66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен До 73, Може би си прав, но нали мнението ти не се отнася за Бг населението.

65

Анонимен

преди 9 години

А защо да не? Украйна не е нито член, нито кандидат-член за ЕС, но наливат там милиарди!

64

Анонимен

преди 9 години

Ало соропитеците, а Исландия, как обяви фалит, фалира закъсалите си банки и започна на чисто и сега е по-добре от всяка еврогейска държава. Същото ще стане и с Гърция, а след това и с останалите европейски държави. Абе вие не разбрахте ли, че хората не искат и няма да бъдат роби на международните престъпници от МВФ, Световната бандаи банкерите ***. Всеки може да печата фалшиви долари, без покритие, да раздава заеми и да заробва цели държави, ама тази няма да я бъде повече. Край на робството

63

Анонимен

преди 9 години

- Кой е най-силния мъж на земята за 2015 г. ?- Тсипрас.За 6 месеца успя да премести цяла една държава от Европа в Азия...

62

Анонимен

преди 9 години

До 68. Ти евроятно си светъл балкански субект и какво от това. Моето мнение във форума не те зъдължава с нищо и в интерес на истината го пиша със съжаление за бъдещето на ЕС. Като ти гледам речника с който боравиш и ти не ставаш за ЕС.

61

до 42

преди 9 години

Напротив! Въпреки дългове са продуктивни и по-продуктивни от нас! Днес, в развитите страни, дялът на индустрията е м/у 10 и 20% от БВП. Само в Германия, благодарение автомобилната индустрия, дялът на индустрията е 27% от БВП. Останалите 80 до 90% са услуги. Дори приди 1989 година, когато ние бяхме индустриална държава, с почти 100% для на индустрията от БВП, гърците бяха 5 пъти по-продуктивни от нас.

60

Анонимен

преди 9 години

Нема страшно *** че им помогне, ще им изпрати хуманитарна помощ от автомати Калашников за да се гръмнат :)

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 67И на китайски да пишеш нямаше да имам съмнение какъв ти е произхода!А именно - ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ!Високото грозде е кисело,а?!Българака, това което не може да има го проклина.Психологията на неудачника.

58

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно ЕС ще се разпадне, защото няма справедливо разпраделение нито на отгворностите нито на ползите. Богатите диктуват правилата и стават по- богати за сметка на бедните. То и в римската империя е било така и какво е станало???

57

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 65Имат ТРИЦИФРЕНО число обитаеми острови а ти си точно толкова "умен" колкото и селянина с "дИстинации"-те.Определението *** е гаранция за ГЛУПОСТ!

56

Анонимен

преди 9 години

Гръцкият Хитър Петър няма пари за пенсии ако не е ЕС. Върнат ли драхмата става като България 97/***. С купончета за хляб и млеко в 4 часа сутринта.Ти би ли си инвестирал парите там, искаш ли да ти превеждат запатата или пенсията в гръцка банка? То не че нашите са по-сигурни... В сравнение с нас всеки е по-добре но все пак...

55

53

преди 9 години

До Анонимен 55Проблема ти ,***, не е че си *** а че не го осъзнаваш!!Разбра ли гусин "дИстинации"?!Аман от прости селски бек-ове.

54

Анонимен

преди 9 години

Гръцкият Хитър Петър прекара пак и то яко еврогейския лихварин.

53

Анонимен

преди 9 години

Гърция да не чака европари, ако излезе от еврозоната! Пардон, гръцките олигарси и далавераджии да не чакат европари.

52

Анонимен

преди 9 години

Ципрас Юнкер: "Писмото, с което ми искаш 300 млрд.евра, не съм го получил!"

51

Анонимен

преди 9 години

Ако Гърция кихне, корпоративният сектор в България ще получи пневмония.

50

Анонимен

преди 9 години

Gurcia y bez tova ne poluchava pari ot Evropa poveche ot edna godina ... dori kakvoto im se polagashe ne poluchiha

49

Анонимен

преди 9 години

Че ЕС е една пирамида най-добре си личи от "опростените" 100 милиарда евро на Гърция-все едно една страна да подари на друга планина от злато и да не си ги търси-ако допуснем че тези 100 милиарда са обезпечени със злато...Но тъй като това са просто хартийки могат да си ги отписват колкото си искат.

48

хич

преди 9 години

А ЕС да не чака да се върнат милиардите от Гърция! Да ги забравят!

47

Анонимен

преди 9 години

53, наистина ли си толкова ***? Аз говорих за туризъм, колко от тях са световни туристически дистинации, не съм тръгнал да ти ги броя. С моята грамотност трудно би се сравнил, но не ми се занимава с теб, брой си островите и чакай икономическото чудо на гърците след седмица-две.