56

Анонимен

преди 8 години

Що се чудите? Има предостатъчно ***, които ще намерят начин да дадат и 1000лв за билет. Не го мислете Слави. Щом билетите са продадени, значи има търсене. Друг е въпросът дали спекулантите ще успеят да спечелят.

55

Анонимен

преди 8 години

Цццц, поскъпнала чалгата :)

54

бай Петко

преди 8 години

Тия баламурници дето си купуват билети май не са стояли гладни. Много *** и задръстен народ.

53

Анонимен

преди 8 години

Колко много заблуден народ! Какво очаквате да видите и чуете там? Един плешив и амбициозен некадърник, олицетворение на простотията и селския тарикатлък.

52

Няма лошо

преди 8 години

Нека си ги продават, ако искат и за 10 хилки парчето, ама да им платят и данъците после, както си ги плащат хората, продаващи картофи собствена продукция. Ако ли не, ще почнем и картофите в олх да продаваме и нищо няма да декларираме после.

51

Анонимен

преди 8 години

Ако цената е 400 лева, кой няма да си продаде билета?

50

Miro

преди 8 години

До Силвияи не само в БГ, на всякъде по света можеш да се сдобиеш с билети по 2-рия начин.... че не е законо - не е ама това ли е проблема на държавата ... ?!?

49

Безпартиен

преди 8 години

Браво на предприемчивите, хора в България. Купи си 100 билета за 40 лева и ги продавай по 200 лева пък нека те наричат измамник и борсаджия..... :d. Господа журналисти.... пазарарът определя цената. Щом има търсене, ще има и предлагане. Живеем в свободен пазар. Като ви се живее по Соца и искате цял живот да си клатите краката на държашна службица и после пенсийка, няма как да се разиваме мисловно и креативно.

48

Анонимен

преди 8 години

Как ли пък ще дам 400 лв за плешото.

47

ico

преди 8 години

И какво толкова лошо има в това да купиш билет и да го продадеш по-скъпо? Ако за това ще се "намесва държавата" то да арестува всички търговци например - копуват от борсата и продават на по-скъпо. *** жирналисти - с някакви "черна борса" на чалга билети ни занимават, докато някой открадна 4 милиарда чрез КТБ и ни вопъл ни стон от тях

46

Messi

преди 8 години

На зле отива държавата:( Направо ми се плаче...нямам думи...

45

Анонимен

преди 8 години

Слави емитира билети, инвеститорите ги купуват и ги предлагат на борсата. Това се казва "вторичен пазар". Накрая дали ще отиде някой на концерта.

44

Анонимен

преди 8 години

Изкупили са ги за търговия. Защото са евтини.

43

до д-р Търбухиян

преди 8 години

къде тук има престъпление?? покажи ми в НПК къде е записано,че препродаването на собственост е престъпление? Всяко едно нещо струва толкова,за колкото успееш да го продадеш. Една акция на борсата може да се продаде и 1000 пъти над стойноста си и е законнно...иначе-много плитка реклама на евтин продукт,за който аз не бих си дал парите

42

Анонимен

преди 8 години

Егати, щом тоя ще напълни националния, далеч е стигнало опростачването българско. Ако пък има хора, които наистина са готови да дадат няколко стотин лева за да отидат на този така наречен концерт, а всъщност по своего рода - чалга вакханалия, е няма изглед скоро да се въздигнем като нация.

41

За професорите

преди 8 години

Какъв чалгар какви глупости говорите *** такива, на Слави изкупиха за 2 часа 32 000 билети това никой досега не го е постигнал, вие какво сте постигнали завиждащи мишки такива???

40

Чалга култура

преди 8 години

Всеки чалгар е купил билет с надеждата да го продаде на друг чалгар на по-голяма цена. Ако не успее, първият чалгар ще си отиде на концерта.

39

д-р Търбухиян

преди 8 години

Интересно ми е къде тук е ролята на държавата? Нещо престъпление ли има, или поне нарушение?

38

Анонимен

преди 8 години

ко не20 лева може да получи за кръчмарската си музика , но предпочитам да го слушам в механата на прасенце , отколкото на стадион

37

Анонимен

преди 8 години

Слави е известен поп-фолк певец. Има шоу с травестити.