57

марин

преди 9 години

Да ги кастрират и да не им дават никакви социални помощи! така ще намалеят чувстветелно ! държавата и социалният министър,онзи противен дебелак са виновни !!!

56

Анонимен

преди 9 години

ПРОФЕСОР НО ДА КАЖЕ ТЕЗИ МИЗЕРНО БЕДНИ КАК СТРОЯТ ТЕЗИ НЕЗАКОНИ КЪЩИ КАТО ВСИЧКО Е ПАРИ НЕ МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ ВСИЧКИ МАТЕРЯЛИ НА ВСЯКА КЪЩУРКА САТЕЛИТ ПОЧТИ ПРЕД ВСЯКА АВТОМОБИЛ ИЛИ КАРУЦА С КОН ВСИЧКИ РАБОТЯТ НА ЧЕРНО И ВСИЧКИ СЕ РЕДЯТ ЗА ПОМОЩИ . НО ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ ПРАВИ ПРОВЕРКИ НА ФОНДАЦИИТЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ ТАМ СЕ НАЛИВАТ МИЛИАРДИ А РОМИТЕ СТАВАТ ПО ГОЛЕМИ ***.

55

Анонимен

преди 9 години

До (-_-)pravilno neka da im osigurat sterilitet ama da ne im davat da razdat do 18 g 4e i tam e golem problem

54

Анонимен

преди 9 години

И къде е написано,че като си беден трябва да крадеш,такова и в 10 божи заповеди няма,но тия явно не са от проповядващите на този бог,та даже да се изхранваш още да крадеш,трябва да се работи като си беден много много да се работи,тъй казват белите якички,някоя бяла яка да е казала нещо друго,само една каза,че намерила една ябълка,и не я засадила,а направо продала и ето на след време си купила вратовръзка,ако крадат белите яки те на кого са,излиза,че пак техни,явно народите работят за шляещите се

53

Анонимен

преди 9 години

НИКЪДЕ ПО СВЕТА ПРЕСТЪПНИКА ИМА ПРАВА.

52

МРАВКА

преди 9 години

МНОГО СИ ПРАВ Г.ПРОФЕСОРЕ,САМО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ДЕМОКРАТИЧНИТЕ МЕТОДИ.ТЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ ВЕЧЕ МНОГО ГОДИНИ И СТАВА ПО-ЗЛЕ.С ТАЯ ПРЕСТЪПНА И МЪРЗЕЛИВА ПАСМИНА ТРЯБВАТ МНОГО ОСТРИ РАДИКАЛНИ И НЕЗАБАВНИ МЕРКИ.АКО НЕ БЪДАТ ПРИЛОЖЕНИ ЧЕРГАТА ЩЕ СЕ ЗАПАЛИ И С НЕЯ ИЗГАРЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ 26Г. И "РОМИТЕ" БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

51

sport

преди 9 години

До до 57В нашият случай съм съгласен, но това никак не е демократично.

50

Анонимен

преди 9 години

Снимката кърти :)

49

до 57

преди 9 години

С едно не съм съгласен с теб право на глас да имат тези които работят плащат данъци и осигуровки и не са в тежест и издръжки на държавата.Право на глас който внася данъци той да има право да избира на кой да плаща данъци и да го управлява.

48

Анонимен

преди 9 години

В момента съм без работа и т.к. детето ми е проблемно, вероятно поне още една година няма да мога да се хвана на редовна работа. Чистя от време на време на други хора, клогато ме извикат, но едва стигат да покрием сметката за ток и вода, и много често не стигат, като цяло е голяма мизерия.Да съм тръгнала с брадвата по хорските къщи да ги обирам?За да краде човек трябва да му е генетично заложено и да го влече, другото е възпитание. И да имат работа, крадците пак ще крадат.

47

Анонимен

преди 9 години

И защо триете постовете на "историка"?! Това са факти, всеки заинтересуван може да ги намери и да се убеди, че са истина, с *** историята не се променя! Цивилизованите хора отдавна са разбрали що са стока са ромите и гоненията срещу тях са били повсеместни.

46

До 62

преди 9 години

Каде къде куде бре бате без пара такса ясла 60лв тетратки пособия разни такси

45

Анонимен

преди 9 години

1800 - изгонените роми от всички държави се преселват на територията на днешна България.На границата са посрещнати с червен килим,ръченица и питка с мед.

44

До 62

преди 9 години

Каде къде куде бре бате без пара такса ясла 60лв тетратки пособия разни такси

43

Историк

преди 9 години

1547-1749: Ромите са изгонени от Норвегия, Бохемия, Полша, Литва, Шотландия, Дания (отново), Норвегия (отново), Белорусия и Швеция (отново).1758: Кралица Мария Тереза започва програма за насилствена асимилация на ромите.

42

Анонимен

преди 9 години

Това на снимката е бъдещият министър-председател, бе!

41

Анонимен

преди 9 години

Камерън неслучайно иска Англия да излезе от ЕС, защото българи и гърци и румънци източват социални помощи.

40

Анонимен

преди 9 години

Бравос! Мноого добра снимка! Обяснява баш за какво иде реч!

39

Анонимен

преди 9 години

Скоро популацията на тези ще достигне критичната маса и в България ще стане невъзможно да се живее. Не знам управляващите какво се правят на утрепани или пък е обратното - знаят много добре, че държавата няма да я бъде и затова всеки граби като за последно... И политици, и бели якички, и олигарси, и монополисти...

38

какво ни трябва

преди 9 години

Детски само за родители, които имат завършено СРЕДНО образование.Ако момиче под 16 годишна възраст забременее, да бъде открит извършителя, доказан с ДНК тест и наказан: ако е непълнолетен, в поправително училище. Ако е пълнолетен: химическа кастрация и затвор.Право на глас да имат само тези с минимално СРЕДНО образование.Детски добавки за повече от три деца не се полагат.Навлизане в частна собственост с цел грабеж дава право на собственика да я защитава по всякакъв начин.