10

до АБВ номер 8

преди 8 години

И кои са тези автомобили на по 15 години, които са в по-добро състояние от 5 годишните?Хайде стига глупости, един приятел с Мерцедес 2002 година ми обяснява, че тези с нови Фордове и Шкоди са ***, но същевременно не излиза от сервиза...

9

Момо

преди 8 години

Защо ми забърсаха коментара?!Нито обиди имаше, нито думи, които да се цензурират...

8

Анонимен

преди 8 години

Пиша тройка на фандъка. Фандъчето е кукла на конци на боко.

7

Анонимен

преди 8 години

Мен никой не ме е анкетирал, иначе без да се замисля бих казала мръсотията! При това не само по улиците, а и в жилищните сгради. Не може да си тупаш ежедневно овехтелите черги и да си миеш балкона посред бял ден (а и изобщо) без да ти пука каква *** става под теб. При това го правят и хора, живели цял живот в София, а какво остава за ***, които са с най-големи претенции и най-потресаващи хигиенни навици.

6

АБВ

преди 8 години

До АнонименИма 15 годишни коли в много по-добро състояние от 5 годишни. Факт! Ако се завишат критериите за ГТП, този проблем не би съществувал. Като пример ще ти дам Калифорния, където се карат коли на по 40-50 години, в топ състояние

5

Анонимен

преди 8 години

Какъв трафик.В Лос Анджелис е многократно по-голям трафика

4

лекар-психолог

преди 8 години

След като можеш да си купиш кола на цена по малка от цената на телевизор какво очакваме. Спираш вноса на кошниците и готово . До тогава само ще си пишем и говорим празни приказки .

3

Анонимен

преди 8 години

Всеки *** си купил 20 годишно БМВ, което пуши като комин и само трови въздуха на софиянци!

2

Анонимен

преди 8 години

Докато с 1000-2000 лева може да си купиш автомобил, така ще е...Да забранят автомобили на възраст над 12 години по пътищата и нещата ще се оправят!

1

Hiter

преди 8 години

Софиянци - кучета ги яли.