89

Венелин

преди 8 години

След разкритията днес, че МВФ и ЕК са подкупвали гръцки журналисти да защитават техните интереси и да плюят правителството на Ципрас, като влияят на общественото мнение в Гърция, най-нормалното е гърците да не плащат повече. Според мен след тази криминална намеса е логично и дълговете на Гърция към МВФ и ЕС да бъдат отписани.

88

Анонимен

преди 8 години

С тази игра на "тука има-тука нема"колко по-важни за страната ни и за ЕС въпроси незасегнати от медии останаха на заден план или въобще неотразени,но пуликата докрай трябва да е ангажирана с цирка!!!!!Няма пенсии,няма заплати,голи и боси откъм икономика,приватизиране на болници,държавно субсидиране на частни детски градини на кой му пукааааааа гледай цирка ЕС-Гърция,плющи студената със салата вечер,опяркай и мезето и след това жената и хей живот здаравей,здаравей..............!!!!!!!!!

87

Гецата

преди 8 години

До Sasho :...като например - българската !

86

Sasho

преди 8 години

Когато половината от хората осъзнаят, че те не трябва да работят защото другата половина ще се грижи за тях, и когато другата половина се осъзнае, че не е добре да работиш , защото някой друг ще получи гратис плодовете на твоят труд това е началото на краят на която и да било нация!..

85

Sasho

преди 8 години

Що е социализъм?1. не може да се приемат закони, с които се цели да се извадят хора от бедност, а в същото време да се извадят други хора от състоятелност!2. каквото един човек получава без да работи, друг човек трябва да работи без да получи нищо!3. правителството не може да даде на някой каквото и да е, без да го е взело преди това от някой друг!4. не можете да умножите богатство, като го разделяте!

84

seira

преди 8 години

До Анонимен 87:ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА Е ПРЕВЪРНАТА ОТ САЩ В ЕВТИНА МАГИСТРАЛНА ***!РАЗПАДА НА ЕС В СЕГАШНИЯ МУ ВИД НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА И ДРУГ ЕС - ТОЗИ НА НЕЗАВИСИМИТЕ ЕДНОНАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ (КОНФЕДЕРАЦИЯ), КОЙТО Е ЯДРОТО НА БЪДЕЩИЯ ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ (МЕЧТАТА НА ДЕ ГОЛ) - КОШМАРА ЗА САЩ!!!

83

seira

преди 8 години

До Анонимен 90:ПРАВ СТЕ!ГОЛЯМИЯ ВЪПРОС ОБАЧЕ Е:КОИ СА ПИЛИ (ПЯЛИ) И КОИ СА ПЛАЩАЛИ (РЕВАЛИ)?!

82

Ха- ха- ха

преди 8 години

Доста бивши преподаватели по научен комунизъм и политикономия са удостоили форума с мъдрите си разсъждения относно гибелта на ЕС и капитализЪма. Благодаря им от името на всички форумци.

81

Анонимен

преди 8 години

Като пили - пяли, като плащали - ревали.

80

Анонимен

преди 8 години

Ципрас се гаври със еврогейската пасмина. Гърция не само няма да плати и цент от дълга си ами ще получи още около 50 милиарда евро в следващите 3 години. просто защото гърците се държат като равноправен и достоен народ, а не лижат европейски *** като българите.

79

МВФ

преди 8 години

Българската икономика от 25 години е в клинична смърт и се поддържа само на системи.

78

Анонимен

преди 8 години

ЕС умира. Гърция първа ще напусне потъващия кораб, а след нея Англия, Испания, Унгария и др. ЕС е мъртво роден съюз и ще се пръсне на парчета. Европа се намира в най-голямата икономическа и финансова криза. Положението е неспасяемо. Капитализмът умира и ще дойде нещо ново като система, най-вероятно социализъм. Историята се повтаря!

77

ист

преди 8 години

до г 83Напишете икономически коментар, за да науча нещо от вас. Прав си че съм заблуден, защото си мисля, че може да научите нещо от финансите.

76

1

преди 8 години

Не знам за ЕС, но за Гърция си е трагедия да им спрат кранчето на помощите. И да печатат драхми ще си се разплащат само там.

75

българин

преди 8 години

До АХИЛЕС ФИЛИППИДИС:А на лекар да отидес, кирио Филиппидис, а? На психиатър, да? Мозе и във "Велика Еллада". Сте ти дадат раирана пизамка, ама мозе да те вързат за леглото. После сте папкас илаци и сте слускас, докато се изцистят сумовете в мегало тиквата ти.

74

г

преди 8 години

До истЯкото е, че не осъзнaвaш колко си зaблуден.

73

АХИЛЕС ФИЛИППИДИС

преди 8 години

БРАВО НА СИРИЗА И НА ВЕЛИКА ЕЛЛАДА.ЦИПРА КИРИУ, КРАТИСЕ СФИХТО, ЕМИС ТА ГИНОУМЕ И НИКИТЕС !

72

Анонимен

преди 8 години

Типично по български- не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле... И преобладаващите *** за и против САЩ и Русия. Я си гледайте съдраните ***, големите като си ги мерят, не си навирайте седалището там!

71

ист

преди 8 години

Какво значи да излезеш от евро зоната. В Гърция има 400 милиарда евро. Всичко в Европа се плаща в евро, шв. франкове и лири. България не е в евро зоната, но повечето спестени пари са в евро и долари. Да предположим, че започнат да печатат драхми. Не виждам балами да се разплащат с драхми. Безполезни хартийки. *** заплаха за излизане от евро зоната. Истината е, че ще им спрат субсидиите и купона свършва.

70

българин

преди 8 години

За жалост, е прав един човек, тук, по-долу, във форума, относно безмерната простотия на българите. Ей, тапири пишман-български, гърците НЕ ИСКАТ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОСЪЮЗА. Искат ЕС, ЕЦБ и МВФ ДА ИМ ОПРОСТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ. Искат ДА СИ ЖИВЕЯТ, КАКТО ДОСЕГА, В ЕС. "Както до сега" значи, МРЪСНАТА РАБОТА ДА ИМ Я ВЪРШАТ БЪЛГАРИ, АЛБАНЦИ, УНГАРЦИ и пр. по-бедни от тях. А те да "управляват", да си поливат цветята в градините от маркуч с питейна вода и да късат билетчета на "древногръцки" археологически обекти.