24

Анонимен

преди 9 години

До До 34Кремъл: Рано е за мироопазваща мисия в Източна УкрайнаПесков днес отговори: "Не, това не е вярно". Той допълни, че Русия не е против идеята за мироопазваща мисия, но Москва не може да даде съгласието си за такава, тъй като не е страна по конфликта++България не е страна в конфликта но е съгласна да има мироопазващи сили :))

23

Анонимен

преди 9 години

До до 27Интересна теория... значи ако аз си построя много готина къща, всъщност - производителите на тухли са заслужили славата.

22

До 34

преди 9 години

А ти що не цитираш изказването на Путин ,с което декларира ,че не е съгласен бе еврогей ***.Миналата година август или септември Русия предложи мироопазващи сили да се разположат там.Украйна отказа ,*** им приятелчета също.Сега като ядоха здрав бой и започнаха да ги изтикват към морето започнаха и те да искат

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 35Канада няма нужда да налага никакви брандове. Това го правят частните фирми. Достатъчно ти е , че половината руснаци мило и драго дават за да живеят в Канада.

20

Анонимен

преди 9 години

До до 26Ми просто е .. цитирай изказване на *** в което той декларира желание за мироопазващи сили.

19

Анонимен

преди 9 години

До До 26Да си гей е обида ?!А да си еврогей - некаква по голяма ?

18

Анонимен

преди 9 години

До До 16Виж кво, ъжеш като руски ***. Русия никога не е била съгласна.

17

Анонимен

преди 9 години

Едно време беше Хитлер и анексирането на Австрия.Сега е Путин и нексирането на Крим.Историята се повтаря

16

До 16

преди 9 години

Виж ,като не си информиран не задавай глупави въпроси.Русия още преди една година предложи да се разположат сини каски там но тогава Украйна отказа.И сега също е съгласна само обаче ако в тези сини каски има и руски такива.Иначе ти как си представяш американски ,английски и германски войници да си се разхождат по границата с Русия.Обама дали ще е съгласен руски сини каски да се разхождат по границите на САЩ

15

Анонимен

преди 9 години

До До 16Напротив :))) не е съгласна. Не е съгласна, за да не се спира потока от веонна техника и 'доброволци' от Русия към терорисите.. По същата причина Русия засекрети жертвите в армията.

14

взгляд

преди 9 години

все пак по хитра е от дяда си адолф харчи му златото и периодично правят дълбоки теманета на ПУТИН

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 15ЕС е с 15 трилиона БВП, Русия с 2. ЕС е с лека дефлация, Русия с над 200 % инфлация...Много ти е сбъркана идеята за икономика.

12

До ха ха ха

преди 9 години

Я прочети изявлението на Китай по повод налагане на санкции и отсъствието на Русия от тази среща.А Индия ,Бразилия и Южна Африка си гледат и знаят интераса много добре.И той не е свързан с тия от Г-7 ,а само с Русия

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13Русия що не е съгласна мироопазващи сили да се разположат на границата украйна - русия (на украинска територия) и между терористите и украинските войски ?

10

Анонимен

преди 9 години

Абе той и Путин и го каза директно когато даваха пресконференция един до друг.Докато прилагате двойни стандарти за едно и също събитие никога няма да се разберем.Значи украинците бомбардират градове и избиват мирни жители ,тия се правят ,че не виждат и чуват.Когато обаче опълченците отвърнат на огъня веднага се почва-Путин е виновен ,Русия да се скара на опълченците да не правят така.А вие уважаеми еврогейци ,кога ще се скарате и наложите санкции на Украйна ,че използва армия срещу населени мест

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Визираш масовите изнасилвания които червената армия е правила в Берлин ?

8

Анонимен

преди 9 години

Както преди, така и сега Русия си остава суровинният придатък на Европа и Китай !

7

до 8

преди 9 години

ГЪРЦИЯ Я ПОСРЕШНАХА С ПЛАКАТИ И ПРЕЧУПЕН КРЪСТ ЩОТО ИМА ПРЕКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ МЕРКЕЛ Е ИЗВЪНБРАЧНА ДЪЩЕРЯ НА ХИТЛЕР ИМА СНИМКИ КАТО МАЛКА КАК Я ПРЕГРЪЩА ХИТЛЕР ,ОТ ПРИСЛУГАТА НА *** БРАУН Е РОДЕНА МЕРКЕЛ.

6

Анонимен

преди 9 години

Дори Русия да се приземи и да се изтегли от Източна Украйна, недоверието ще остане. Русия на Путин никога няма да бъде приета на запад и не ще бъде партньор на който може да се има доверие. Тоест, *** може да здълбочи кризата или да даде заден - и в двата случая губи.

5

Анонимен

преди 9 години

ДЪЩЕРЯТА НА ХИТЛЕР ,КОЯТО МАСОНИТЕ НИ Я ПОДБУТВАТ КАТО ГОЛЯМА РАБОТА,СКОРО ТАБЕЛИТЕ В ГЕРМАНИЯ ШЕ СА НА КИРЛИЦА И ПОРТРЕА НА ПУТИН ШЕ СЕДИ НА ЦЕНТРАЛНИЯ ПЛОЩАД В БЕРНИН ЕВРОПА ДА СЕ УСПОКОИ МАЛКОЩОТО Е СЛАБА ВОДЕЩИ ИКОНОМИКА БЛЯ БЛЯ БЛЯ.ЦЪРВУЛЯК ИТАЛИЯ ДУПКИ И МИЗЕРИЯ ФРАНЦИЯ ПО ГРАДОВЕТЕ КРЪПКИ НЯМАТЕ УЛИЦИ КАТО ХОРАА ВОДЕЩИ ИОНОМИКИ ЛЪЖА .