169

Вуте

преди 8 години

А може би просто са искали да направят бартер-руска водка за американски цигари.

168

Анонимен

преди 8 години

ПИЛОТА ДА БЛАГОДАРИ ЧЕ РУСНАКА НЕ Е ВЛЯЗЪЛ В КАБИНАТА МУ

167

Военен

преди 8 години

Споко, само се изпробва нов високотехнологичен памперс за военни, кото превръща екскрементите в самолетно гориво...

166

Анонимен

преди 8 години

Пък се и оплакват...Е,това вече е върха на наглостта .Все едно някой да влезе в двора ми с нечисти мисли и аз да го сплаша и той да се оплаче.Претрепвам го без да ми мигне окото .Това не ти е да летиш над Либия ,Ирак и т.н и да показваш мускули.На руснака не му пука кой си и що си...ще те отнесе като сляп делфин щамандура ,защото имат железни топки за разлика от колегите си от САЩ

165

Анонимен

преди 8 години

боли ги Русняците за американците . Имат ядрено оръжие за всички американци , за да се изтрие тая държава от лицето на света , тя е причинила най-много злини на човечеството.

164

Анонимен

преди 8 години

Единият въоръжен другият с фотоапарати и камери може да снима как го свалят само !

163

Анонимен

преди 8 години

А пък аз съм гледал няколко съветски филма, в които показват как руснаци се радват и хвалят на свои приятели, че пушат MARLBORO!(Единият от тях е - "Служебен роман").

162

Укропрадио

преди 8 години

Американски военен пилот изпробвал нов вид пампетрс - парашут, произведеното гориво от него ще се продава на властите в Киев.34021

161

Ай стига бие

преди 8 години

"Руски изтребител прелетял на 3 м от самолет на САЩ"Верно ли бе ? И той к'воо?

160

циник

преди 8 години

Американските военни след среща с руски военни масово подават рапорти за уволнение, в лошия случай си купуват памперси на червени точки.

159

историк

преди 8 години

Почетете историята на Съединените щати, как завоюват територии, как се конституират като държава, и как налагат на кандидатите за гражданство да учат измислената от тях история, как набутват местното население в резервати и как третират *** пре 18 и 19 в. като роби, това ли е нашият цивилизационен избор, тази американска мечта?

158

нормален

преди 8 години

Може ли някой спокойно, без да обижда никого, да ми обясни какво прави американски самолет по границата или във въздушното пространство на Русия? Хора бъдете толерантни или този, който е по-богат, ще определя, какво да правят по-малките или по-слабите, ако това е демократията, не ви я ща. Няма значение дали става въпрос за Русия или Америка.

157

Анонимен

преди 8 години

Американски самолет прелетял на 3 км. от руски изтребител !

156

Анонимен

преди 8 години

Ами ,какъв го дири американски военен самолет в Черно море???

155

Анонимен

преди 8 години

По-точно на 3 метра 24 сантиметра и 7 милиметра...За по-тъпо не мога да се сетя;)

154

Анонимен

преди 8 години

До СтефанТо само българите сме будали да се гъзим на американците и да плащаме 4 пъти по скъп ток от техните централи които ги откраднаха от нас. Браво на братушките.за кое браво? Че ни продават най-скъпите горива на света ли?

153

Румбо

преди 8 години

Имаше навремето един филм-"Случай в квадрат 36-80", горе-долу същата работа.Но пък да се гледа целия филм заради няколко сцени от по пет-десет минути....Ако пуснат клип с избрани кадри-става.

152

тодор

преди 8 години

Добре ,че не бях аз пилота руснак,защото щях да го направя на факла ,горяща докъто пада.

151

Пфу

преди 8 години

До Стефан--194;А руснака да вземе да свали грездея на американеца.

150

Пфу

преди 8 години

До Гатанка--184;Абе обясни ми колко пъти ни е освободила Русия че не съм на ясно?През Руско -турската война ние бяхме по--свободни от освободителката.Имахме собственост и пътувахме свободно. Руснаците бяха КРЕПОСТНИ. До 1960 г нямаха паспорти. Свобода дава свободен народ.Русия преследваше имперските си интереси. Платихме и 32,5 тона злато. След ДЕВЕТИ ни натресе ПЕЩЕРНИЯ комунизъм.