6

Земеделец до 3

преди 9 години

Не си излизал от София, нали? Ходиш на сбирки на Либертариански клубове, които се финансират от Джордж Сорос, нали?А кой наряза за скрап напоителните системи, които покриваха цялата територия на страната?Кой разпродаде за жълти стотинки сградите, машините и инвентара на ТКЗС-тата?Пак същият - Костов!Яж сега турски домати и македонски краставици, бачкай за 600-700 лева като слуга в някой магазин или хотел, защото същият този Костов закри и промишлеността!Но идва Видовден, всеки ще си плати!

5

Анонимен

преди 9 години

Гаргамел е най-долната твар на целия преход!Комунистите си ги знаем,крадци и некадърници!Но тоя кандидат-партиен член е направо отвратителен!

4

Анонимен

преди 9 години

Като има отчетени нарушения в хим. чистота икачество, има линаказания ,глоби и прпмяна наетикети и цени и унищоване напродукция снаднормено съдържание на нитрати и др.

3

Анониме

преди 9 години

Не пиши глупости.Иван Костов не е ликвидирал селското стопанство,а е разформировал ТКЗСТА-та,където хората работеха за надница от 90 стотинки на ден.И в бившия соц.лагер одавна няма ТКЗС-та,а има големи работещи частни ферми.Никой не ти пречи да станешп фермер,да обработваш земята или да гледаш животни и да печелишп от това.Но тая работа изисква много труд и акъл,повярвай ми.Иначе пред компа е много лесно да се плюе по когото и да било.

2

Анонимен

преди 9 години

Лицето Костов ще е първото, което ще увисне на бесило пред Александър Невски от Народния съд!

1

Анонимен

преди 9 години

Да благодарим на лицето Иван Йорданов Костов, ликвидирало българското земеделско стопанство!Яжте турски пластмасови ***!