43

TOP SECRET

преди 8 години

Когато Мечката игра в България след това всичко се изпокри , до ден днешен всичко е TOP SECRET , става въпрос за Етническия конфликт създаден умишлено от Тодор Живков 1986 - Смяната на имената

42

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ е мафиотска организация,Тиквата е срам за България.

41

Анонимен

преди 8 години

браво

40

Анонимен

преди 8 години

Все пак Борисов стана д-р на науките , а вашия любим овчар Тодор Живков си остана неграмотен .

39

Анонимен

преди 8 години

Вземи се разходи малко из провинцията и по селата после оправяй гърците.

38

БУДА

преди 8 години

Не ревете повече маймуни!Ако искате повече си изберете следващия път я Станишев,я Орешарски,може сайдера ако щете

37

Анонимен

преди 8 години

Алооооуууууууу обуздай си кметовете с коли по 100 000. Градоначалници, бивши детски учители, за 3г стават милионери !!!! Прокуратура няма ли ????5г на власт само говори к'во трябва да се направи, протестира срещу себе си и т.н

36

лекар-психиатър

преди 8 години

Мали..и..и червения *** вече изпуши от злоба. Леко другарю , че в следващите десет години ГЕРБ и Борисов ще управляват. Пести си силите да имаш за по дълго , че ако получиш инфаркт лекарствата са скъпи .

35

ББ

преди 8 години

Днес нямам лентички за рязане и мога да се занимавам малко с политика...

34

Анонимен

преди 8 години

Отличниците и финансово стабилните сте длъжни да помогнете на съседите сега. Накая изостаналите държави като напуснат тоз ЕС само отличници ще останете.

33

Анонимен

преди 8 години

На интересчиите от ГЕРБ, които ползват това тъпо създание на снимкатаза точене на Еврофоднове, за рекетиране на Българския бизнес и за краденеот 16 -те милиарда заем им се привиждат червени ***.Ей, народа ви вижда и разбира всичките ви мръсотии и крадене.Малко остана да ви изгоним с камъни.

32

Коко

преди 8 години

Боко, по може всякак да го наричат, но в последните години само от него виждам някакъв смисъл.А от троловете не очаквам смислен коментар, те дори не четат статиите, като прочетат Бойко и пускат готовите коментари, Русия - веднага е другата серия, че и в спорове сами със себе си влизат:)

31

Анонимен

преди 8 години

Момичето от другата статия което пука дини между краката си,нека да сплеска Тиквата и да ни освободи от присъствието му.

30

Анонимен

преди 8 години

До "преподавател" в СУ:Откога чистачките на СУ започнаха да се наричат преподаватели?

29

Анонимен

преди 8 години

Да напомним на "антикомунистите", че Тиквата е бил член на БКП ие напуснал системата на МВР защото е подписал декларация, че искада остане комунист.Сега келепира е друг и се говори друго. Всички членове на ГЕРБ са биличленове на БКП или техните родители са били част от номенклатурата навремето.

28

Анонимен

преди 8 години

Другарю Василев , всички факти и свидетели ги занеси в прокуратурата , а не се прави на интересен по форумите . *** .

27

Преподавател в СУ

преди 8 години

Толкова злоба и такива каруцарски псувни и обиди могат, и само това могат червените ***. Чета пасквила на червения *** под име Василев и се ужасявам какви хора живеят в България. Просто ме е срам.

26

Анонимен

преди 8 години

ББ е най-некомпетентния министър председател в света за всички времена.

25

АНТИ

преди 8 години

Никаква мечка не играе при комшиите, а се играе сиртаки!И ще играят докато им минават хитрите номера на елините.Ако заиграе руската мечка Тиквун е вдигнал кръвно и е ударил камбаната!

24

Биволъ

преди 8 години

Колко хубаво ни беше при БСП-ДПС-Атака , нямаше проблеми. Заплатите бяха по 2000 евро , а пенсиите по 1000 евро. Ама на избягаха от властта и заминаха при враговете ни от НАТО и ЕС в Брюксел . Но нищо все пак Станишев има деца и след няколко години ще ни ги прати да командват България.