10

Анонимен

преди 8 години

Тази Коко Роча на снимката да ме прощава, но...не я броя за красива. Дали е кофти момент или по принцип не са фотогенични?

9

16

преди 8 години

19? Хм. Я кажи Минко някоя до край с него давила ли се е или само си сънувал такова гърло? А на дебелина Минко колко е, щот може някоя пура да мериш...

8

14

преди 8 години

Жените нямали нужда от визуална стимулация?Днес се възбудих от прекрасни мъжки крака. Не бяха обръснати, имаха точното окосмяване, правилна форма и водеха точно там, където трябва да водят много хубав *** и предник. Я пак кажи нещо за визуалната стимулация? пс Можеш тотално да изперкаш, ако разбереш от какви неща се възбуждат жените. Понякога доста неразбираеми за мъжете. И не! Не са пари! Това вметка, за тези, по-долу, ревящите да си купуват жени, па немат достатъчно за набелязаната стока.

7

3

преди 8 години

Минко като те чета си мисля, че си някакъв неуспял да стане лекар по Уши, Нос и гърло и затова като старша мед сестра въздишаш по Муши, Сос и Пръдло....Явно щом твърдиш, че някоя щяла да ти пърди, или не можеш собствените си газове да понасяш или все пак живееш някаква пръдла, на която зверски пърдиш и това е висша ваша ценност.

6

11

преди 8 години

Минко, и аз като теб мразя да повтаря, а да потретвам ми е вече направо пълна досада, особено пък с такива като теб. Повтарям с отегчение: "Минко, какъв е размерът на пурата, мандолината, спермовимето, безотказно работещата мандра?"Цяла нощ и цял ден не можеш да измислиш отговора или от много пушене и пиене не можеш да го мръднеш и с треперещи пръсти държиш линийката със сантиментрите, че да уловиш милисекундата га ти рипне от някое клипче в нета и да отговориш?

5

преди 8 години

Мъжете търсят младост и красота.Жените търсят смелост, пари и сигурност.Аз търся мастиката, ама жената май я е скрила...

4

Анонимен

преди 8 години

Зависи, ако красивата жена е куха, самовлюбена, некадърна или алчна, а грозноватият мъж е дебел портфейл или дебели връзки, тогава не може да става дума за любов.

3

Анонимен

преди 8 години

Богат грозен няма!

2

Анонимен

преди 8 години

Минко,как надуват мандолината грозните жени?защото при тях имаш много опит.разкажи

1

Анонимен

преди 8 години

"Жената се чувства по-сигурна, когато е по-красивата от двамата"Достатъчно