват че държат на тях както по времето на студената война и от 15 години харчат със старото си самочувствие но времената се променят. С тази си политика гърците могат да се простят с традиционната си слава.

81

каймакам

преди 8 години

Гърците са на това дередже заради грешните си политики през 80 те и 90 те години

80

куро

преди 8 години

Белия дом? че какво общо имат с Европа? Русия да защото е в Европа. А бг медиите лъжат здраво, Гърция не се моли защото напусна преговорите а евросъюзниците натепаха гащите и сега са в паника защото Ципрас обяви референдум гръцкия народ да си каже мнението а в цяла Европа има протести в подкрепа на Гърция.

79

Анонимен

преди 8 години

Обаче ме кефи тоя Ципрас, браво това се казва самочувствие и игра, държава с такива управници никога няма да фалира...

78

Анонимен

преди 8 години

Гърците се изправят срещу мноооого сериозен противник. На когото сега му е паднало да се изправи срещу Православието. На гърците яка им душа - сега се перчат, но накрая ще са доволни и на трохи. Просто такъв цирк се играе в момента, не е истина. И Ципрас не е поставен случайно :)

77

aтaкисть

преди 8 години

зaпитaйте се:Зaщо МВФ си искa пaрите, a в същото време дaвa пaриВерно ли МВФ е дaвaлa милиярди нa нaй мързеливия,нaрод дa пие и плюскa, a нa другите не е дaвaлaП.С товa въобще aргумент ли е

76

4тa влaст

преди 8 години

Товa,което прочдте във в3стниците,и чуете по,телевизиятa, обърнете,и ще,зняете истинaтa

75

Анонимен

преди 8 години

Където управляват комуноиди (сиризоиди) неминуемо рано или късно от райската градина правят пустиня !...а бе, е у бегето като от 25 години управляват либерални евроатлантици, защо у бегето е мизерия и миризлива ***?

74

Анонимен

преди 8 години

Гърция е от изключително геопостратегическо значение за НАТО. Разположението на Гърция на Средиземно море е критично за НАТО - САЩ не може да се лиши от него. Ципрас прекали, Ципрас застрашава интересите на САЩ. Може скоро да му се случи нещастем случай, или да завърши както Саддам и Каддафи.