10

Анонимен

преди 9 години

тц, тц, а гърците за един талон те щавят 3000 евро, тук тоя ще плати толкова за цяла катастрофа ... само не разбирам другият участник за какво е осъден ?!? а за Катя има ли условна присъда ?

9

Анонимен

преди 9 години

На всички съдии, адвокати, гърци и нагли *** да им умрат ДЕЦАТА!

8

КАСТОР ПОЛИДОРОС

преди 9 години

В ГЪРЦИЯ МНОГО ЧЕРНИ БЪЛГАРИ ИМА..И СТЕ ЛИДЕРИ ПО ЗАТВОРИТЕ..МИНАВАТЕ АЛБАНЦИТЕ..ТУКА СТЕ ПЪРВИ.

7

Анонимен

преди 9 години

Този гръцки студент в Гърция ще влезе в затвора за доста по-малко нарушение от това, да премажеш човек. Обаче в *** всичко е позволено за всеки. Тука демокрацията е най-развитата в света. В БГ може да се трепят хора на воля с кола, с пистолет, калашник, ножовете са банални вече, само ядрена бомба още никой не е пуснал на съседа си.

6

www

преди 9 години

До Леле и гръцки зет,Ами то и в момента в Гърция българи си лежат ефективно за ПТП-та с ранени хора. Лежат и за други престъпления, за които тук биха минали най-много с условна.

5

www

преди 9 години

С няколко думи - кеш и спокойствие. Само процентът на съдиите не е посочен в присъдата, но това донякъде е разбираемо.

4

Vans

преди 9 години

Нямам думи и с цялата си наглост тоя плужeк-адвоката на Боскос искал само глоба - б0клук продажен..някви ненормалници летят по българските улици, блъскат невинни хора и после с условна...дано този Боскос се вхърли в някой ров с колата си,някъде където други хора няма да пострадат!!

3

гръцки зет

преди 9 години

за същото в Гърция - 2 години затвор ЕФЕКТИВНО ! + плащане поне 20 000 евро на пострадалата. Ей *** в Парламента оправете Наказателния кодекс бе нещастници, нашата кръв да не е по-евтина от тая на чужденците бе, ***!

2

Анонимен

преди 9 години

малко му е! съд до дупка и глоби докато му се разкатае фамилията на този джигит. Узо пил ли е? Данъци плащал ли е? Тъпан.ар ли е? Нагъл, безочен, космат византиец! Марш у фалиралата си държава, ***!

1

някой

преди 9 години

Такъв да го хванеш да го пребиеш на място, защото съдът нищо не прави. Ако някой мой близък бъде ударен от такъв *** бих го пребил здрава кост да не му остане, после ще ме съдят за хулиганство и ще ми дадат някаква условна и на мен и шапка на тойага :)