52

...

преди 8 години

10 отбора за А група са напълно достатъчни. 2 отбора на София са напълно достатъчни. 120 депутати за България са напълно достатъчни...

51

Анонимен

преди 8 години

знайко ли си , аз от месец сигурно не съм влизал в този сайт, днес съм почивка и реших да се разровя в нета и като левскар да се бъзикна с цесекарите като видях статията и ти ми казваш, че твои били думите и от теб съм ги видял? Ти нормален ли си?

50

знайко

преди 8 години

до 56не съм го писал 2008 от една седмица го пиша тука,без да съм го видял никаде но важното е да го напишеш когато не са сигурен,да смееш да пророкуваш нещо важно

49

Анонимен

преди 8 години

И Парма фалира, но никой не говори за лицензи, отбори и пропознаване и т.н. Трябва да се научим да спазваме правила, иначе няма да ни има и като държава. Това се отнася не само за ЦСКА, но и за другите отбори. Това е може би по-добрият вариант за отбора - да фалира и да започне начисто. Ще си запази история, традиции. А не нов отбор и всичко отначало.

48

31

преди 8 години

до 40-ти, абе, ти добре ли си?

47

Анонимен

преди 8 години

50, Кое да напиша, бе човече? Ти ли си открил топлата вода с тоя лаф за тъжния помен?Аз ти казах кога и къде съм го видял, а ти ако си го писал в този сайт 2008-*** това за rarekin, тогава ти се извинявам.

46

Атлас

преди 8 години

До Отче.Пичага,левски е комунистически отбор (на милицията) :),ако си забравил :)

45

знайко

преди 8 години

до maoraкрадлив е тройчо младенов,че взимаше тройни рзаплати....заедно с целото му семейство

44

Анонимен

преди 8 години

цска=кофичка кисело млеко 0.400гр за 0.37лв мухахахааааааа

43

Атлас

преди 8 години

Гнусно левскарско ***,да не си мислиш че на левски ще му се размине....*** ***,така и не-разбра че каквото се случи на единия гранд,това го чака и другия.

42

знайко

преди 8 години

до 47що не го написа преди 3,4,5..7_дена а го пишеш сега?страх те беше да не се изложиш??!

41

Васил

преди 8 години

Още 2007 година трябваше да извадят ЦСКА от А група заради дълговете, но оттогава им бе предоставян лиценз с определени уговорки и играеха в А група. Ако това се беше случило, досега всичко да е ОК. Но определени ръководни органи в отбора се мислеха за богопомазани и само хвърляха прах в очите на цесекарите.Имам доста приятели цесекари и те предпочитат да играят дори в А окръжна и пак ще ходят на мачовете, но отбора да се управлява прозрачно и морално.

40

цесекар до 45

преди 8 години

Не ние купувахме маймуни, а Стойчо Младенов и апашите над него. Ние всяка година изразявахме мнение, че не това е начинът, но никой не чу гласа ни. Единствената им цел е била да изписват огромни суми по тези евтини чужденци и да си присвояват разликата. Е от там са голяма част от милионите. ние пеехме "Вън *** от ЦСКА" Но това е частна фирма и си правеха каквото си искат.

39

Анонимен

преди 8 години

до 43Измислил си баба ми. Тъжния помен съм го виждал в спортен сайт GOL.BG още 2008-*** година, когато в тенис секцията едни пишлемета *** не можеха да му простят на интелекта на един потребител, който винаги ги оборваше аргументирано- ника му беше rarekin. Оттвам още го знам този лаф на тия смешници и пишеха togawa 2008-maТъжен помен!Пастор rarekin почина!!!

38

амуджа

преди 8 години

до 45.да бяха научили маймуните да игряат чалга а не футбол

37

Анонимен

преди 8 години

Ами чорбари, като купувате африкански играчи на кило с цел само да ги продадете след това, така стават работите. ЦСКА стана пазар за маймуни от Африка и Европа. Само че този пазар фалира, защото маймуните са повече от некадърни.

36

амуджа

преди 8 години

ей сега и най слабия отбор от раазградско ше ги бие за по един кренвирш.чак от смях ми се доплака

35

знайко

преди 8 години

до 27тъжните помени и вести съм ги измислил а3,те вече не вървът когато всичко е сигурно.....актуални са като предсказание,ясно????

34

Анонимен

преди 8 години

41 Цесекарю, че Лупи източи Кремиковци и не е в панделата ти се чудиш как е източил този *** ЦСКА.

33

цесекар

преди 8 години

Обидно е ромите да ни крадат отдолу, на дребно. Обидно е политиците да ни крадат от горе, на едро. Едно нещо не мога да разбера обаче. Как може ЦСКА да натрупа 30 милиона дългове в продължение на години и НИТО един орган в тази държава да не се задейства. Докога хора като гърнетата и сашо апашо ще ни съсипват държавата (в случая футбола). Къде са тези пари? Кой ги е присвоил? Левскарите днес пируват, но ние всички сме българи и трябва заедно да кажем "НЕ" на *** в България!!!