6

Анонимен

преди 8 години

Turchen!Veche politikata stana bisnes! Ako prodaljava taka, nikakvi investitori nqma da doidat v nashata strana, i vinagi shte si badem poslednata dupka na kavala,zaradi poalchneli Trolo,nacional,politici!

5

Анонимен

преди 8 години

А къде е онзи националист онзи който стана политик и депутат като експлоатираше успешно етническия проблем между българи и роми ,българи и турци ,който палеше килимчетата пред джамиите и който проглуши на хората ушите че битовата престъпност си има и друго име ??къде е днес ?Или смени фронта и сега не си подава белокосата главица ако от руското посолство не му наредят и и съответно заплатят!?

4

Анонимен

преди 8 години

Колко шокиращо тия спортни хулигани *** и както и да ги наричате са данъкоплатци и имат право да изразят мнението си в който и да е протест щом го подкрепят. Адали са спортни запалянковци или хулигане ще решава съдът, а не някакви некомпетентни журналисти.

3

И защо е нужно

преди 8 години

такова нагнетяване на обстановката и създаване на лоши настроения?Справедливо ли е да ядат бой някакви хора от ромски произход, които случайно са се оказали на улицата там, където са нахлули протестиращи?Решението на проблема е едно -да се махнат оттам пришълците, които тероризират целия район!Щом са дошли тук поради безработица, но се е оказало, че и в София няма работа за тях, да ги въдворят на село и край мините.Там запустели, но здрави къщи има колкото щеш! И работа има за предостатъчно

2

Анонимен

преди 8 години

Стотици са вече протестиращите, сред тях е и свещеник с кръст в ръка, пише във Фокус.

1

Анонимен

преди 8 години

Да, ама служебно лице от МВР съобщи преди малко по телевизията, че няма данни за специално организирани спортни хулигани!