21

Анонимен

преди 8 години

до 20 Уау! И какво ти е специалното? Онази ти работа да не е напреки?

20

Анонимен

преди 8 години

Такива като мен не отговарят на изискванията!

19

Съсед

преди 8 години

Жената ражда в Свиленград,но получава кръвоизлив.В болницата нямат кръв да и прилеят и я вдигат в Хасково където и умира от загуба на кръв.БОГ дая прости.

18

Анонимен

преди 8 години

17, Като не ме трият, няма и да повтарям! Близко е до акъла.

17

Анонимен

преди 8 години

Стига повтаря!

16

Анонимен

преди 8 години

Спокойно раждайте и на 50, смотани еманципирани пачи! Няма к'во да се замисляте. Не говоря за жената, която е боледувала, а за здравите пачи, които когато е трябвало да раждат на 27-28-35-36 максимум 40 години са си развявали неангажирания *** по баровете и креватите на любовниците си и са спазвали строги диети да изглеждат като скелети сред познатите си, докато си мислят че правят кариера с 700 лева заплата.до 13Леле, я! За такива като теб се отнася.

15

анонимен

преди 8 години

13 - не си наясно изобщо с нещата. Има много причини една жена де не роди на 20. Включително и това, че не може да намери свестен баща за детето си.

14

Анонимен

преди 8 години

търсете виновния !!!

13

Анонимен

преди 8 години

Лелеееееее че коментар .

12

Анонимен

преди 8 години

До от 8Не са, но не би трябвало да са и търговци, а за съжаление много често са точно такива. Знаеш ли какво екстремно преживяване е раждането, ако не платиш за екип, а? Бедна ти е фантазията! Та това, според теб, нормално хуманно отношение на лекар към пациент ли е? Плащаш-получаваш грижи, не плащаш-ако оцелееш, оцелееш.

11

Анонимен

преди 8 години

А има жени раждат и над 60 в други държави.така че годините не са проблем,ами зависи много от лекарите точното лечение и т.н .

10

от 8

преди 8 години

... развие ситуацията. Лекарите правят всичко възможно, но медицината колкото и да е напредната, още не спасява всеки човешки живот. А и искам да подчертая огромната медицинска неграмотност между обикновените хора, които са готови да вярват на шамански простотии като лошите ваксини и вегански или хомеопатични дивотии, но не и на това какво им приказва лекаря. И накрая когато се влоши ситуацията, всички реват срещу това, че лекарите не са Богове. Еми не са Богове! Набийте си го в тиквите!

9

Анонимен

преди 8 години

Ама как знаех, че веднага ще се хванете за възрастта й. Значи не е важно, че една жена е починала нелепо, че идно дете ще остане сираче, обаче най-важното било, че жената е била на 45. Бе вие и...ти ли сте или да? А и да припомням ли колко случаи на починали жени на 20-30 години има? И при тях ли причината е възрастта, а? Бог да я прости жената! Но докато за нас е по-важно да злобеем вместо да изкажем най-искрени съболезнования, няма да се оправим. Ти и без това не останаха българчета вече.

8

Анонимен

преди 8 години

Абе, некомпетентни ми кратунки. Явно не знаете, че бремеността не е толкова просто животно, колкото вие си мислите. Една бременна жена е с единият крак в гроба, дори и на запад. Могат да се развият диабет, хормонални проблеми, алергии, сърдечни проблеми и прочие. Каквото се сетите. Смъртните случаи в днешно време са малко, но не са нула. Дори в страни като Германия. Един човек, независимо дали е по време на бременност, като дойде в болницата в тежко състояние, тогава никой не знае, как ще се ...

7

Анонимен

преди 8 години

Много зачестиха нещо тия случаи да остават децата без майките си или обратното.всичко е на провал в бг.

6

Анонимен

преди 8 години

4-ти Къде видя да се подогравам? Казах само че рискуваш живота си за да родиш на такава възраст. Риска е голям даже и за здрава жена на 45 години която не е боледувала. Ама к'во да ти обяснявам, щом за теб и такива като теб е нормално да се ражда на 45- 50 години....няма какво повече да ти кажа...Лек ден!

5

Анонимен

преди 8 години

Започваме да берем плодовете на необразованите висшисти - лекари по документ!Лека й пръст на женицата!

4

До 1

преди 8 години

А пък едни още по-откачени, разбрали-недоразбрали, пишат коментари.Жената се е лекувала дълго време. Заченала е по метода ин витро. Това й е първо раждане. Рискувала е собствения си живот, за да роди дете. Не виждам тук място за подигравки.В чужбина често се случва да раждат над 40 г. У нас, в миналото, жените се раждали, докато имат месечен цикъл - при някои това продължава до 52-53-годишна възраст.Хайде, вместо да спорим, да кажем "Бог да я прости".Важното е че детето е добре.

3

Анонимен

преди 8 години

2, тенденцията на запад е че наистина раждат по- късно от нас, но от 35 до 40. След 40 годишна възраст процента драстично пада. Може би е 4-5%. А за 45 годишни майки клони към процент.

2

Анонимен

преди 8 години

На Запад масово се раждат деца от жени около над 40-годишна възраст и няма такива проблеми. Не виждам нищо неестествено да роди на тази възраст, щом природата й позволява все още да стане майка. Но в България е много удобно лекарската некадърност да бъде оправдана по всевъзможен начин.