100

Георги Z

преди 8 години

До Анонимен 137Напротив, на нас първо са ни най-скапани управниците и манталитета ни. Територията ни е мечта!

99

(-_-)

преди 8 години

Пак го обърнахте на кръчма.. Нито ЕС е заведение, нито страните, които членуват са клиенти. ЕС е просто един картел изначално, а ние буквално сме техни слуги и заден двор.. С насъщните политици играем ролята и на момичето на повикване, онова с евринката тарифа и без ограничения.. Ама че сте.. Заблудени :-(

98

Ма Би

преди 8 години

До циникаАз съм на 29 и ползвам думата "***" защото е мн яка!

97

Анонимен

преди 8 години

Е добрата новина е, че скоро няма да сме най-скапаната и мизерна територия в Европа.

96

132

преди 8 години

Ми тъй е демократично. Проблемът идва после, че кат идеш на другия ден в същата кръчма или в някоя друга от района и поискаш да си поръчаш пак клюпачка тия пък съвсем демократично ти показват комбинация от три пръста с преобладаващ среден и ти казват, че кльопане ще има ама като си платиш старите вересии и си предплатиш новите.

95

(-_-)

преди 8 години

Човекът е поредния специалист, на който дължим завидното си положение в света.. Някакси не ми се иска да обиждам непознати, но ще се наложи.. Тия нашите 'специалисти' акъла единствено им стига колкото да облагодетелстват себе си и родата, така, че ако го видиш тоя човек можеш да му кажеш да върви по дяволите!

94

130

преди 8 години

И 10 евро да им станат заплатите не можеш да си намериш гръцка слугиня за готвене, пране и чистене щот те тия думи са ги изхвърлили даже от речника си. Виж да ти харчи парите и да ти пие ракията това го могат

93

До124,катон

преди 8 години

Ми то си е Зимбабве бе пич, това, че на теб ти се вижда като Бевърли хиллс вече говори лошо за теб.

92

(-_-)

преди 8 години

Всичко е въпрос на гледна точка, защото ако е достатъчно стар и запазен тоя стария мисквич може да се замени за няколко Мерцедеса..

91

каймакам

преди 8 години

Преди малко седин от Франция говорих по темата. Иска да се махат от ЕС защото са лентяи и кръшкачи .

90

123

преди 8 години

До (-_-)Кредиторите ще си вземат своето. Дълговете на Гърция са в евро и квит драхми да си въвеждат и каквито и фалити да обявяват дълговете си седят. Тук единствения въпрос е ЕЦБ дали ще им крепи банките още седмица преди да клекнат и подпишат споразумението или ще им покаже среден пръст и пенсиите в Гърция от 1000 евро за нула време ще отидат на 10. Е ако не друго поне ще е гот да ходиш на почивка в Гърция и да висиш по кръчмите за без пари.

89

121

преди 8 години

Ти де я видя тая българска икономика??? Преди покрай СИВ се правеха някакви неща за вътрешна употреба. Сега и това го няма. Казаха ти го ясно преди седмица - 90% от БВП се генерира от 100 фирми - 2/3 от тях са тясно свързани с монополни и картелни пазари, останалата 1/3 с държавни поръчки и пари. 10% ли са ти конкурентната икономика?

88

Катон

преди 8 години

До (-_-)Стана така че не сме Зимбабве. Това беше опция като удари инфлацията.

87

(-_-)

преди 8 години

Нищо няма да видя, нито ти, защото кредиторите си искат своето, а ако Гърция реши отново да става самостоятелна кредиторите ще получат един среден, намазан с драхми..

86

до 119

преди 8 години

Още другата седмица ще видиш какво са си заслужили гърците и какви поздрави ще получат. 96 г. в Бг ще им се види като недостижим блян. Нещата са прости - пиеш и плащаш. Изключение правят САЩ. Това е положението.

85

(-_-)

преди 8 години

Добре бе, мамини златни, ние като се отдадохме напълно на МВФ, ЕС и св. Банка какво се случи с нас? Всичко що може да донесе печалба или се разпродаде на скрап, или попадна в ръцете на мултинационалки, като 90% от печалбата изтича навън.. За награда ни организират прайдове! Гърците за разлика от нас държат на малкото, което е останало наистина тяхно и за това заслужават поздрави!

84

(-_-)

преди 8 години

До за 107...Абсолютно нищо не става по желание, що се отнася да МВФ и Св. Банка. Когато те поставят на тясно, в ъгъла идват спасителите и те поставят във финансов кафез. И тук комунизма няма нищо общо, профан такъв. Става въпрос за хладнокръвен обир. Тези, които посмяха да изобличат цялата схема много бързо ги отстраняват, физически включително..

83

Катон

преди 8 години

До Анонимен 85Никой не спира гърците да си правят референдуми, програмата която им плаща версиите обаче свършва в края на месеца. ЕС не е длъжен да ги издържа.

82

Анонимен

преди 8 години

САЩ и Китай са най-големите печеливши , Русия в момента не може да възползва от Гърция.. Русия няма доверие на Ципрас , той е човек на Сорос , та Сорос най-много след Русия , мрази Германия.. ... Целта беше САЩ да ударят Германия.

81

за 107...

преди 8 години

Кви инструменти ,бе...кви глупости дрънкаш..???Заемите не ти ги дават насила .....ДАВАТ СЕ ПО ЖЕЛАНИЕ!Кой дава заеми без лихва ------и...за да не ги връщаш....??!!!!ИМА ЛИ ТАКЪВ *** НА СВЕТА..??!САМО КОМУНИСТИТЕ И ЛЕВИЧАРИТЕ НЕ ВРЪЩАТ ЗАЕМИТЕ СИ ....КАТО РУСНАЦИТЕ ЗАЕМИТЕ И СТОКИТЕ ОТ САЩ , ЗА ВСВ!!!ТО , ЗАТОВА БЕШЕ И "СТУДЕНАТА ВОЙНА"-----за невърнатите пари от Сталин и СССР!КОМУНИСТ , НЕ ДАВА ---САМО ВЗИМА и ГРАБИ , ЯКОООООООООООО...../от фалирали банки/