65

АТАКИСТ

преди 8 години

БОЖИДАРЕ *** СИ НА СЕЛО И КОПАЙ КАРТОФИТЕ---АКО БЬЛГАРИТЕ РАЗБЕРАТ КОЛКО СТРУВА НА ДЬРЖАВАТА ИЗЛОЕНИТЕ ЕКСПОНАТИ В ЛУВЬРА ЩЕ ТЕ ЗАПАЛЯТ С 1 КИЛО БЕНЗИН РОДООСТЬПНИКО

64

Спонги

преди 8 години

До Стамат 74Окултист обидно прозвище ли е? Знаеш ли поне малко за окултните науки? Те се отричат от църквата и понеже нищо не разбират горките свещеници ги смятат за дяволска работа. Много заблудени души има и ти за съжаление си между тях.

63

Анонимен

преди 8 години

Точно тоя ли се намери да си отваря плювалника?А кой го е питал въобще?

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонименима ли индианци полицаи, колко и от кое племе? или стоят по резерватите, а племето е оградено с тел? някой въобще наясно ли е как се ИЗЛИЗА от резервата?------------- Ти да не си ***? Наистина ли мислиш, че резерват означава някакъв концлагер с лек режим? Резерват означава, че е резервиран за индианци, влизат си и си излизат както и когато си поискат. Резерватът е привилегия за индианците, а не ограничение.

61

Стамат

преди 8 години

Предател и окултист!ДГД БД!

60

Шоп

преди 8 години

Обратно на цялата гюрултия, която се вдига, на мене ми прави впечатление, че много роми работят. Например сигурно 1/4 от такситата вече ги карат *** шофьори и в повечето случаи колите им а са чисти и парфюмирани.

59

Анонимен

преди 8 години

Всеки знае,от кой континент са ***,как и защо е станало тяхното разселване по Света,за какво и как са били експлоатирани.Имали са родина,територия и свой език.Нееднократно са давали доказателства,че притежават всички качества,присъщи на останалите раси.Да си припомним Мандела,Лари Кинг и Обама.За Ромовете обаче подобно нещо не мога да кажа! Никой не знае,от къде и как са се пръкнали,данните са противоречиви и крайно негативни.Така че всяко сравнение и препоръки са излишни!

58

Parcuc

преди 8 години

Божо - големият историк и патриот, който ми говори за османско присъствие и колко сме си рахатясвали тук по онова време, айде улево.

57

Недоволен

преди 8 години

Стига с този самозванец. Той никога не е бил професор и няма да бъде.Само си мисли,че разбира от история.Червен ***!.

56

Пфу

преди 8 години

До Анонимен--53;Твоята глупост няма граница.

55

Пфу

преди 8 години

Навремето Англичаните првят пирата Морган Губернатор на О--в Ямайка и той избесва бившите си колеги.

54

манго police

преди 8 години

Няма да ми стигнат кочаните да блъскам глоби.

53

Мислещ

преди 8 години

Много е прав, само бърка че спирането на социалните било начин да ги накараме да се образоват. Това нещо го има, прави се и не помага. Би помагало единствено ако парите се дават директно на децата, а не като помощи на родителите.

52

Анонимен

преди 8 години

Звучи дискриминиращо, по отношение на равните права, при кандидатстване за работни места. Да не говорим, че аналогията е абсолютно неуместна.

51

Анонимен

преди 8 години

gospodin prase ima i ot malcinstvoto po kadarni no se namirame vav balgaria ne vav amerika i pozdrav ot doktor 4IRKOV

50

Анонимен

преди 8 години

Няма значение дали някой е бял или черен, от значение е само на какво ниво на съзнание се намира в момента(вярвания, убеждения, емоции, начин на мислене, ниво на информираност и интелектуалност, ценностна система), нивото му на съзнание определя поведението му в реалността и начина, по който я възприема, преживява и съ-творява за себе си, а оттам за колективното, от което е част - държава, общност, култура, свят. Като промениш нивото си на съзнание и мисленето си, променяш реалността си.

49

Анонимен

преди 8 години

До NAPOLEONA tam zabranen li e maychiniya ezik ili vseki kvartal govori razli4en ezik,cao leka ve4er

48

NAPOLEON

преди 8 години

До АнонименOT KOLKO GODINI SI TUK,E SPORNO,NO KOGATO ZAPO4NEJ DA KAZVA6,4E SI BULGARIN,KAKTO KAZVAT VSI4KI AMERIKANCI NEZAVISIMO OT CVQT I RELIGIQ ,TOGAVA 6TE DISKUTIRAME OTKOLKO GODINI SI TUK.4AO IMAM PO VAJNI DELA.

47

Piter

преди 8 години

До Г-н Щирлиц,Ако политиците и интелигентите копираха от ЗАП.СТРАНИ и прилагаха без някакво ПОБЪЛГАРЯВАНЕ СЪОБРАЗНО МЕСТНИТЕ УСЛОВИЯ БГ щеше да бъде рай.А те хем като на запад,хем на 180градуса побулгарено.Ти май никога не си стъпвал в зап.държава а раздаваш смешни съвети

46

Анонимен

преди 8 години

Божо днес пак е прекалил с ракията рано рано!