11

Shark До Демократ

преди 8 години

Демократe, да си жив и здрав да ги взимаш тези 6500. ОБАЧЕ ПЪРВО в Българи няма пазарна икономика, още по-малко демокрация и ВТОРО- тази нагласа на хора като теб, в стил "Аз съм добре другите да му мислят" ще ти изиграе лоша шега. Защото когато държавата, икономиката и законите не са добре и ти рано и или късно ще станеш зле. Това е, не можеш дълго да си добре в държава която е тотално зле. Да вдигнат тока с 200-300% за да може хора като теб да станат зле и да се усетите че трябва да сме единни!

10

Анонимен

преди 8 години

Начи ръководството некадърно та чак пращи

9

Анонимен

преди 8 години

При тези цени за изкупуване на ел. енергията от Марици-те и 3880 лева средна заплата в сектор Енергетика - може и с 200% да ни вдигнат тока. Колко му е.

8

енергетик

преди 8 години

Другарите от БКП и БСП загробиха милиарди в Белене . Другари Доган загроби милиарди в Цанков камък и сега реват червените *** , че заплатите са високи. Не не са високи , а нормални. Тази зима да си висял по стълбовете да оправяш скъсани жици при - 15 градуса . Другарите са свикнали само за тях да има . Да ама не .

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Kaт не ти харесва бегай на село и се топли на камина!

6

до Демократ

преди 8 години

Наистина сте прав но според мен вашата заплата е много ниска за кадърен и интелигентен човек като вас. Иначе според мен цената на тока трябва да се вдигне тройно за да може други "демократи" като вас да се хвалят с високи заплати.

5

Анонимен

преди 8 години

Толкова ли е трудно да се прехвърли НЕК на някой ромлянен като преди това активите се прехвърлят на НЕК2 - дедесарите го правят ежедневно!

4

Демократ

преди 8 години

Заплатата ми е 6500 лева чисти. Дори не знам колко ми струва тока, плащам го автоматично през банковата сметка. При пазарната икомомика и демокрацията ако си кадърен и кфалифициран живееш добре, който е смотан и неквалифициран да взима ниска заплата и го мързи да работи по 16 часа на две работни места ще си брои стотинките за тока.

3

Анонимен

преди 8 години

"Секторът е в колапс" , но средната работна заплата е 3000лв и не се планира да се намалява.

2

Анонимен

преди 8 години

Che kakva e polzata ot NEK po rano kato ne e imalo kakvo da a zskrivat i bez tova obslugva chugdi intetesi

1

Анонимен

преди 8 години

Време е НЕК да фалира. По-късно ще стане ясно, какви конкретно са причините. Макар, че и сега е ясно,но голяма част от истината е засекретена.