70

до 90

преди 8 години

господа Другари, пишете от държава в която средната заплата е по-ниска от най-ниската пенсия в Гърция, моля поддържайте някаква връзка с реалността!-На повечето софиянци заплатите са на нивото на средните заплати в Гърция, като гръцките заплати ще продължат да падат! Така че - не ни учи!

69

Анонимен

преди 8 години

господа Другари, пишете от държава в която средната заплата е по-ниска от най-ниската пенсия в Гърция, моля поддържайте някаква връзка с реалността!

68

Анонимен

преди 8 години

Алооо тъпанарите,ЕС не е давал на Гърция НИКАКВИ заеми!Защото ЕС НЕМА пари!На Гърция заеми са давали БАНКИТЕ,защото те дават пари,а ЕС "е съдействал"естествено за комисионни от банките!А банките са ЧАСТНИ!Е,да съдят Гърция да им върне парите!Това е!

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 83 Не мисли че ЕС не се е подготвил да бие дузпа, щом слагат гърция на дузпата. В момента дават шанс на малкото разумни хора в Гърция да убедят тъпия премиер че ако продължава така ще прецака Гърция и хората в нея за поколение напред!

66

Анонимен

преди 8 години

В момента наблюдавате края на последната социалистическа държава в Европа.

65

Анонимен

преди 8 години

ЕЦБ просто дава шанс на обикновените хора да си изтеглят парите от банките (и то не всички) преди Ципура-та да ги затвори. Има ограничения подобни на българските колко може да теглиш на ден от банкомат. Пари ще има до сряда, после - да търсят от Ципура-та и плешивеца - те ще ги "оправят" :)

64

Анонимен

преди 8 години

Истината е че кредиторите пак ще спасят Гърция, просто защото нямат друг избор!Един финансов хаос там ще засегне и една камара западно - европейски фирми, така че никой няма да го позволи!

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 53. Ако Бг. знае да произвежда по добри коли от Мерцедес и Фолксваген, ще конкурира на пазара с тях. Но умните Български Глави са излязли отдавна от Бг. и работят за конкурентите. Не е само въпроса колко хора ще обслужиш в Лидл, а какви качествени стоки ще произведеш за да са търсени в Лидл. Предлагане и търсене е свободен пазар. Който иска регулиран пазар ще го намери в Северна Кореа.

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 78Не ги вини! За България в пълна сила важи поговорката "Пази боже, сляпо да прогледа!"

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 79Прочети по-добре коментара, пък после се изказвай!........Някъде да прочетахте,че проведаха голяма кампания хората,за да не си загубят парите по време на кризата е по-добре да ги вложат в гръцки ценни книжа, а после им "подстригаха" 70% от стойността,а останалите 30% ще си ги получат на вноски до 2042год. и има няколко самоубили се от тия хора,дето си загубиха парите.А как ограбиха пенсионните фондове до шушка-14млрд.евро при "подстрижката",а сега да намалявали пенсиите

60

междунар. журналист

преди 8 години

Интересно по каква логика ЕС трябва да продължава да бърше г..а на Ципрас . След като си обещал мед и масло на Гърците , давай го какво искаш от другите . Естествено , че няма никой да го подкрепи. Утре някой луд като него може да обещае по 10 000 евро пенсии на всички и по 20 000 евро заплати. Просто да забрави политиката другаря Ципрас .

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77 Ценните книжа се плащат на 100% при падеж, не само гръцките, ами за която и да е държава която се сетиш. Такива са правилата.

58

Анонимен

преди 8 години

Съдейки от коментарите ви, доста са ви промили мозъците, братлета! Хал хабер си нямате от цялата ситуация и какви пари изцоцаха кредиторите и банките от Гърция...Как разпродадаха гръцките държавни книжа на 50 и 60 % от стойността им на чужди хендж фондове, а като дойде падежа задължиха Гърция да ги плати на 100 %. Но това няма да го прочетете никъде. Просто сте се надъхали и насъскали как гърците яли кИфтетата

57

Анонимен

преди 8 години

Който си мисли,че противоречията между Ципрас и кредиторите са икономически, се лъже. Те са политически. Просто се мъчат да заличат Ципрас,преди да е заразил с идеите си цяла Европа. Показателно е и изолирането на Варуфакис от срещата на Euroworking group, въпреки, че Гърция е равноправен член. Все едно наказваме непослушния ученик. Европа - СРАМ, СРАМ, СРАМ за демокрацията ти!

56

груб

преди 8 години

Това не е никаква победа. Спасителен план за Гърция няма да има. Това е просто механизъм на ЕЦБ за ликвидност но НЕ Е СПАСИТЕЛЕН ПЛАН другари антибългари от Атака. На 30 юни гърците трябва да плащат. Въобще що за мекотело трябва да си за да се радваш когато селските тарикати гърците харчат наготово твоите данъци и такси?!?

55

Прост си Пешо...

преди 8 години

Сега на цела Гърция , ще им се пече яйде на *** ...ЗАРАДИ ТИЯ "изСеризени негодници"!!!*** македонче-Ципуракис и Варуфакис----СРИНАХА ЦЕЛА ГЪРЦИЯ!За КОИ се мислят тия въшкари ....ТА ЩЕ РЕКЕТИРАТ ЦЕЛА ЕВРОПА ЗА ПАРИ...???!!!!За тая простотия --не ,"Референдум"...а ,само... "дум-дум-"...ЗА ТЯХ!!!

54

преди 8 години

Ципурата върна гърците в първи клас, след няколко години ще имаме по-висок стандарт на живот от тях, това е сигурно!

53

Stone

преди 8 години

Това е само обеспечаване не ликвидност. Това не означава, че банките няма да си събират кредитите. и *** се възползва от такава ликвидност, което не означава, че няма да върне тези пари.

52

анонимен

преди 8 години

Браво на ЦипрасА ние да се радваме на лавчетата Борисоффф...

51

Анонимен

преди 8 години

Както и очаквах *** клекнаха :DБраво на гръцкия народ за голямата победа!