24

Анонимен

преди 9 години

А ЦСКА 2 КАМ ГО , КУКУВИЧКАТА ОП .......В ЧУЖДО ГНЕЗДЕНЦЕЕЕЕЕ......ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СИ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА И В ДАБРО И В ЗЛО

23

Анонимен

преди 9 години

След като сегашният ЦСКА е фалирал, какъв е новият ЦСКА и как така влиза в В група. И той ли ще е наследник на историята или този на Божков и Ганчев. Какво става с дълговете и тези нали са собственици на фалиралото ЦСКА. Ако така става и ние да правим футболен клуб, трупаме дългове и го фалираме - готово всичко е чисто и пак наново. И това ако е държава. Значи новото ЦСКА няма нищо общо със старото, защото е нов отбор и този с историята е фалирал

22

От запознат

преди 9 години

БКП, БСП, АСО, ГОР, ДАР, Евролевица и други, които дори вече не ги помня. Последва ново голямо крадене, което доведе до ликвидирането на Кремиковци и т. н. Той ликвидира един колос като металургичния комбинат с хиляди работници, та какво остава за един футболен клуб.

21

Анонимен

преди 9 години

БФС можеше да закрият ЦСКА и през 2010 г. когато закриха Кремиковци и Лупи беше уволнен. Перуката и Тиквата са ликвидаторите на ЦСКА, но през 2010 г. имаше натиск от феновете и потрошиха БФС.

20

Анонимен

преди 9 години

До ...Левскарите Иван Костов и Георги Марков приватизираха ЦСКА на мутри през 1993 г.

19

Запознат

преди 9 години

Краят на ЦСКА и новото му начало във "В" група е напълно логично и го усещах още в мига, в който в клуба се намърда Лупи. С този нагъл *** съм служил войник през 1972 г. в с. Труд Пловдивско. По-голям крадец, лъжец, нагаждач, манипулатор, ***, доносник и т. н. от тогава до днес не съм срещал. По онова време той беше единствения член на БКП /още като войник/ и разнасяше пощата от поделението до селото и обратно. През останалото време се скътаваше и ни действаше. Сред това смени партии

18

Анонимен

преди 9 години

Уефски влизат служебно в Лига УЕФА, ако БФС закрият ЦСКА и Литекс.

17

ne4o

преди 9 години

ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА С ВЕЛИКИЯ ЦСКА СИ Е ЧИСТА ПЕРВЕРЗИЯ .ТОВА СЕЛСКОТО ОТБОРЧЕ ОТ ЛОВЕЧ ДА РИТА ПОД СЛАВНОТО ИМЕ НА ЦСКА Е КОЩУНСТВО.ПО ДОБРЕ Е ЦСКА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ДОЛНИТЕ ГРУПИ НА ЧИСТО ,НО ДА СЕ ЗАПАЗЯТ ДОСТОЙНСТВОТО И МОРАЛА НА ЧЕРВЕНАТА ОБЩНОСТ,ОТКОЛКОТО НЯКАКВО МУТАТТСКО ОБРАЗУВАНИЕ ОТ ЛОВЕЧ ДА НОСИ СЛАВНАТА ЧЕРВЕНА ФЛАНЕЛКА И ЕМБЛЕМА НА ЦСКА И ДА СЕ КИЧИ НЕЗАЛУЖЕНО С ИСТОРИЯТА И РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЧЕРВЕН ОТБОР.

16

naco

преди 9 години

Дано това е ИСТИНА! Това беше правилното РЕШЕНИЕ! ЧЕСТИТО,АРМЕЙЦИ! ПРОГОНИХМЕ,МАФИЯТА! Да,живее ЦСКА! САМО ЦСКА!

15

Анонимен

преди 9 години

Интересното е като влязат в А група след 2 години, чорбетата за кой ще викат на чорбарското дерби? За ЦСКА Литекс или за ФК ЦСКА.

14

рок

преди 9 години

до намбър 11-освен тези, интерес да се ликвидира и цъсъкъА имат и светия синод, КГБ,ЦРУ,Ми-5,Ми-6 и ми 7,Мосад,албанското и афганистанското разузнаване.А,да и-Путин.Абе целия свят няма кво друго да прави, освен да мисли как да ликвидира цъсъкъА-то..

13

...

преди 9 години

ФАЛИТА НА ЦСКА СЕ ДЪЛЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ТОЯ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ ТОМОВ-ЛУПИ! Един път не можа да го фалира на на втория път вече успя! Само не знам как едва ли не 99% от цесекарите го подържаха, че и задните му части целуваха!

12

ЛОШО

преди 9 години

Ние българите НИКОГА няма да станем европейци. # Защото времето, когато нелегалните легално управляват българия НИКОГА няма да отмине. # Защото червените АНТИХРИСТИ и СИНИТЕ комунисти вече са феодалните собственици на държавата . . .

11

оле

преди 9 години

Те и уефски едва кретат.Сега е времето отново да има тъй наречени дербита-цска и уефски да продъжат.Уевски вместо да живуркат и те по тоя начин-да направят и те ново дружество и догодина заедно с цъсъкъ дерби във В група!

10

Анонимен

преди 9 години

Перуката, Тиквата, Бай *** и Турчина имат интерес да ликвидират ЦСКА като конкурент на Левски и Лудогорец.

9

Анонимен

преди 9 години

По-евтино на държавата беше НАП да купят ЦСКА за 1 лев и министерство на армията да го национализира и така да си върнат дълговете с печалба а ЦСКА да играе в Шампионска лига.

8

До 5

преди 9 години

Нищо не губи НАП при положение, че никой няма намерение да им плаща. Идеално се получава. Отиват там където им се полага.

7

Анонимен

преди 9 години

Няма друг ЦСКА. Почват от 0 и НеуСтойчо заедно с Лупи ще пият по една студена вода за парите, които се надяваха да измъкнат от Манджуков и Инджов. ..

6

Анонимен

преди 9 години

До ЗрителВ "Г" група...на глупаците. Падението е пълно. Разпродадоха добрите за пари ,сега започват със селският футбол. Да не би Стоичков да е почнал от друго място...хаха

5

Анонимен

преди 9 години

НАП губи 50 милиона лева от цялата операция на Тиквата и Перуката.