173

муспи

преди 8 години

Еврейската власт вече води борба за оцеляване, Сидеров не е повече Болен Волен, а враг на народа и антисемит. Освен това "националист" се врежда вече като обидна дума, забранена дейност. А и дума за световния рекорд на национализъм, изсраелския, така и няма. А пилотите как са видели и чули всичко, излезли са от кабината, оставили са самолета на автопилот ли? Предлагам бомби в бърлогите, ножове в гърба и отрови с начупени ножчета за бръснене в закуските на йешивите!

172

KKK

преди 8 години

Няма по-лицемерен в българската политика от Сидеров!

171

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

БОЛЕН СИДЕРОВ ДА ИМА КЪСМЕТ ДА ДОЙДЕ В ГЕРМАНИЯ И ДА МИ ИСКА ЛИЧНАТА КАРТА ! ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАК СЕ ВЪРТЯТ КРОШЕТА И ЪПЕРКЪТИ ,ЩЕ ГО ИЗЛЕКУВАМ ВЕДНАГА !

170

Да !

преди 8 години

Че, *** *** е Пудела!Дваж по-големи нещастници са тия дето гласуват за него.Но, има една полза, не е лошо да се разпознава лесно кои харества партията на ***!

169

Много точно !!!

преди 8 години

Перхидроления Пудел на Путин !Да хванеш единия и да удариш другия. Пигмеи нещастни !!!

168

Анонимен

преди 8 години

Джудже нещасно и продажно!

167

Любомир

преди 8 години

Мразя го понеже е малък и нахален той беше последната ми номинация за президент! СЕГА Е ПЪРВАТА НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА МЕ НАКАРА ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО КАКТО И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО! А ВИЕ АНТИ БЪЛГАРИ ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЕДНО НЯМА ДА НИ ПОРОБИТЕ ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА!!!

166

Samo minavam

преди 8 години

Как няма късмета,на 4 очи , да ми поиска паспорта...........

165

Човек от Ямбол

преди 8 години

Сидер Волен=болен, доста зле болен, много болен психически, направо за лудницата е тоя, нали

164

смок

преди 8 години

Бялата Златка кърти...Всъщност що за човек трябва да си, за да пуснеш бюлетина за такова нещо? :) Изключвам купените ромски гласове...

163

CCCP

преди 8 години

ПП Атака ПАРТИЯТА на белите Копанари носещи български имена. Честито!!!

162

Анонимен

преди 8 години

На Автопилот , прочети в гугъл повече

161

оги

преди 8 години

Некa ви кaжa реaлносттa.Лекaр съм и ще коментирaм без дa имaм отношение или пристрaстие.Когaто имa побой или удaр, особено в деликaтнaтa и грaцилнa облaсттa нa лицето, симптомите и дaнните зa тaкъв сa кaтегорични и ясни и обикновено - нaсинено око, рaзбитa веждa, спукaнa устнa, счупен нос, рaзлични кръвонaсядaния, фрaктури, избити зъби, контузии нa мозъкa,зaгубa нa съзнaние, олузвaния и т.н.Процедурaтa по изкaрвaне нa медицинско от съдебнa не е сложнa!Интересно товa дело зaщо не почнa отдaвн

160

Педикюристка

преди 8 години

Ако го побарат по НПК ЗА ПОДБУЖДАНЕ КЪМ РАСОВА И ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА И НАСИЛИЕ, ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАНДАНА ДО КАТО СЕ ОБЕЗКОСМИ по СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕН начин. Сега му вдигат рейтинга защото му е паднал.

159

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е Бял копанар : Бате ила ти пурдам идин нож ва!

158

м

преди 8 години

Полицaят, който твърди, че е бит от Сидеров днес не се яви в съдa.

157

розенкранц

преди 8 години

стига с тоя сидеров каквото и да е направил е дреболия интересна е ТИКВАТА мутрафон ц василев цвък дългоухи и др знаини и незнаини милиардери вторачили сте се че наритал представителка на колониалната администрация

156

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е повече ром от Дасикане Рома , само ромите така правят , скандали и побоища

155

US ARMY

преди 8 години

Храни куче да те лае , дай му власт да съсипе Държавата , типичен Бандит от Арабаконашките бандите , никаква промяна от 100 години насам в България

154

БЪЛГАРИН 1

преди 8 години

Оставете човека на мира-от 2007г. просто се чудят какви номера да му погаждат само и само да го елиминират политически.Просто парашута на някои смешници няма да се отвори-АТАКА И САМО АТАКА !