31

Анонимен

преди 8 години

До до 43В грешка си. По времето на соца България никога не е фалирала. Вярно е, че е взимала дългове,но те са смешни като размер. САЩ имат 19 трилиона и не са фалирали. България фалира тази година и взе дълг 6 милиарда да си направи плащанията иначе държавата трябваше да обяви фалит.

30

до 43

преди 8 години

НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ-Хайде пак провери и тогава пиши! По време на соца БГ беше фалирала и взе огромен заем от Запада. Луканов обяви мораториум върху дълга и БГ фалира тежко - още не можем да се оправим.

29

Трудовакъ, до № 40

преди 8 години

В нищо не греша. Държавата ни не е фалирала през 80 - те години. Т. н. външен дълг представляваше външнотърговски задължения (само една част просрочени) на Българска външнотърговска банка към чужди контрагенти. Не сме емитирали като гърците ДЦК, които на падеж да не сме платили на чужди инвеститори. Предателят Луканов просто трябваше да нареди на Чавдар Кънчев да обяви във фалит БВТБ и мита с външния дълг изчезва - защото НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ, а дълг на една държавна банка!!!

28

Анонимен

преди 8 години

До до 23Това не е вярно. Чиста пропаганда. Социализма никога не е фалирал, и никога не е имало масови уволнения, предприятията работеха до последно и произвеждаха и изнасяха продукция. Магазините не са били празни никога, но е вярно че избора беше силно ограничен. Никой не си даваше сметка, че хората искат както на запад 20 вида салами, западни коли а не Лади - важна беше индустрията и промишлеността което беше голяма грешка. А магазините бяха празни след 1990 година.

27

Анонимен

преди 8 години

Вижте в дясно: "ЕС готви предложения за укрепване на сигурността и борбата с тероризма"Кай каза че Химлер се е преродил? Познал е - ЗИК

26

до 23

преди 8 години

Обаче след 1989 г. продажниците унищожиха производството-Грешиш, фалита на БГ започна още в началото на 80-те години, по времето на Т.Живков. Тогава започнаха масовите уволнения, режим на тока, спря производството на някои предприятия, магазините бяха празни, пенсионните и здравните фондове празни - защото държавата нямаше пари за заплати, горива, да връща заемите на Запада и т.н.

25

Ха- ха- ха

преди 8 години

Атакистко-комуноидната *** скоро ще яде дървото!

24

до 30

преди 8 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯ ИЕ-Май вече не помниш, но преди да влезем в ЕС заплатите бяха паднали на 10 долара месечно, пенсиите бяха 5 долара, режим на тока, магазините бяха празни, невероятна престъпност, безработица 50%, почти всички банки фалираха... Това "оправяне" ли го наричаш?

23

Трудовакъ

преди 8 години

Тоя с Майбах - а направо изкърти мивката, жестоко!

22

факт

преди 8 години

Дочуто от Камерън: За Гърция може да е добре да напусне ЕС-А в статията се говори за евентуално напускане на еврозоната. Явно на журналистчето не различава двете неща - ЕС и еврозона.

21

Берлин

преди 8 години

Много бих се радвал, ако гръцката икономика се оправи.Само да не е с цената на моите данъци. Гърция вън от ЕС!

20

АТАКИСТ

преди 8 години

До Ghost ТОВА Е И НАШИЯ ИЗХОД---РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ИЕ И НАТО-----МОЖЕМ ДА СЕ СТАБИЛИЗИРАМЕ И САМИ

19

Трудовакъ

преди 8 години

И за какво са ни ГМО - ***, с които ни тъпчат търговските вериги? Ами да ни отровят, разболяват, да ни унищожават. Защо не забраним ГМО- то със закон? Дънките и фланелките никога не са били проблем, шиеха ни ги бързо и първокачествено виетнамците. Що се отнася до колите - те за съжаление тогава се използваха основно за крадене, главно от ТКЗС - то, то не бяха чували, строителни материали и пр. Опитваха се да догонят държавните камионджии. Сега всичко е частно и този проблем сам отпадна...

18

Анонимен

преди 8 години

До Трудовакъ, до 6Произвеждахме продукция за милиарди и изнасяхме по цял свят, ама нямаше банани, портокали, дънки, маратонки и фанелки пума и се чакаше за Лада. Сега е по добре, има банани, в мола има 20 марки дънки и маратонки и фанелки и караме нови 10 годишни фолцвагени.

17

Анонимен

преди 8 години

Tochno taka i tova che e nachaloto na kraa za EC takmo i nie che se otarvem

16

Трудовакъ, до № 6

преди 8 години

Правилно! Обаче след 1989 г. продажниците унищожиха производството, най - вече това, което носеше милиардни валутни приходи - отбранителна промишленост, фармация, енергетика, каростроене. Разбира се, не пропуснаха и външните ни пазари - нашите най - големи външни партньори бяха обявени за терористи, диктатори и пр. глупости, които важеха само за нас, но не и за тях - Сирия, Ирак, Либия, Ангола, Мозамбик и др. от които получихме милиарди за износа ни (е, някои плащаха с диаманти, други - с друго)

15

Анонимен

преди 8 години

Сашко, пуберче, има известна разлика между ЕС и Евро-зоната

14

Анонимен

преди 8 години

Защо дори за миг дори си помислихте с простите си кухи българашки тикви че може да коментирате Камерън и Англия. Все едно прасето да коментира касапина.Вие които ходите и раболепно СЛУГУВАТЕ в Англия за да пращате кинти да оцелеят скотските ви семейства плюете ръката която ви храни?!Защо бе, ***?!

13

Анонимен

преди 8 години

Ами айде де, нека излязат, само да кажат малко по-рано да си пусна едни пуканки.Но и друго е интересно - атакистко-комунистическите *** работят по западен тертип и в събота! Е това вече е интересно! ***, айде "излизайте" от ЕС и вие, че вече омръзнахте, не сте интересни даже и да ви гаври човек, смешковци... Има много независими и самостоятелни икономики в Азия, айде шпътя!

12

Анонимен

преди 8 години

Гърция ще бъде много по добре с Русия. Само да пуснат руския военноморски флот на Средиземно Море и Русия ще ги заеле с евтин газ, нефт и суровини, а европейците ще продължават да почиват в Гърция. Може и по добре да е за Гърците да напуснат ЕС и да се ориентират към Русия. САЩ няма да смеят да бомбардират Атина ако направи завой към Русия защото САЩ вече са слаби и се все повече се превръщат в регионална сила.