6

Га-га

преди 9 години

И какви реформи искате, бе англета? Га ядохте кифтета като коланизатор No 1, гък не обелвахте за реформи, сега изведнъж реформатори No 1... Че на всичкото отгоре точно консерваторите се загрижили за реформи!? Ай сектир от тука, излизайте като ви стиска! Едни тукашни ежковци и те мислят, че могат да въртят ЕС на малкия си пръст и съвсем скоро ще ги видим где ще я свършат (spoiler alert: най-вероятно со коня у ряката)!

5

Момо

преди 9 години

Ингилизите не ги мислете! Направили са си сметката щом искат да се махат. Икономика имат, създават нещо и го продават, а столицата им се води "финансова световна столица".Мислете какво ще правим ние, ако няма ЕС. Преди поне продавахме компоти и консерви на рашките, а сега и това дори нямаме. То не, че с него сме цъфнали и завързали, но поне имаме къде да отидем да поработим, за да се видим поне малко в пари и има кой да размахва пръст на нашите управници от време на време, за да има и за нас.

4

Анонимен

преди 9 години

ЕС-СССР НОМЕР 2

3

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Чакам с радост да излезете от ЕС,за да спре вноса на трошките с обратен...волан.Освен това хиляди талантливи българи ще се завърнат по родните места от Острова,където семият чинии;ха мийте си ги вие,или оставете някой...образован нашенски ром.

2

Анонимен

преди 9 години

че да излизат! на нас пакистанци, занзибарци и бангладешци не ни трябват. нито на франция и германия, имат си достатъчно племена. и всички въшливи, пияни, дрогирани англичани, поне 4 милиона, дето за плъзнали из Европа, да си прибират дърмите и марш при роднините от колониите. ама да видим чичо джон педофила, дето не може да си напише името, какво ще прави с 6000 паунда в англия? а, и ще им сложат и 20% ДДС на немските коли, френското вино, скандинавските икеа и телефони, и почивките в чужбина:)

1

Анонимен

преди 9 години

Е.С.....тик-так....тик-так---свършва времето на най-голямата измама наречена Е.С.....