72

Анонимен

преди 8 години

SHAME! SHAME! SHAME!

71

Анонимен

преди 8 години

До Издзверел гражданинМалкият проблем е, че не съм сигурен дали някой го интересува какво мислиш...

70

Хм

преди 8 години

Гледам от мненията по долу ,написани от инвалиди лъха омраза и проклятия... Човека който е залепил стикера ,вероятно е помислил ,че някой здрав е паркирал където не бива. На практика той се бори за правата на инвалидите. Надали е искал умишлено да обиди инвалид. Като на никой не му пука - ама защоо , те са болни хора... Когато някой се опитва да направи нещо - " да стане инвалид и той "... Е нямате угодия и от злоба пращите... Не случайно баба ми казваше " далече от хора ,които Господ е наказал"

69

Анонимен

преди 8 години

всичко е толкова просто - хората са толкова прости ....

68

тцЪ

преди 8 години

Толкова ли озверяхме, че завиждаме на инвалидите за мизерните помощи, които получават?Народе, не злобей, ами се вземи в ръце и си изчисти и подреди държавата, а не тарикатствай на дребно!

67

са

преди 8 години

До Бай Митюевала за написаното!

66

SA

преди 8 години

Какви права бе човек-народ пълен с роби права няма!

65

Бай Митю до 83

преди 8 години

Ти на дядо си акъл недей да даваш!Започнете да карате като хората, защото всеки ден умират млади хора без време!С лепене на стикери само показвате какво дебелоочие имате!

64

Анонимен

преди 8 години

Бай Митьо почни да влизаш в крак от дребните неща, а не за всичко да търсиш оправдание и да казваш - ама я виж. Виж себе си първо.

63

Тодор

преди 8 години

Тъй като и аз съм инвалид, пожелавам на всички, които завиждат за пенсии, не уважават правата ни и се държат пещерно да ги стигне съдбата ни. Грубо е, но сами си търсят това отношение.

62

Анонимен

преди 8 години

Така става, когато започнеш да вярваш, че всички хора с увреждания са симуланти, търсещи специални привилегии- спираш да виждаш очевидните факти като стикера за инвалиди, защото съзнанието ти е замъглено от желание за мъст към тези, които са инвалиди само на книга. Разбирам смисъла на инициативата за изобличаване на фалшивите инвалиди, но е недопустимо от това да страдат истинските.

61

mgs

преди 8 години

При мен се случи вчера същото, бях с дъщеря ми, която е инвалид, но кара семейната кола.Спряхме на място за инвалиди в мола, имахме карта и получихме тая лепенка.Само едно нещо да ви кажа:Нека да им се случат същото като на мен - да окуражават едно дете без шансове, да остане нормално...

60

Анонимен

преди 8 години

Момчето е приело извиненията. ТОЧКА на тази дискусия.

59

Бай Митю

преди 8 години

Пълни глупости са тия стикери!Първо няма инвалиди, има хора с увреждания!Инвалид значи "невалиден", не смятам, че хората с увреждания са "невалидни"!Тези стикери се лепят, не защото някой се е загрижил за хората с увреждания, а за да се задоволи прословутия български нагон за посочване на чуждите грешки!Толкова проблеми имаме, с някакво паркиране се занимавате!От неправилно паркиране не умират хора!От високата скорост обаче умират! Там обаче мълчите, защото всеки кара като изтърван!

58

Издзверел гражданин

преди 8 години

Много интересно тука некакви мишки говорят неща по мой адрес и са силни. Как никоя от тия мишки когато сме навън и аз говоря не ме опонира? Бой няма да има но явно са си мишчици... Пичове много сте дребни и смешни! Мога да съм *** ама поне си казвам какво мисля и не се крия зад клавиатури.

57

Анонимен

преди 8 години

75 до издзверелия К'во да си сбъркал една буква, бе? Та ти така си говориш- неправилно, а на хората им се присмиваш как говорели. ***!

56

Ручаме жабета

преди 8 години

Станала била грешка. А защо трябва да се лепят стикери, ако някой е спрял на мястото на инвалид в мола? Що не лепите стикери, ако някой е седнал на мястото за инвалиди и майки с деца в градския транспорт? Нали ако действително има нужда, този, който е на това място става и отстъпва на нуждаещия се. Досега не съм видял, някой да е публикувал снимка, на инвалид с кола, чакащ да се освободи мястото му, щото някой наглец е паркирал там! Истината е, че се полагат грижи за инвалидите само с паркоместа

55

Издзверел гражданин

преди 8 години

Голема работа сбъркал съм една буква. Даскалче ходи на тоалетна преди да си се наакал.

54

Иван

преди 8 години

Това е грешно разбраната бг нация, в случая вече става въпрос за хора само живеещи в една Монголска провиция.

53

Анонимен

преди 8 години

до 71гЪдаеш ли, гЪдаеш ли, куме? Муахаахахахахаххахаахх....