163

Анонимен

преди 9 години

В курорта Слънчев бряг имало 600 000 легла. 600 000 !!!? И се чудите защо туристите ви бягат? Алчни ***.

162

г

преди 9 години

След това да вземат да се огледат как съседите предлагат ол инклузив.Да се позагледат и във ведрото им отношение всеки ден и качественото обслужване, като елиминират самите те чалгията и пияндурските изпълнения, ще се намерят туристи с друг манталитет, които ще дойдат тук и ще се интересумат от история, от селски туризъм, от музеи, паметници на културата и т.н. Докато привличаш само хора, готови да се нашльокат с долнопробен алкохол, туризма ще е и на по-ниско ниво.

161

h

преди 9 години

Като започнат да заплащат качествено, ще намерят и качествени кадри.Като им тряват такива, да започнат с елементарни неща заплащане за стаж през лятото ама не 2000-300 лева, а нормална заплата. И с едни куршум два заека - ще имат кадри, качествени - колкото те са си ги обучили.

160

Анонимен

преди 9 години

Единственото което не са поискали е в конституцията да пише, че задължително всички българи почиват в частни хотели на черноморието, хахах

159

Анонимен

преди 9 години

Няма , кой да им работи за смешните пари , и за това бягат хората и работят лятото в чужбина.

158

Анонимен

преди 9 години

Никой не е съгласен да бъде експлоатиран на минимална заплата от хиляда лева и след 2 месеца да го гонят на улицата. Мутрите си правят частни хотелчета, но и работниците им вече се осъзнаха и бягат в чужбина. Затова намалява броя на робите и се увеличават робовладелците, които търсят роби.

157

gluposti

преди 9 години

Добре владея английски и руски, имам висше, в момента си търся за лятото в търговията не чендж бюра и ....кво се оказва - никъде няма обявени свободни работни места от провинцията съм и просто е безумно - пишат кво ли не колко свободни места имало , а за 500 лева че е ниска заплата - ниска е , но аз примерно а и не само аз мисля че са готови даработят за толкова зашото това е един плюс за лятото. Е обявете къде са тези места, не пълнете статии със простотии !!!

156

Jon

преди 9 години

Първо трябва да си платите за образование и след това да вдигнете качеството и заплащането тогава ще имате добри кадри. А вие с трици маймуни искате да хващате.

155

мап

преди 9 години

Тези 14 млн. по-добре да отидат за пречиствателни станции, че морето става юли-август на ***.

154

на

преди 9 години

Нагли "хотелиери"! Плащайте заплати като за добри кадри и кадрите ще работят добре. То не става само с ядене, трябва и акъл. Ама какъв акъл от *** мутри и мутреси...

153

fkk

преди 9 години

Da si rabotiat sami, da si specheliat personal ot predmetnata lotaria ili toto, casino. Ili da si vnesat personal ot shengen, pa moe i otzad nego, otdet si hvanat-halal da im e. Nazdrave!

152

мутротрепец

преди 9 години

Взе майте си бетона и се разкарайте от българското черноморие.

151

scenic

преди 9 години

Ами създайте си!

150

конгобонго кадър

преди 9 години

1.какъв туризъм има у нас, че чак и министерство трябва?; 2. бетонните кошери за пияни английски търтеи откога се наричат хотели?. 3.пред колко от 'хотелите' има градина и паркинг?; 4.и безплатна да е концесията, мутрите пак ще сложат чадъри за 10 евро; 5.на тази дискусия събраха ли хотелиерите пари за пречистват. станции или само произвеждат фекалии?; 6.докато се 'жалват' на държавата, могат ли междувременно да си докажат парите за джипове и строителството; 7.самите собственици какво са учили?

149

Анонимен

преди 9 години

po vreme na sezona, zaplatite pod 2000 lv neto ne trjabva da padat. iskat za edna staja nad 100-200 leva, posle na personala - trohite, ne stava maina, revete, trashkaite se, bez pari nisto ne stava!

148

Анонимен

преди 9 години

ne moge edni da stavat milioneri za 2 godini, a drugite da si brojat galtite stotinki. parite sa Motivator, ama kakto znaete, nashijat 4orbadgija e Alchen...iska vsi4ko toi da nalapa...mamka im...bokluzi

147

Анонимен

преди 9 години

Mnenieto na vsi4ki ni e edno, zastoto sme potarpevshi. Neka ima normalni uslovia i uvagenie i zaplati megdu nad 1200 lv, togava ste vidim. Ne moge edni da imat vsi4ko, a drugite da im se prismivat. Givotat e skap. Ama te mutresite iskat da dojat nas, malkite Hora, posle da davat pari za 4algadgiiki i t.n. prostotii....abe obarkana dargava sme, ...ne slu4aino horata napusnaha rodinata...galka kartinka...

146

Аз

преди 9 години

а вие имате ли пари за квалифициран персонал?!?

145

Анонимен

преди 9 години

Смеят се на жени и мъже на по 50-55г,че били дъртаци,тетки,грозни лелки и бомбашки,но пенсионират ли се те, няма да има кой да работи в хотелите на мутрите,в заводите им,фирмите,селското стопанство.За 25г. всички се научиха на мързел и че кражбата,проституцията ,дилърството са най-доходните и престижни професии.

144

не е за смях,бях там

преди 9 години

Хотелиерите да не риват за квалифицирана работна ръка,защото сами са си виновни за това.Хотелиерите сами си подбиват цените на услугите и заплатите,защото събират персонал от цяла България що е куцо,кьораво и сакато без дипломи,без ценз ги назначават само за сезона и тази гмеж ,която никога не е работила в хотелиерския бизнес тепърва се учи и наваксва материал за 3год.обучение в ТОХ.А местните хора са завършили повечето ТОХ ,но не се хващат заради ниските заплати и условия.