82

Боби

преди 8 години

Путин ползва санкциите за изгода на Русия. Да бе ще кажете. Когато има Капитализъм, търсят се определени стоки и валутата е слаба - единствения изход е местно производство. Русия си защитава пазара с Мита така че ако има собствено производство в дадена сфера веднага слага мита на този продукт. Защитава си производителите.Може да разглеждате санкциите като огромен камшик който кара руските капиталисти да инвестират в РФ. Ако санкциите останат илисе увеличат може и РФ да увеличи ответните санкции

81

123

преди 8 години

Абе отново много рубладжийски *** се активизираха. Не познавам българи емигрирали в Русия след промените, но познавам много емигрирали в "бедна" европа и САЩ

80

Спеца

преди 8 години

Пълни глупости !Да не би да са бедни заради санкциите?Просто системата на капитализма лежи изцяло на беднотията и нейната експлоатация !Ние в България , като имаме 80% бедни , кой ни е виновен?

79

Az

преди 8 години

Като гледам прагът на бедност им е почти колкото нашата минимална заплата, само дето литър бензин в Русия струва 1 лев наши пари. Интресно.

78

Анонимен

преди 8 години

Пролетарските революции превърнаха руските мъже от истински казаци в оръдия на труда,работещи за една шепа олигарси.Справедливостта е мираж за всички кътчета на света,но в Русия ,тя е смазана,откакто се преименува във великия Съветски съюз.И след дълги комунистически извращения името Русия е лишено от съдържание.

77

къде е по-добре?

преди 8 години

Хааааах! ОТ 143 МИЛИОНА руснаци 22 МИЛИОНА са бедни. В нашето беге от 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ *а по-точно са само 5-6), 6 МИЛИОНА И 800 000 СА БЕДНИ живеещи в ужасяваща мизерия!!!Кой е по-добре? Бегето е в Евросъюза(статут на колония,окупирана територия), Русия пък не е. тя е горда, свободна и независима. Поддържа голяма армия, а *** имат по-голяма полиция от невидимата си армия. Тайно ябанджии изпробват опасни оръжия,а правителството не знае за това. Криминалите беснеят и убиват безнака

76

42

преди 8 години

ДО 139КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ, ЧЕ НЕЩО НЕ ТЕ РАЗБИРАМ, ПО ПОВОД НА МОЯ КОМЕНТАР.

75

Галя

преди 8 години

"най-странното е че самата държава Русия доведе до обедняването на хората си с въвеждане на забрана за внос на хранителни продукти"В магазинах ничего не исчезло. Все есть.Где санкции -я не ощутила.

74

42

преди 8 години

РЕАЛНАТА ПОЛИТИКА НЯМА НИЩО ОБЩО САМО С ПАРИТЕ. А СВРЪХЗАДОВОЛЕНИТЕ ОБЩЕСТВА СТРАДАТ САМО ОТ ЕДНО, ОТ ДЕГРАДАЦИЯ, МОРАЛНА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА, ТЕ ЗАТОВА И В ЕДНА АНГЛИЯ ВЕЧЕ САМИ НЕ МОГАТ ДА СИ ПРОИЗВЕДАТ ЛЕКАРИ И ИНЖЕНЕРИ НАПРИМЕР.

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонименлузъри за руснака става въпрос бе,беден бил българина я вижте 10 часа е сега кафенетата пълни с ***.

72

Анонимен

преди 8 години

И кой го казва ?! Франс прес ! Здравеопазването, тока ,газа, водата и пр. са им на символични цени. За разлика от 50-те милиона пиндостанци без здравни застраховки, които разчитат на Господ да ги пази и с по 4 долара на ден за храна.

71

Галя

преди 8 години

число людей на пороге бедности сильно преувеличено.Кто-то выдает желаемое за действительное

70

Анонимен

преди 8 години

Това било санкции.Не са санкции а саботаж и бойкот от които страдат всички.Освен това парите като номинал не показват истината защото разходите за ток , парно , газ , които при нас са над 40 % от доходите , при тях са нищожни.И най необяснимо е защо не гледаме какво става в нас , а сме се хванали за руснаците.За много отговорът е пределно ясен.Казаха ни че сме загубили суверенитета си и във всички класации сме на призовото последно място , дори когато се сравняваме и с Африка.

69

без пари

преди 8 години

Българският бедняк е по-беден и от руския бедняк!

68

Що така бе Миме?

преди 8 години

Не знам защо демократична просперираща държава членка на НАТО и ЕС най-верен приятел на САЩ с най-евроатлантическия,най-демократичният президент Росен Плевнелиев-Господ здраве да му дава и премиер генерал-лейтенант,доктор,художник,най-велик футболист и тенисист господин Бойко Методиев Борисов-тука станете прави,се интересува от това как живеят некви руснаци дето ги управлява некъв диктатор и те горките умират от глад.

67

Анонимен

преди 8 години

Има един Убавец, много известен водещ в Русия. Казва се Соловьев и по негови думи Руские живут в гостях у евреев, така че Бай ***, пиши си каквото искаш, фактите за Русия и кой е там на власт са такива. Прости сте и прости ще си умрете.

66

Анонимен

преди 8 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРИстината!

65

Анонимен

преди 8 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРEvrei ili ne...na tqx raz4itate po cqloto 4ernomorie..vsi4ki znaete kak xar4at te i kak drugite...da ne goovorim za bg.turista :-) li4no sam vijdal na vlas,kak ruskinq ostavi 80 lv za manikiur.Taka 4e,kvo da govorim evrei,rusnaci,angli4ani ili ne..parite cvqt nqmat.

64

ЛУД

преди 8 години

ЦЕНАТА НА САНКЦИИТЕ И НА ЕВРОПЕЙСКОТО НИ СЪТРУДНИЧЕСТВО - СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ В НИЩЕТА И ЕДИН КУП МИЛИОНЕРИ !

63

RUSSIA

преди 8 години

До 123Русия е велика страна!!!