11

Анонимен

преди 8 години

Живеещите в България се чувстват като дамска превръзка - на хубаво място, но в неподходящо време.

10

Анонимен

преди 8 години

Никакви помощи. Колкото си платил вътре, толкова получаваш. Стига с тази социална система. Заради нея сме на това дередже в Европа. Болен здрав носи.

9

Анонимен

преди 8 години

ПО ДОБРЕ ГЕТАТА В ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР НА ПОЛИЦАИТЕ.

8

Анонимен

преди 8 години

Само приказки от политиците досега и никакви реални действия, а ромовете продължават да се множат. Още 20-ина години и цялата държава ще стане едно огромно гето! Поне да бяхте взели решение детски и помощи да се дават само до второ дете, поне това!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Задължително образование и който не издържи на матурата в 12 клас да му се отнемат всякакви социални, здравни и прочее права. Никакви помощи . Като не искат да си помогнат сами, няма помощи. Само неволя.

6

Анонимен

преди 8 години

На ромите трябва да им се говори на езика, който разбират - со кротце, со благо и со ....повече от последното. Който разбрал, разбрал!

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

Нещата са отдавна изпуснати , ромовете за натрупали богатства от кражби за над 50млрд. в годините на прехода! Заедно с това което са изкарали с престъпна дейност в странство ромовете са организация финансово по-силна от ГЕРБ ,костомолците и *** взети заедно !

4

Нищо ново под небето

преди 8 години

Ръдане и си Мозъчно детрониран... Ква полиция като те два месеца не могат да стоят на границата? Абе в тая коалиция май нормални люде няма... И като влезнат в гетата кво къв резултат...Тоя проблем ще става все по- атктуален а вие или който и да е политик няма намерение да го прекрати... Избори и само Избри кражби кражби и друго нищо...

3

Анонимен

преди 8 години

Помня как Орешарски се хвалеше че е раздал 500 млн лв на ромските майки до 16 г.!

2

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 8 години

След като им подсигуриха медицинско обслужване, сега ще им осигурят и полицейско присъствие, за което стотици български села само могат да си мечтаят ...И всичко това се прави разбира се, за да се защитят правата на българите ... :)

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Защо бе, Рамадане ?!За да пази ромите от рокерите и футболните запалянковци ли ? :)Та, нали точно вашата коалиция РБ е най-отявлената евроатлантическа коалиция у нас ?!Нали точно вашите западни господари ни определят да даваме още и още права на ромите ...Нали правозащитните НПО-та идват именно от Запада, а не от Русия и Китай ?!Големи демагози излязохте вие, псевдодемократите !