8

dk

преди 9 години

глътнаха си руските капитали и не реваха а сега на другите страни като бг искат и това което е останало да го вземат-енергиятадо един като папа гали повтарят зависимост а не виждат ли че тя е взаимна зависимостможа ли русия да спре газа за европа в кризатанезащото и тя е зависимасутринта слушах при йончева бившия наш посланик в турция и ми стана жалко като каза че сме станали само географско понятие а не геостратегическопак ще се върнем към земеделието и туризмаробикъде са ви

7

Aborigen

преди 9 години

А, бе тоя *** хем иска да излиза от ЕС хем да сме единни в санкциите към Русия. Ем боли , ем сърби. Това се казва двуличие.Не само корупцията създава заплаха за безопасността , неутолимата жажда за пари е в основата на всички заплахи от война.Крайно време е народите да се събудят от летаргията , която ги е обхванала и дад дадат решителен отпор на алчността и безхаберието на такива *** като Камерън и Обама и неговата мама.

6

Анонимен

преди 9 години

Трябваше още да каже ,ни сме изчистили Европа от корупцията и трябва да се взема пример от нас ...егати лицемерите долни

5

До англичаните

преди 9 години

Най-верният съюзник на САЩ в Европа е Англия, която послушно изпълнява каквото и кажат американците. Камерън дума по дума повтаря американците за европейско единство срещу Русия, а в същото време ще предизвиква референдум за излизане от Европейския съюз? Но с удоволствие използва руските пари вложени в икономиката им. Тази двуличност е жалка.

4

Динамо Загреб!

преди 9 години

Абе камермане що не кажеш как Руските олигарси изкупиха цял Лондон и са собственици на огромни корпораци и финансираха кампанията? Измекрин си като оня чърчил.... Взимате от тоя ес по 250 000? заплати на месец а и *** за зеле не става от вас... Били лейбъристи демократи и не знам си какво а в същност сте ОПГ(орган. Престъпна групировка) Върли капиталисти... А балъците нека бачката като луди и да ви хранят... Те това сте... Престъпници пиещи кръвта на нормалните хора макар и все по-малко...

3

Анонимен

преди 9 години

Корупцията е навсякъде и на запад и на изток . Най корумпирани са тъпите негодници. Колкото човек е по *** толкова е по корумпиран. Какво да правят *** като само това могат . Лошото е че успяват да се внедрят във властта и то не без наша помощ.

2

Анонимен

преди 9 години

Човекът, който даде заявка за свикване на референдум във Великобритания за излизане от ЕС и в чиято партия има членове, готови да участват в кампания за излизане от ЕС, сега призовава за единна политика на ЕС за запазване на санкциите срещу Русия?!

1

Анонимен

преди 9 години

Казано накратко, Европа ще бъде *на само от САЩ и никой друг няма да се доближава до нея, освен стадата от нелегални пришълци!