49

Анонимен

преди 8 години

До ужасНали си гледал клипчето как два руски града стрелят под 180 градуса един спрямо друг.

48

Анонимен

преди 8 години

До ХЕ-институтТежеста, че е изнесе изнесена беше, но това ,че Сталин бше основния правокатор на ВСВ спор няма. ВСВ има две фази в първата СССР и Германия са съюзници. Без Руска помощ никакъв вермахт и никакъв блицкриг е нямало да има.Хитлер за Сталин е бил това, което беше Ал Кайда за САЩ. Създал го е въоражил го е само и само да може на спокойствие да си воюва с другите буржуа, та после той да дойде със запазена армия като освободител. И това е всеобщо признат исторически факт.

47

Анонимен

преди 8 години

До заряВ крайна сметка ще си останат с и така руски крим, но никога повече няма да имат марионетно проруско правителство в Киев. През времето през, което Путин си играеш на война, щатите си подписаха трансокенаксото споразуменеи за свободна търговия с Европа и Китай , което означава загубен пазар за РФ. С Русия оснаха разни ...стани и малко гузно Беларус. Относно анека на Крим даже Китай ги отсвири и заяви, че не го признава.Нещо никой не бърза да се метне на куция кон.

46

Берия

преди 8 години

Бре другари подръжници на Баш Другаря путин! Бре що не се активизирате!!!!???? Гледаите как плюят и позорят БАЩИЦАТА! Ааа ше се караме ей! Стегнете се, че да няма "командировки" из сибирските територии!

45

Анонимен

преди 8 години

гледах му едно интервю - има тикове, леко притреперва, с две думи: пътник е.да беше си седял на топло в затвора, там поне медицинските грижи са му безплатни.Путин явно го е пуснал, за да види светът колко е зле този, а не да му изграждат образ на светец.

44

ХЕ-институт

преди 8 години

Според мен Сталин бе една религиозна пионка.Ако си запознат тежеста на войната бе изнесена на гърба на тогавшния народ на Савецкия съюз,на-много от Русия и конкретно от един генерал-стратег,които бе обезличен.

43

mishki

преди 8 години

Ционизма е дело на юдаизма във всичките и религиозни форми,измами,ограби и пороби човечеството,до голяма степен.Обаче-минало-бешело.Чао на мишките олигарси.Ционизма е мишка.

42

Анонимен

преди 8 години

До ХЕ-институтБез Сталин щеше ли да има ВСВ според теб?

41

ХЕ-институт

преди 8 години

Колко от форумците тук знаят,че Втората световна война бе дело на еврейския конгломерат и пострадаха-цяла европа и обикновените евреи ?

40

Анонимен

преди 8 години

В общи линии е прав- няма ли честа смяна на властта, независими медии и истинкса икономическа конкуренция няма растеж. Никоя държава в историята не е прокоспала по този начин.

39

ХЕ-институт

преди 8 години

Послучай помилването си,този еврейски гризач,пак разви мишата си опашка като летящо килимче,излъска си забките и пак започна да цвърчи срещу Русия.

38

Анонимен

преди 8 години

Ленинградските *** създават впечатление за масовост и интерес на българите към скапаната раша.

37

Чудя се

преди 8 години

Дали Ходорковски няма да умре от старост,преди да се случат тия неща,дето ги говори?Бая побелял ми се види...

36

Анонимен

преди 8 години

*** е този. Откъде натрупа милиардите? Добре, че неговите приятелчета се молиха на Путин да го освободи. Естествено тоя *** веднага започна да плюе.

35

Анонимен

преди 8 години

Руската империя е пред разпад и без Майдан.

34

Анонимен

преди 8 години

Тази соросойдна *** се движи към "онзи свят".

33

Анонимен

преди 8 години

Не може да се отрече ,че чедата на Сион добре си подготвят и яко финансират наследниците .Повечето "офиси" по света се ръководят от техни марионетки пряко или косвено.

32

Анонимен

преди 8 години

Абрамович ,Ходорковски, Березовски, който плащаше войната в Чечня, Петро Валцман взел фамилията на жена си Порошенко , са от един и същи етнос.

31

Робърт Денирос

преди 8 години

Тоя Ходорковски има вид на човек който е отказал да яде "Пицети" Скоро няма да може да ходи поради "сириъс хелт проблемсъ" и непреодолими "бетонни" обстоятелства под формата на трупчета около глезените му. Затова само за бетон плямпа и бълнува. СМЕРШ!

30

Анонимен

преди 8 години

Eдин ден когато народа затворят кранчето за блага на нашите милионери и милиардери и те така ще говорят за страната ни,Яки бетонни стени ще има