39

Българин

преди 8 години

Разходите за строежа на газопровода "Южен поток" се повишават с 47%, до 23,5 млрд. евро, съобщи Интерфакс, като цитира изказване на първия зам.-директор на "Газпром" Александър Иванников на енергиен форум в Санкт Петербург.строежът на наша територия ще струва 5,5 млрд. евро.При 5 милиарда евро инвестиция се създават около 5 хиляди временни работни места Едно работно място излиза около 1 милион евро (около 2 млн.лв.)

38

майорски

преди 8 години

До кокича3 години заради Европейските простотий...Руснаците са си проектирали тяхното трасе одавна ...освен това повече от половината от подводната част на Турски поток съвпада с Южен поток ...одавна е проучен !

37

кокича

преди 8 години

До АнонименТакалиииии и къде го видя това, че е почнал Турски поток? И как така се почва такъв обект без проучвания и проект (които за ЮП отнеха близо 3 години).

36

кокича

преди 8 години

До АнонименАбе хора къв Иран къв Турски поток....вземете една карта и вижде къде е Иран къде е Черно море

35

Тиква

преди 8 години

бреее като чета кво става ....теа Руснаци много глупави бре !Строят си ..и не им пука ....или нашта "Тиква" пак не е разбрала за кво стаа на въпрос тука !

34

кокича

преди 8 години

До АнонименАбе брат прочети хубаво статията и написаното от мен и тогава коментирай. Син поток много добре го знам къде е и не само това, но не искам да влизам в подробности, защото това не е темата. А относно Бургас прочети пак статията и виж какво имам предвид...много добре знам къде точно излиза по проект ЮП, но баце Бойко говори за Бургас и за тва ми е питането

33

Анонимен

преди 8 години

До кокичакакъв син поток бре ...тоа къде е знаеш ли изобщо ?какъв Бургас бре ...тръбата е във Варна ???какво да видим бреее ....човека с парите каза няма проект за вас ???какви баламурници бре ...БАЛАМУРНИК!

32

Анонимен

преди 8 години

Е аз съм сигурен че и в Южен паток България, все още продължават да взимат от ония хубавите заплати :))) ама то е така като имаме заспал премиер :))) ми затвори пристанището бе бунак и докато не получиш официално писмо блокираш всичко, като вземеш писмото на арбитраж да плащат за тарикатлъка :)))

31

кокича

преди 8 години

Е добре де..така ли няма тук някой от Бургас да даде инфо наистина ли се вижда нещо да се строи и какво се вижда. Цялата информация май ми намирисва на кьорфишек

30

кокича

преди 8 години

Абе баламурници...айде стига вече с тоя Турски поток.......това е поредната утопия и този проект никога няма да се реализира, тъй като и сега си има тръба от Русия до Турция под Черно море (Син поток). Вместо да си чешете клавиатурите с безсмислени неща дайде да видим дали наистина нещо се строи в морето срещу Бургас (ако е вярна информацията разбира се) и ако се строи, какво се строи? Защото това може да е всичко но не Южен поток, а още по- малко Турски

29

малееееее

преди 8 години

ами прибират си тръбите Руснаците ....дето ни ги дадоха да строим ....ама наш Бройко пак не разбрал ....Колкото е по *** един министърпредседател толкова повече му вярва народа ...а този е от най-добрите в това отношение

28

majorski

преди 8 години

Късно е либе за китка !Строят го ...така е ама към турция ...Южен поток се препокрива с Турски поток в Руски и международни териториялни води...след това отклоненеието отива към Турция -- Турски поток...За нас остава да гледаме само как го правят хората ....ще купуваме от Турция газ това е ясно .....ами оставете газ ами след 10-15 години и ток !и хляб ...и домати и краставици....и дрехи ...абе всичко ще си внасяме от там ..ние сме богата държава !

27

Анонимен

преди 8 години

1 милиард лева на година, но като се изплати след 5 години. Още цифри искаш ли?

26

баце коко

преди 8 години

Чакайте сега...да няма някаква грешка....за какъв Бургас става въпрос..нали ЮП ще излиза до Варна. Баце Бойко ли нещо бърка....журналята ли..кой ли?

25

БББББББББ

преди 8 години

ДО.....Българин..........абе ти си най-големият специалист-знаеш повече от турските икономисти,повече от руските специалисти,знаеш повече от всички тук във форума....Разбери,че Ю.Поток го спряха САМО заради политически причини--а не заради икономически.И спирането на Ю.Поток беше САМО в интерес на САЩ.......

24

norm

преди 8 години

Бойко да вземе и попрочете нещо от време на време.та Русия отдавна обяви,че турски поток ще се строи с тръбите,складирани у нас.Явно силното му желанието да се строи недоказалия с нищо ефективността си южен поток мъти разсъдъка му.

23

Анонимен

преди 8 години

Строи си се, но зави към Турция. Това новина ли е?

22

Българин

преди 8 години

До Анонимен 27Хайде кажи цифри колко е изгоден за нас. Стига сте повтаряли изгоден, изгоден. Ама май само си повтаряте наизуст. Кажи де.

21

Анонимен

преди 8 години

Южен поток е изгоден за България, но не е изгоден за политиците ни, защото няма как да крадат от него. Парите от транзита ще отиват за изплащане на проекта и Боце няма как да напълни гушка.

20

Анонимен

преди 8 години

Като винаги, Бойко е информиран и много, "компетентен". "Турски поток" върви, на пълни обороти.