4

Анонимен

преди 8 години

"Шменти капели" преди да падне от власт преди 2 год, накрая раздаваше разрешителните за ВЕИ на килограм. Така че, айде моля, да се уважаваме. Стига театър. Материялът е ***, ама не чак толкова.

3

Анонимен

преди 8 години

Има ли пилот в самолета и кой всъщност управлява България ? Защото разбрахме, че Бойко Борисов е против правителството и ще стачуква срещу него, а пък аз досега си мислех, че той е Премиер на същото това правителство. Параграф - 22. Някой ако знае да обясни.

2

Анонимен

преди 8 години

Борисов в моментa протестирa нa Жълтите пaветa зaедно с Рaнобудните и Плaтенa мрежa против поскъпвaнето нa токa! Имa и бaрaбaнчици!

1

Анонимен

преди 8 години

Поредния театър на ГЕРБ. Подмениха ръководния състав на ДКЕР иъсложиха там послущници.Дадоха им заповед да повишат цената на тока/ това е неизбежно / ,но това да стане завоалирано-повишаване за бизнеса и само с незначителните 2 % за населението /.Бизнеса скочи,защото това означава фалити,свиване на иконом.активност,уволнения , увеличаване безработицата. Съгласно сценария Бойко се обяви против,нареди да се отсрочи с един месец!-защо ли ? / ,Делян Добрев- ГЕРБ каза,че това отлагане не е аргументирано,правителството се събра на заседание и " ОТХВЪРЛИ " повишаване цената ??? Следва ура !!! от елек