29

Анонимен

преди 8 години

"РОМИТЕ СА СМАЗАНИ"М... не са. Дават ли по 30 000 лева за булка? Дават. Правят ли по 3 дни и нощи сватби, пиене и ядене на корем? Правят. Това не са смазани хора. Смазан съм аз, българина, който си направи сватбата с 4 човека - аз, жена ми и двама свидетели. И след 2 дена се върнах на работа, за да плащам данъци, да има какво да се "отпуска" като "помощи" на тия в гетото...И да съм доволен в тая ситуация? Е - не!

28

Анонимен

преди 8 години

Утре улица "Извън регулация" ще се пренесе пред Парламента! И никой управник няма да поиска да прогони от новата " законна улица" нейните обитатели. Пълна трагедия - липсата на държавност е надскочила и най-мрачните ми кошмари!

27

Анонимен

преди 8 години

До да, от Хелзинки съм!Не, не си от Хелзинки! Ти си безродник! Като толкова мислите за гетовците вие в Хелзинки, защо не виждам да ги интегрирате, а? Истината е, че работа има за всички, но умните *** предпочитат от помощи и чрез "законни" дейности да си набавят храната! Работата е за другите *** в държавата - те да произвеждат, а гетьо гледа на готово! Другите имат права и задължения, а гетьо има само права! Защо другите плащат данъци, а гетьо не?

26

Анонимен

преди 8 години

Голям майтап

25

да, от Хелзинки съм!

преди 8 години

"като се стъмни отиват да си берат каквото още е останало - тухли, буркани, бъчва с алкохол, зеленчуци, плодове"СТИГА СТЕ ОПИСВАЛИ СИНДРОМИТЕ, ОПИШЕТЕ САМАТА БОЛЕСТ: ТЕЖКАТА РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ - РОМИТЕ СА СМАЗАНИ - ИЗВЪН ГЕТОТО НЕ ВИЖДАТ НИЩО, А ТАМ ВСЕКИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЖИВОТНО, което така напоително описвате, колко лошо било, ами добрутро.

24

Анонимен

преди 8 години

Ако накой е вярвал, че смръдливите и чистите ще си съборят къщите е много наивен. Също така ако вярва, че кметицата или държавата ще съборят нещо също се лъжат. Ще се протака защото миризливите са гласували за ГЕРБ и резултата е бил 4:1. Ето защо при следващата случка която е неизбежна българите сами ще свършат тази работа. Кражбите на миризливите продължават в района.

23

Некъф хор

преди 8 години

Аре сега да видим властимащите дали ще им съборят къщурките и защо ми се струва че зад размириците седят ДПС и си играят с "етническия мир" в България.

22

BBB

преди 8 години

Всички равни пред закона но:- едно българско семестно ако си дигне катун ще го съборят - на други като им съборят катуна ТРЯБВАЛО ДА ИМ ДАДАТ КЪЩА ЗАААА ЩО НА ЕДНИТЕ НЕ МОЖЕ А НА ДРУГИТЕ МОЖЕ Чпо тази логика който няма къде да живее вместо да е под наем то дига катун и чака да го съборят защото ще му дадат къща ??????????????ЕГАТИ ЗАКОНА !!!!!!!!!!!!!!!!

21

meri

преди 8 години

Днес.бг за какво гето в кв.Кремиковци пишете,какво общо има с размириците в Гърмен.

20

Анонимен

преди 8 години

Чудесно си живеят ***. Около обяд стават и отиват на разходка - да огледат градините на българите дали са отгледали продукция. Прибират се следобеда, почиват си и като се стъмни отиват да си берат каквото още е останало - тухли, буркани, бъчва с алкохол, зеленчуци, плодове. Ако не е останало такова нещо - измислят си неканени гости на някой пенсионер. Кой позволи това? При противозаконно отнемане на предмети под 300 лв. полицията не си мърда пръста! Защо? Това е минималната заплата!

19

Анонимен

преди 8 години

драснете му клечката на тоя развъдник на зарази - и всичко ще се успокои!

18

Анонимен

преди 8 години

Поделение " строителни войски" не може вече да се отвори, зощото до него трябва да сложат едно поделение полиция. Иначе строителните материали още първия ден ще бъдат окрадени и препродадени.

17

Анонимен

преди 8 години

Държавата беше в Гърмен за 2ч ... на разходка. После се разсърди, че я освиркали. А както е тръгнало, скоро жандармерията няма да има достатъчно ресурс да огрее всичките избиратели на властта и да ги опази.

16

Анонимен

преди 8 години

защо не отворят едно две поделения строителни войски за такива без образование и без работа там да се учат на занаят и да строят магистралите на бойко

15

дървосекач

преди 8 години

"В сезона на гъбите голяма част от местните са напуснали гетото, за да създадат катуни в гората."Нали се сещате защо са отишли в гората? Не е случайно избрано място и не е защото обичат да берат гъби, а защото така са по-близо до дървения материал.

14

някой

преди 8 години

Ами вместо по време на избори да се почесвате където не ви сърби - ходете да гласувате , а не след свършен факт за подпалвате клавиатурите .

13

Анонимен

преди 8 години

"В сезона на гъбите голяма част от местните са напуснали гетото, за да създадат катуни в гората."Да се смея ли, да плача ли...

12

гост

преди 8 години

Щом и при толкова полиция продължават да крадът, какво би могло да ги вкара в правия път тези "добри" граждани на Република България?

11

г.с.

преди 8 години

вече е ясно, че нищо няма да стане, това е то демократичният преход към еврогейщината. наглата, неграмотна, престъпна и с чувство за безнаказаност *** продължава да си прави каквото си иска. останалото е чесане на езици и клавиатурки. пред закона и фадромата уж всички следва да са равни, но някои имат привилегията да не са

10

Анонимен

преди 8 години

А държавата я няма. ДПС също отсъства, понеже за тях права и свободи има само за роми и турци.