63

do choko

преди 9 години

A ti gledai kakvo shte stane s tebe ......

62

gazaro go6o

преди 9 години

Държавата я няма.. НЕ нормалното е нормално, когато няма държава.. Скоро ще е нормално и това отделни области да се отделят от България.. Когато притегателната сила на центъра е слаба, всичко в периферията се отделя..

61

знаещ истината

преди 9 години

До БългаринБългарино ,явно ти не се срамуваш че си българин защото нямаш чувство за срам ! Не мога да приема държавата да издига престъпници като левски за национални герои !

60

Do 4okol laifa

преди 9 години

LAifa ti svarshi, bukluk. Az shte pokazvam sreden prast na tvoq kamak predi da se oblekcha!!!

59

Българин

преди 9 години

До знаещ истината Уроде, ако те намеря кои си, ще те дера жив! Всеки, който плюе и разпространява долни лъжи за ЛЕВСКИ или който и да е друг национален герой, заслужава това!

58

Анонимен

преди 9 години

"Нормално ли е хората сами да търсят справедливост?"Ами след като МВР спи, е нормално. Нормално ли е хората да са по-ефективни от МВР в издирването на хора?

57

Берлин

преди 9 години

Чоко Лайфа ви направи сите за смех, комедианти. :)))

56

Анонимен

преди 9 години

До 83Предполагам ще си тотално съгласен ако те издирват теб и Dnes.bg услужливо ти публикува снимката и адреса ? И отдолу напишат нелепото: "Ние питаме, нормално ли е хората да търсят саморазправа и да правят лично проучване или най-сетне полицията трябва да се намеси, преди да се е случила някоя беля?" :)))

55

Анонимен

преди 9 години

Специално за 4-та снимка - "дискретната" проверка от познат полицай е точно толкова законна, колкото и саморазправата.

54

Анонимен

преди 9 години

Хората са свободни да събират и издирват информация. А за какво им е, и какво ще правят с нея си е тяхна работа. Живеем в свободна страна и всеки е невинен докато не се докаже престъпен състав на поведението с цел лична облага или хулигански подбуди. Какво сте се затръшкали?

53

Правда

преди 9 години

"Ние питаме, нормално ли е хората да търсят саморазправа и да правят лично проучване или най-сетне полицията трябва да се намеси, преди да се е случила някоя беля?"Да, нормално е, защото институциите не работят, а държавата това са хората. В този смисъл държавата трябва да вземе нещата в свои ръце. На това момче му трябва един умерен пердах, така че да разбере къде му е мястото в обществото.

52

Анонимен

преди 9 години

Че медиите имат ли право да участват в линч като разпространяват тази информация? За жалост не е само от етноса, проблема е по-дълбок. Сега се разпространява и снимка на група български ученички (бели като снежинки) пред паметник на Левски отново със средни пръсти. Децата трябва внимателно да се възпитават иначе заприличваме на това от което се възмущаваме.

51

Анонимен

преди 9 години

Ot momenta na razprostranenieto na snimkite, tozi 4ovek ve4e e nenakazuem .Ako e tryabvalo da se napravi neshto ,da se deistva bez mnogo shum.

50

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

НЕКА ДА ГО НАМЕРЯТ ДА СИ СЛОЖАТ МАСКИ ЗА ДА НЕ БЪДАТ РАЗПОЗНАТИ И ДА ГО ПРЕБИЯТ ОТ БОЙ ,А ЗАПИСИТЕ ДА КАЧАТ В ЮТУБЕ ЗА РЕСПЕКТ И НАЗИДАНИЕ ! СЛЕД ТОВА НИТО ЕДИН РОМ НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА СЕ СНИМА ПО ТАКЪВ НАЧИН ПРЕД ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА НЕЗАВИСИМО КОЛКО ПАРИ МУ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА ХОРАТА НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ! ХОРАТА НА СИДЕРОВ МОГАТ ДА СПАСЯТ ТАКЪВ РОМ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО ,НО НЕ МОГАТ ДА ГО СПАСЯТ ОТ ГНЕВА НА НАРОДА ! РОМИ ,НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ОТ НЯКАКВИ СИ ПАРИ ДАДЕНИ ВИ ОТ АТАКА ,НЕ СЕ СНИМАЙТЕ ПОВЕЧЕ !

49

Анонимен

преди 9 години

Мислите ли че на тоя му пука или се страхува и като го намерите кво ще направите ще побягате веднага смешници до утре ще сте забравили за това

48

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ не само с мускули, а и с акъл. Една необмислена наказателна акция, дори да е справедлива, ако не е добре планирана и осъществена, може да има обратен ефект.Само "онеправдани" роми нямахме до сега!

47

Анонимен

преди 9 години

Българинът е страхлив. Даже и да стане свидетел на престъпление няма да се намеси защото го е страх. И има основание да го е страх защото не знае кой стои пред него. Лекарството против това е измислено много отдавна и от тогава има една приказка "Господ създаде хората а полковник Колт ги направи равни". Трябва да се разреши на хората да носят оръжие. Само така ще им се върне самочувствието и всеки ще има респект от другия. Но това няма да стане никога.

46

Анонимен

преди 9 години

Чета тука коментарите и ми прави впечатление че всички са много силни на думи.Но в тая държава не и трябва празни приказки а дела.Така че не си чешете езиците ами деиствайте

45

Аз съм си аз

преди 9 години

Значи, аз нося гривна с подписа на Левски, имам лика му като флагче в автомобила си, какви ли още не неща с него и т.н., но това не е важно. Никой не е длъжен да го прави, макар че ако зависеше от мен, щеше да е задължение, НО никой няма право да посяга на този човек, който е светиня, явно загинал, за да му се подиграват ей такива ***. Съвсем скоро, чрез тази и онази комисия, Васил Иванов Кунчев ще бъде определян като терорист...

44

anonimen

преди 9 години

Molia turcite da mal4at,kogato govorim za balgarski svetini.