72

петков

преди 9 години

ФОРУМА В ДНЕС БГ Е ТРИБУНА НА ГЛУПАЦИТЕ В БГ САМО И САМО ПРОСТОТИЯ ЗЛОБА ПСУВНИ ОБИДИ И ВСИЧКО НЕГАТИВНО, НО ЯВНО ТОВА НЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЙТА МОЖЕ БИ ГИ РАДВА

71

reality

преди 9 години

За всеки нормален човек , паметника като триизмерно изображение е начин да се припомня историята. Тя за нищо не е виновна и трябва да се помни че това е наука преди всичко. Не съм българин но не ми е много приятно когато заради отделни идеологии се унищожават паметници.

70

мноо ясно

преди 9 години

Магесника от Мордор гледа лошо, нормална защитна реакция на горките хора при поява на кораконджул, какво се чудите?(пфуууу, сега вече не мога да се смея на македонците, ние паднахме по-долу от и тях)

69

до 96

преди 9 години

А аз тука намирам 3 категории хора:1. Реалисти2. Платени *** на *** на Путин (евразийски проститути).3. Алкохолизирани *** на *** на Путин (безплатно, от малоумие).Четвърта не виждам.

68

Анонимен

преди 9 години

Стига с този КИЧ,бе! Цирк ! Джурасик парк!!

67

Анонимен

преди 9 години

Русофилните отпадъци пак са се изплюли върху България.

66

Мангалът ...

преди 9 години

... Асан Генов пак е показал художествените си умения.

65

Паметникът...

преди 9 години

... е Символ на Простотията и на 10 години ГЕРП в София.

64

nina

преди 9 години

#86 Nox"Кво му е хубавото на самуил ***?"Няма да е зле да прочетеш малко средновековната българска история,преди да говориш глупости.

63

Nox

преди 9 години

"и аз не харесвах паметника, но вчера отидох да го видя и мисля, че не е никак лош"Кво му е хубавото на самуил ***?

62

Анонимен

преди 9 години

помаците ли правят Бг историята вече ?

61

Анонимен

преди 9 години

Абе хора не ви ли омръзна цяла седмица да се занимавате с тоя паметник.Ами добър, лош - сложен е вече - какъвто е - такъв.Има и по-важни неща в държвата, като например бедността и ниските доходи.Защо не откриете дискусия по тази тема.Иначе и аз не харесвах паметника, но вчера отидох да го видя и мисля, че не е никак лош.

60

Анонимен

преди 9 години

Всички модерни артисти в БГ в момента са на хранилка във ф-я Америка за България или около кръга Капитал....гейове, бездарници, *** и всякаква ***, която е също толкова отговорна за моралния и културен упадък, колкото и Слави Трифонов...

59

Анонимен

преди 9 години

Какво общо има с България, в Македония викат че е техен и го построиха доста по скоро.

58

Анонимен

преди 9 години

До до 72Това не е вярно. В лагерите 99.99% са били криминални престъпници. Пращали са в лагери за черноборсаджийство, измами, корупция. Имало е и несправедливо репресирани както си изброил - Сашо Сладура, Иван Карадочев, синовете на РАЙНА КНЯГИНЯ и ... кой още, май няма или се броят на пръсти. Абсурд е да се говори за хиляди и стотци хиляди, иначе това щеше да се учи в училище, щеше да има списъци, възпоменателни дни още повече при този примитивен антикомунизъм който е сега.

57

ля ля

преди 9 години

аз съм за още такива царе и ханове да се появят из София а защо не и из цяла България !!!! тия комплексари с боята друго не могат да направят - нещо положително !!!!

56

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно на децата как ще го представите с този поглед ???

55

Анонимен

преди 9 години

Тези са от Америка за България, същите които боядисват и Съветския паметник.

54

Анонимен

преди 9 години

До Кирил"Комунистите, по заповед на руснаците избиха или вкараха в лагери стотици хиляди Българи!!!!!",,,И къде са тези стотици хиляди? Защо техните деца не почитат паметта им, защо няма паметници и годишни чествания. Това са стотици хиляди, нали? Да, ама никой не знае за това, никой не знае баща му да е бил в лагер и убит. 99% от лагеристите са били кримиално - спекуланти, корумпирани чиновници, черноборсаджии и не са били стотици хиляди. А сега корупцията и спекулата се толерира.

53

Анонимен

преди 9 години

За доброто на държавата е да знаем какви велики българи е имало,а не такива които да си махат паметниците си...