55

Предлагам

преди 8 години

като опандизат Цецо, ГЕРБ да поканят Сеп Блатер за почетен член, такъв *** с международно признание е точно като за тях. Местната селяния ще опули очи и верноподанически ще се свлече на земята пред богоподния банкяски *** и неговия "добър приятел".

54

Човек

преди 8 години

Цвинокио в панделата или в гроба ще си номер едно. Судийките които му пуснаха на тоя да го последват.

53

МРАВКА

преди 8 години

ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГЛУПОСТА НА НЯКОИ БЪЛГАРИ.ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ НИКОГА НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕЯ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 26Г. ИЗБЕРЕТЕ СИ ГИ ПАК БЪЛГАРИ И МИЗЕРСТВАИТЕ,ДОКАТО ТЕ ЖИВЕЯТ КАТО БОГОВЕ.

52

румънеца

преди 8 години

ех, политиците трябва да са доволни, че живеем в мутроландия, защото в други държави може и в затворо да се влезе.

51

Къде ни е златото?

преди 8 години

Ами ще е номер 1 Герб защото българският народ е *** и не разбира,че САЩ са вълци облечени в агнешки кожи. На мазохиста българин му харесва да се гаврят с него. Може само да псува Герб под юргана, и да трепери от страх,че може да стане по-зле ако избере Атака. Това му го е вкарал в главата Бойко с много и дълго повтаряне на"аз ще си отида и ще видите какво ще получите тогава"!Е сега го получават същото умножено по 5.Трябва да сте много прости,ако очаквате запада да ви направи богати.

50

Анонимен

преди 8 години

Да, Н 1 като си откраднал няколко милиарда, като си сринал Малкия и Среден бизнес, като си насмукал милиони от енергетиката, като контролираш контрабандата, като си купил съд и прокуратура, като си вързал ръцете на полицията, като си купил ромите за жълти стотинки, като си смазал държавната администрация от страх и принудил да гласува, като градеш от европарите....е, номер едно е. Но България ще е номер 100.

49

Станимира

преди 8 години

Боже ,каква самодоволна мутра!!! Какъв наглец...!

48

Анонимен

преди 8 години

Тоя да влиза в затвора, там му е мястото на престъпника!

47

Анонимен

преди 8 години

Двамата цецовци трябва да са в пандиза .Единия си вей байряка в Сърбия.Другия ЦЦ се прави на политик .Що за народ сме не разбирам да подкрепяш вечно бандюгите.

46

скептик

преди 8 години

ГЕРБ ще е номер 1, а България номер последен.Имаме нужда от една българска Сириза, да хвърли камък в политическото ни блато.

45

Анонимен

преди 8 години

И това е водеща новина? Вие шегувате ли се Днес.бг ???

44

Анонимен

преди 8 години

БЕЗ СЪМНЕНИЕ: престъпника е на свобода

43

Анонимен

преди 8 години

Тия нашите *** не мога да ги издържа вече. *** льохманите. Що изобщо дават надежди на българина, като за *** за зеле не стават.

42

Анонимен

преди 8 години

Ето го пак с простотията си пристига български саракт 63 . Първия път го изтриха ама червен *** не се отказва да ръси простотии . Това е цялата истина за тяхната злоба .

41

кметовете-говорят

преди 8 години

Градоначалникът на Балчик Николай Ангелов, който се вози в лимузина за 150 000 лева, заяви, че луксозните автомобили са им нужни, когато водят преговори, съобщава Нова телевизия."А и защо президентът на САЩ има самолет?", попита кметът.Кметове на общини със служебни коли за стотици хилядиМотивът му за скъпата покупка е, че за по-малко пари такъв автомобил няма, а Общината имала нужда от представителна кола.Това говори добре за общината. Въобще не смятам, че е неморално"

40

Анонимен

преди 8 години

За съжаление нашите резерви не могат да се противопоставят на първия отбор на Гермнаия. Изобщо що за скапан турнир е този където можеш да избираш да играеш или с резервния отбор или с титулярния.

39

шоп

преди 8 години

а бе ще го лапкате

38

ПАРАДОКС

преди 8 години

По форумите се чете и разбира едно, а по избори - резултатът е съвсем различен...Покажете го и на избори, като толкова сте отворени!

37

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

При толкова *** народ няма начин Цветанов да бърка. Факт !

36

se

преди 8 години

Къса памет може да помогне на герберите! Лично ще гласувам за друг кандидат защото настоящия герберски кмет се накраде на европейските пари! Морално и законно краде човека ама такива са правилата на Европа! Естествено е, че парите им ще се управляват тук от припознати партньори но стига с това фукане за лентички! . Бозаджийница отварят и режат лентички! Писоарче отварят и пак лентички! Ейде холъм стига сте замърсявали околната среда.....