237

Луд с Мотика

преди 9 години

Тези к'ви протести правят? Я някой да излезе и да им обясни на тия търтеи че по закон те нямат право да протестират. Всички полицаи *** които са на протеста, трябва да бъдат заведени под отговорност за действията си защото нарушават закона. ПОЛИЦАИ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ. КАТО СА ПОСТЪПИЛИ НА РАБОТА, МНОГО ДОБРЕ СА СЕ ЗАПОЗНАЛИ С ТОЗИ ЗАКОН.

236

Анонимен

преди 9 години

Как не ги е срам тея търтеи да протестират,искам министъра да и даде ултиматум,който не му харесват условията да напусне....Да видим колко ще напуснат...Сигурен съм нито един .....

235

сас

преди 9 години

Като гледам снимките малко от тия отрудени полицаи ще може да премине един *** физически тест-2км.бягане,30 лицеви опори,10 набирания на лоста.

234

Христо

преди 9 години

Снимка N3,вторият от ляво на дясно-Христофорчо от Затвора Ловеч,дето и на него не му стигат парите и му тежи службата?А това,че в свободното си време работи,като диджей в кафе "Марион" на мутрата-*** Аделин Дермански,който преди време беше при тях на "гости"???Да продължавам ли???

233

Петко

преди 9 години

На снимка N6,в средата, е прословутият караасански *** Иван Павлов от Ловеч,който и до ден днешен разнася бърдуците из шефските *** на ОДП Ловеч!Госпожо Бъчварова,защо не по-разпитате из Ловеч,включително и бивши служители,за кариерното развитие на този човек,как е станал служител,после благодарение на покойният си тъст-офицер,след това кога и къде е работил на терен,защо беше разследван от предшественика ви Цветанов?Може да научите твърде любопитни и интересни нещица?И кой е той-НИКОЙ!

232

tsotsomanski53

преди 9 години

До Анонимен 276Aко експериментът "комунизъм" се беше оказал възможен, нямаше да има преход. Сърди се на тези, които го наложиха и съсипаха живота на стотици милиони хора!

231

Кирил Софийски

преди 9 години

Странен протест ,на странни хора ! Това е единствения протест на хора които не искат нещо ! Те не искат да работят ! Странно обикновено протестите с с някакви искания ! Тия не искали да работят след петдесет !!!! Нас някои пита ли ни дали искаме да работим до шейсет и пет ?!?! Добре ,но да им забранят ,ако се пенсионират да работят каквото и да е ! Дали ще са съгласни ?!? Вие как мислите ?

230

Striker

преди 9 години

ОО, *** Ушев протестира??! А когато биха момичета и жени? Тогава къде бяхте бе, майка ви пробита, продажна? За 700лв на месец ще пребият и собствените си деца, а сега като им резват мангизите и протестират! Аааре, ДГД!

229

Анонимен

преди 9 години

напомня ми за филма бай ганъо из европа

228

Анонимен

преди 9 години

всеки е озлобен на всеки в тази държава не отива на добре само злоба агресия в какво ни превърна този преход всеки захапал другият като диво куче

227

Анонимен

преди 9 години

лошото е че н и направиха европеци уж,ама с тези доходи май не сме за там по скоро за някои бананова оод сме ;)

226

Анонимен

преди 9 години

Абе до колкото знам един беше казал че там няма:-) кадрови проблем и че за едно място се борят 130 човека средно! Сигурен съм че много от тези кандидати ще приемат новите условия! Другите като не им отърва има и рапорти за напускане и свободен пазар на труда!Поне това се казва на останалите работещи хора в България като не им отърва нещо. Времето на превилегиите в Бг приключи!

225

Анонимен

преди 9 години

Ако полицайте бутнат парламент и правителство,голям смях ще пада но пък ще сме в новините ,световните!

224

Анонимен

преди 9 години

да не говорим че на катаджията като не му дадеш рушвет ще ти пише акт,а пък доктора ще те остави като куче

223

Анонимен

преди 9 години

До Анонименабе едва ли има толкова доктори загинали при изпълнение на служебен дълг колкото в мвр затова че не ги слагайте на кантар двете неща са си отговорни и корено различни

222

Анонимен

преди 9 години

Ама и аз не съм им виновен че да работя още 20 години и да плащам...! Тя всяка работа е специфична! Няма такава дето да не е специфична от най- простата до най- сложната!*** пример:Ако дадеш пистолет,палка,значка и белезници на един лекар може да го направиш полицай!Но ако дадеш слишалки,кучан за рецепти и бяла престилка на полицай едвали ще може да лекува хората и да им пише адекватни лекарства!Иначе и в двете работи има някакъв стрес нощен ивънреден и т.н труд! Ако се тръгне край няма.

221

Анонимен

преди 9 години

някои една наздравица нямали да каже много тегаво стана;)

220

Анонимен

преди 9 години

Ne znam dali si pop ili si kato pop Krastio no ne vnimavach..izvinih se che namam kirilica..az moge da sam prost kato vodata i hlaba..ama ti si ***..giv i zdrav da si..avno istinata te drazni i ne se vladeech

219

Анонимен

преди 9 години

Gledam -koito slagate dori na normalni i istinski mnenia i se chuda kak moge da ima tolkova promiti mozaci..ima tolkova info v neta pochete be hora i mislete s glavite si..

218

Поп Грую

преди 9 години

До 257Научи се да пишеш на български, бе ***! ***, кой те пусна до компютър, беги да слушаш чалга!